Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

sperial - אתה צודק לגמרי, אני חושב שיש כאן שאלה מהותית אחרת - האם לגיטימי "לקנוס" בן אדם בסכום בלתי מוגבל רק בגלל שהוא לא שם לב ואיפה הגבול? אולי לפחות אפשר להגיע לפשרה ולקבל חלק מהסכום.

אגב, אין כאן הרבה התעסקות - לחבר כתב טענות ולהגיש דרך האינטרנט.

אפשר גם לנסות לתבוע על 700 שקל ולקוות שהחברה לא תרצה להתעסק איתך מבחינת מחיר - תועלת.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שופט חכם

דוחה את התביעה כנגד חברת הסלולאר כי זה כשר אבל פוסק לה הוצאות משפט של 1700 ש"ח לטובת התובעת כי זה מסריח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ספריאל

קיבלת חינוך של יקה

לא כולם כאלה

רגולטור היה קובע כך ( זה בקטנה )

חשבונית לתשלום נשלחת בדואר בכל מקרה בו הסכום לגביה עולה על הסכום של חשבונית לפניה עקב סיום מבצע בלה בלה בלה.

לקוח שלא רוצה לשלם בכרטיס אשראי / בהוראת קבע יהיה זכאי לקבל חשבונית חודשית / דו חודשית לתשלום בבנק הדואר בבנקים מסחריים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נכון.

א ב ל

יגרום עלית מחירים.

גם כיום יש אופציה להו"ק בנקאית - בתשלום נוסף. ועם חשבוניות לתשלום יהיו יותר הוצאות גביה.

חברות התקשורת דואגות לעצמן. חקיקה כפי שהציע ישה, אם תחול על כל הלקוחות, תביא לעליית מחירים

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא קראתי את כל השרשור אז אם אני חוזר על דברים שנאמרו קבלו את התנצלותי הכנה.

פות"ש - אין מה לעשות, הם מכוסים מבחינה חוקית.

לגבי העניין המוסרי - זה די אפור, בסופו של דבר זה עסק ועסק נועד למקסם רווחים אבל 270 ש"ח זה המון.

אם היה מדובר על חברה ממשלתית או מונופול/דואפול אז ברור שאין הצדקה אבל זה לא המקרה.

מדובר על חברות רבות (וכן 6 חברות סלולר זה אפשרויות רבות) והיא יכלה לבחור. ומאז השינוי בסלולר זה אמור להיות גלוי המחיר אחרי שנה.

ובקיצור אני מבין לליבך, 1600+ ש"ח לא בא ברגל, אבל צריך לראות את כשכר לימוד להבא:

א. לא לשכוח לחדש חבילות

ב. להצטרף למסלול שגם אם תשכח לחדש שהסכום לא יקפוץ בצורה דרסטית מידי.

בהצלחה בהמשך

פורסם
נכון.

א ב ל

יגרום עלית מחירים.

גם כיום יש אופציה להו"ק בנקאית - בתשלום נוסף. ועם חשבוניות לתשלום יהיו יותר הוצאות גביה.

חברות התקשורת דואגות לעצמן. חקיקה כפי שהציע ישה, אם תחול על כל הלקוחות, תביא לעליית מחירים

המחיר הרגיל יחול על חשבונית שנשלחת בדואר לתשלום בבנק

הנחה תינתן למי שישלם בכרטיס אשראי / הו"ק.

מכיר אנשים שאין להם חשבון בנק? שאין להם כרטיס אשראי?

תאר לך חנות שלא מאפשרת לשלם על המוצרים במזומן

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה - לתמחר כ"א ולגבות תוספת על הו"ק\שוברי תשלום, או לקבוע מחיר ולתת הנחה על כ"א זה היינו הך.

מרבית הציבור מחזיק בכרטיסי אשראי, אבל יש אנשים שלא. החם שלי בטוח שהסטיפה בכיס האחורי יות רבטוחה מכ"א. ואני מכיר אנשים שלא מוכנים לקנות במרשתת למרות שאני מוכי להם באותות ובמופתים שהם יכולים לחסוך הרבה מאד כסף, ומדובר באנשים שעקרונית מתחשבנים על כל שקל.

לא מכיר עסק שלא מקבל מזומן - אני חושב שז לא חוקי - אבל בהלט מכיר עסקים שגובים עמלות על דרכי תשלום שונות. למשל התחנה שבה אני מתדלק גובה כמה אגורות יותר לליטר על ה"א בהשואה למזומן. קצת מוזר לי, כיון שלטיפול במזומן יש עלויות לא קטנות. מצד שני, לא יודע איה עמלת סליקה יכולה תנת דלק פעילה לקבל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא

המחיר הרגיל אותו על חברת הסלולר / הוט / שמוט לתמחר הוא משלוח חשבונית לבית הלקוח לתשלום בבנק. ראה חברת החשמל

רוצים לחסוך תנו אופציה לשלם באמצעי תשלום אחר וכל אחד יבחר לו מה נוח לו.

