Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שעלתה בין מספר אנשים

מה הרכב הכי חסכוני שקיים היום? כולל דגמי 2017

לא חשמל

כן דיזל,סולר והיברידי

פורסם (נערך)

מרצדס E250 bluetec (דיזל כמובן) נותנת בראש למיכל בודד לחתך המשפחתיות. תלוי איזה מסלול אתה מחפש אבל במרחק ללא תדלוק הביסה את הפריוס.

ה E250 השיגה את זה בעיקר במסלול כבישים מהירים. משהו שהזואי אפילו לא תסיים בדחיפה.

אז הבנת שצריך לשאול איזה מרחק ואיזה תוואי מסלול כי התשובה משתנה בהתאם.

לא חייבים לקנות מרצדס גם VW פאסאט דיזל הציגה נתון מעלף למיכל דלק בודד 1600 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מרחק נסיעה ארוך לא אומר שזה הרכב הכי חיסכוני כי זה תלוי בגודל המיכל.

אם הרכב יזע הרבה בעיר להיברדי יהיה יתרון,אם הרוב בבין עירוני לדיזל לדעתי ל208 דיזל ידני יש צריכה בין הטובות שיש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריך להתאים את הרכב לשגרת הנסיעות

פריוס חסכונית בעיר

סיוויק היברידית חסכונית מחוץ לעיר

בגדול אני מאמין שהיברידית מותאמת לנסיעה חסכונית יותר מסולר

פורסם
צריך להתאים את הרכב לשגרת הנסיעות

פריוס חסכונית בעיר

סיוויק היברידית חסכונית מחוץ לעיר

בגדול אני מאמין שהיברידית מותאמת לנסיעה חסכונית יותר מסולר

צריכת דלק זה לא עניין של אמונה

יש כאן עובדות פשוטות

מנוע דיזל מודרני מול מנוע היברידי מודרני- הדיזל יציג צריכה טובה יותר בבינעירוני לרוב

ההיברדי בנסיעה קצרה בעיר יציג צריכה טובה יותר בעיר לרוב

פורסם

במבחנים השוואתיים שיש ברשת,דווקא רכב היברידי בכללי היה יותר חסכוני. אני עם הרכב שלי מגיע לצריכת דלק מצוינת של 21קמ לליטר בנסיעה בכביש מהיר במהירות שיוט של 110-120קמש. אז לדעתי לא נכון להגיד שדיזל יהיה יותר חסכוני מחוץ לעיר, הכל תלוי בתנאי הדרך.

Hyundai IONIQ

פורסם

יש לך את האיוניק?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדקת גם לפי המשאבה או רק לפי המחשב?

פורסם

קליאו דיזל ידנית רק בבין עירוני משיגה צריכה טובה יותר.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

משאבה כמובן, אני לא סומך על מחשב דרך,למרות שהוא מראה נתון מאוד קרוב לנתון האמיתי.

בשיוט בכביש מהיר המנוע החשמלי עובד במקביל למנוע בנזין, ובכך מוריד ממנו את הצורך לעבוד במאמץ יתר.

Hyundai IONIQ

• תוכן חדש...