Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צופר במרכז ההגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני היחידי שמעדיף את הצופר בצד? למשל על מתג האורות?

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
לא. גם אני מעדיף בצד.

הכינוי שלך בפורום לא משאיר לך הרבה ברירות :lol:

אחרי שהיה לי צופר שם, ולא השתמשתי בו שנה, אני חד משמעית מעדיף אותו במרכז.

פורסם

אין לי ZX בכלל. אני נוהג כיום על הדאצ'יה סטפווי של ההורים או רוכב על האופנוע שלי.

בסטפווי הוא על הידית- התרגלתי אליו בערך תוך חצי דקה ואני בהחלט מעדיף אותו שם (וזה לאחר כמה שנים של נהיגה עם צופר במרכז).

פורסם

מנצל"ש - בנושא צופר - רק אני חושב שצריך להוסיף צופר משני לרכב, כזה חלש ורגוע שיישמע רק בסביבה המאוד קרובה לאוטו, אם אתה רוצה למשל לאותת לבחור מקדימה שהרמזור התחלף ושיפסיק לסמס תוך כדי נהיגה?

פורסם

חשבתי על משהו תגידו מה דעתכם,

צופר שעובד על ידי לחיצה פנימה של כל גלגל ההגה.

בתאוריה זה מרגיש כאילו במצב סכנה שצריך להגיב מהר זה יהיה הכי יעיל

ty4q2gykzf0n.jpg

פורסם

לא זוכר נתי השתמשתי בצופר פעם אחרונה, אבל בהחלט יותר נוח שהוא בצידי ההגה, כמו בתמונה שלעיל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
חשבתי על משהו תגידו מה דעתכם,

צופר שעובד על ידי לחיצה פנימה של כל גלגל ההגה.

בתאוריה זה מרגיש כאילו במצב סכנה שצריך להגיב מהר זה יהיה הכי יעיל

זה יפריע לשליטה בהגה או, למצער, יגרום לאנשים לצפור בלי כוונה.

אם תחשוב על האופן שבו לא מעט אנשים אוחזים בהגה, במיוחד תוך כדי שהם מסובבים אותו, הם מפעילים כוח מסוים בניצב לפני ההגה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

צריך כמה צופרים בעוצמות שונות, כשלכל אחד כפתורים, שיפוזרו במקומות רנדומליים ברכב, כולל מתחת למכסה מנוע, בבגאז', ועל המושב האחורי [emoji14]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...