ואכן נפלת בפח של העסק , כי אכן החנות מחוייבת על פי חוק למכור כנגד מזומן

למה הוט / שמוט לא?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לא

המחיר הרגיל אותו על חברת הסלולר / הוט / שמוט לתמחר הוא משלוח חשבונית לבית הלקוח לתשלום בבנק. ראה חברת החשמל

רוצים לחסוך תנו אופציה לשלם באמצעי תשלום אחר וכל אחד יבחר לו מה נוח לו.

ואכן נפלת בפח של העסק , כי אכן החנות מחוייבת על פי חוק למכור כנגד מזומן

למה הוט / שמוט לא?

חברות הסלולר בהחלט מציעות אפשרות לתשלום במזומן. קוראים לזה פריפייד. בעבר היתה גם אפשרות לקבל שוברי תשלום, איני יודע אם זה עדיין קיים. מכל מקום, זה היה כרוך בעמלה די שמנה. אני מניח שבכך תמחרו בעיקר תשלומים אבודים, וגם רכיב של עלויות גביה. כרטיס אשראי יותר נוח לטיפול - הכל נעשה בביטים במחשב, אין נייר ואין דואר- וגם מחייב, כך שיש פחות הוצאות גביה וחובות אבודים.

ד"א - יש דוגמאות לשירותים שמשולמים רק בכרטיס אשראי. למשל תחנות דלק בשעות בהן אינן מאויישות.

פורסם

חשמל מים משלמים מראש?

למה סלולאר כן. אתה לא רואה לבד את האבסורד בו הרגולטור ישן בעמידה על רגל אחד והראש בתוך החול.

לגבי תחנת הדלק הסגורה, שוב דוגמה לא טובה

האפשרות לתדלק כשהיא סגורה באמצעות כ"א היא צ'ופר , כאשר היא מאויישת אתה יכול לשלם בזוזים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הנה, חברת סלולר המאפשרת תשלום בהו"ק. עמלה (כנראה חד פעמית) של 41 ש"ח.

ועוד אחת, עם עמלה חודשית.

וגם החברה שבעבר החוזה שלה כלל זכות לבצע בדיקת אשראי (הטופס מאתר חיצוני, לא בטוח שמעודכן).

רק להראות שהאמצעים קיימים.

לגבי שוברי תשלום - אל תשוה את העיריה או חברת החשמל - שהן בופים ציבוריים - לבין חברות הסלולר שהן חברות פרטיות, וכנראה רשאיותלקבוע לעצמן את הדרישות.

והערה קטנה לגבי חברת החשמן - ללקוחות בעייתיים - כאלה שאינם משלמים את חשבונותיהם הזמן - מחליפים א המונים למערכת פריפייד.

פורסם

נתחיל מהסוף

כן ללקוח בעייתי קיימת הדרך הזו.

חברות כמו הסלולאר צריכות לעמוד באותן אמות מידה כמו חברות ממשלתיות , ועל זה צריך הרגולטור להשגיח.

הו"ק לא טובה למי שאין לו חשבון בנק

למי אין חשבון בנק?

לך לדואר ב 28 לחודש ותראה.

אי מתן אפשרות לשלם במזומן היא הבעיה, ואותה מנצלים כל אותם גופים כלכליים כדי להיכנס לך לכיס

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

ממה שמצאתי אפשר לתת הוראת קבע גם בחשבון בנק מוגבל.

הבנק חייב לפתוח חשבון לכל אחד (בערך. סירוב לפתוח חשבון מחייב נימוקים כבדי משקל). הוא אינו מחוייב במתן אשראי.

אם כך, כל מי שרוצה יכול לפתוח חשבון בנק ולתת הוראת קבע לחיוב, כולל לחברת סלולר.

אם מישהו אינו מסוגל או מעוניין לנהל חשבון בנק כנראה שגם אינו יכול להתחייב לתשלומים עתידיים.

עריכה: דיברנו על התנהלות צרכנית של אנשים כשירים. רו לאן התגלגלנו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אנשים מבוגרים שיש להם זכות לסלולאר אבל לא מאמינים בבנקים.

והמסקנות שלך ממש הם המסקנות שלך, אבל לא בהכרח נכונות ואתה שוב עונה תשובות אליטיסטיות

רד לקרקע.:lol:

לא כולם חושבים / צריכים לפעול כמוך

ועדיין לא צריכים לשים מכשול בפני עיוור

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...