Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

יש לי חיווי של מפתח שבדי במקום בו רואים את ההילוכים בתצוגת הרכב, הלכתי למוסך מורשה ולאחר חיבור למחשב זיהו בעיה במוח גיר ( למרות שהאוטו כרגע נוסע מושלם ), הצעת מחיר להחלפת מוח גיר 8,200 שקל, אחריות לשנתיים אך אמרו שצריך לבדוק גם את הגיר עצמו ואם מדובר בשיפוץ יעלה 16,500 אלף ש"ח (25% ממחירון הרכב)

לי אישית נשמע טירוף , אני פחות מחודש אחרי אחריות,

יש לכם עצות?

מציין שוב, הרכב נוסע מעולה, חוץ מהחיווי על התקלה אין שם זכר.

תודה,

עמרי

פורסם

קודם כל המחיר שהציעו לך הזוי ברמות, שנית - בשנתון שלך יש לך אחריות מורחבת ל5 שנים על הגיר.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
קודם כל המחיר שהציעו לך הזוי ברמות, שנית - בשנתון שלך יש לך אחריות מורחבת ל5 שנים על הגיר.

נגמרה האחיות בסוף ינואר 2017, התקלה הופיעה שבוע אחרי, אין השתתפות לטענת המוסך ( למרות שהתחננתי ) , אמרו שיגישו בקשה לחברה אבל שאני לא אצפה ליותר מדי.

פורסם

לפעמים מנסיון פה בפורום פניה לחברה עוזרת.

כמה ק"מ הרכב עבר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נגמרה האחיות בסוף ינואר 2017, התקלה הופיעה שבוע אחרי, אין השתתפות לטענת המוסך ( למרות שהתחננתי ) , אמרו שיגישו בקשה לחברה אבל שאני לא אצפה ליותר מדי.

אויש נו...

חודש אחד?!?!?

תתקשר לשירות הלקוחות שלהם, אל תוותר בכזאת קלות,

מדובר בהמון כסף, לפחות שישתתפו בעלות...

בכל מקרה אם לא יסתדר לך - גש למוסך רון, הוא מקצוען בכל הנוגע לוואגיות. צ'מפיון מוטורס מתים על -"הלך גיר ומנוע - צריך להחליף". רון יאבחן לך את הבעיה כמו שצריך ואולי לא באמת הלך מח גיר.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
יש לי חיווי של מפתח שבדי במקום בו רואים את ההילוכים בתצוגת הרכב

תוכל לצלם את זה?

מזכרוני יש את הסימן של המפתח השוודי שמסמל טיפול, ובמידה ויש תקלת גיר מופיע גלגל שיניים שבתוכו סימן קריאה (אדום או צהוב).

• תוכן חדש...