Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה העניין. יבואנים רבים דוחפים לרכבים את המערכת של מובילאיי.

לפסול בגלל זה רכישה של רכב שאתה אוהב שמגיע בתג מחיר נוח? נשצע לי קצת קיצוני.

כולי תקווה שישנה אפשרות לקבל רכב שלא הותקן בו מובילאיי אבל לא הייתי פוסל בגלל זה רכישה.

פורסם (נערך)

הרכב שלי עדיין לא בן שנה אז אני לא באמת פוסל רכישה כי בינתיים אני לא מתכנן רכישה.

אבל כן הייתי פוסל יבואן שלא מאפשר לי להימנע מהמערכות האלו.

הרי אי אפשר "באמת" להשתיק את זה ואף אחד לא מבטיח לי שהעבודה היא מקצועית ושזה לא יעשה לי תקלות עוד כמה שנים כשהאחריות תיגמר.

כמו שהיה קורה פעם עם האימובילייזרים, שקונים רכב בן 6 ופתאום צריך להשקיע 5000 ש"ח על חיווט מחדש כי העלוקה דפקה את כל המערכת (סיפור אמיתי).

ליונדאי באמת יש מערכות טובות והן פועלות כמו שצריך בהתאם לרכב.

הניסיון שלי עד היום על 4 רכבים שונים לגמרי (קפטור, סנטרה, B4 וC3 פיקאסו) אומר שזה לא מכוייל על פי הרכב וכל המדידות לא נכונות.

זה מצפצף כשאין כלום ולא מצפצף כשיש משהו.

אני לא בן אדם שצריך את המערכת הזאת כי אני לא מסמס בזמן נהיגה, לא מסתכל אחורה, לא מתגלח ובכלליות מתמקד בכביש.

הסתירה באה אצלך בילט אין או שזה בהתקנה מקומית?

מערכות לא הכרחיות בשום אופן לא, אבל קודן וחיישני רוורס (נערכות לגמרי לא הכרחיות ברוב הרכבים) כן?

:-)

קודן זה כי הביטוח דורש. לא החלטה שלי.

חיישני רוורס זה משהו שמשתמשים בו ביומיום.

אני נוהג ב4 רכבים שונים ביומיום.

באחד יש מצלמה, בפרטי שלי יש חיישני רוורס וברכבים של העבודה אין חיישנים.

זה שונה לחלוטין והרבה יותר קל עם חיישנים, במיוחד במקומות צפופים.

עריכה אחרונה על ידי יוסי פרנקוס
פורסם

לי יש סוזוקי קרוסאובר כולל כל ההטבות שהזכרתה (מובילאיי , קודן , מולטימדיה של blaupunkt , מצלמת רוורס )

האמת לא חששתי אפילו לרגע שיעשו עבודה גרועה במיוחד שמדובר ברכב חדש, כמובן אחרי שקיבלתי את הרכב בדקתי טוב טוב שאין פלסטיקים שלא במקום או קידוחים מיותרים וגם מבחינה אסתטית הכל נראה טוב .

לפי דעתי בגלל שאותם חברות חיצוניות עובדות בעיקר עם סוזוקי ובמיוחד שמדובר ברכב חדש הם יודעים טוב מה הם עושים .

לגבי המולטימדיה שמציאים - היא סבירה + , יצא לי מידי פעם שהמערכת הייתה נתקעת ומאתחלת את עצמה כשהייתי משתמש ב Waze אבל לא משהו חריג מעבר לזה , הדבר הטוב במערכת הזאת שהיא מערכת פתוחה ואפשר להתקין כל מה שרוצים מ google play .

פורסם

אם בכל רכב העולה לכביש מתבצעת התקנה אחת בישראל.

בשנה מבוצעות ע"י המתקינים בישראל מעל 200.000 התקנות ברכבים.

לא כולל התקנות של מערכות מוזיקה -

לפי התאוריה שלכם, אלפי מכוניות חדשות אמורות להיות מושבתות בצידי הדרכים.

יש תקלות, אבל היחס הוא אפסי.

ובמיוחד ברכבים אשר היבואן התקין כבר אלפי פעמים את אותם הרכיבים.

גם היבואנים לא רוצים בעיות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...