Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אתמול לצערי שברתי את המראה של האוטו.

יצאתי ברוורס מחנייה בקניון ולא שמתי לב לעמוד בטון שהיה משמאל לרכב.

המראה נתקעה בעמוד, הציר שלה נשבר והיא נשארה תלויה.

עד כמה שאני יודע במקרה כזה צריך להחליף את המראה עם כל הבית שלה.

הרכב שלי הוא יונדאי I30 שנת 2014.

כמה שאלות:

1. איך מומלץ לתקן? חדש או מפירוק?
  2. מישהו יודע להמליץ לי על מקום טוב וזול לתקן את זה באיזור השרון-מרכז?
  3. כמה אמור לעלות?
  4. האם הקניון נושא באיזושהי אחריות על זה? האם יש להם ביטוח שעוזר בטיפול?

תודה רבה לעונים.

פורסם

חפש בפירוקיות או באתרים דוגמת אוטו 365 המאגר יונדאי שופ וכיוב'.

מראה מתכווננת חשמלית תעלה מעט יותר מאשר מראה ידנית. איזו מראה אצלך?

מה אשמת הקניון שלא שמת לב לעמוד? אחריות מלאה על הנהג . תתנחם שזו רק מראה, יש דברים גרועים יותר...תתקן ולהבא שים לב למכשולים בדרך.

seat leon 1.8 20v

פורסם (נערך)

אני כ"כ מזדהה אתך, לפני כחודש יצאתי בבוקר מהבית לעבודה, ופתאום כשאני בא לעשות רוורס, אני שם לב שהמראה הימנית שלי תלויה על חוט חשמל בודד... התושבת פשוט נעקרה מהמשולש שצמוד לחלון.

כמובן שלא היה שום שלט או טלפון מהצדיק שהרס לי את המראה, אבל אני לא מופתע...

בכל אופן, הדבקתי את המראה (שבמבט ראשון היה נראה בלתי אפשרי לחלוטין) עם דבק אפוקסי - חזק כמו בטון.

התוצאה הייתה מושלמת עד כדי אי יכולת הבחנה אלא אם כן אתה בוהה במראה מתווך אפס, אבל לשם כך נאלצתי לפרק את המראה (קצת מסובך בעיקר בהרכבה חזרה- חשמל עם מנועים וכל מיני שטויות) לגורמים, זה גם דרש המון סבלנות אבל זה היה שווה את זה כי חסכתי 500 שקל וצביעה.

מאז הוחלף האוטו ^C^ אז זה כבר לא משנה בכל מקרה :)

בכל אופן, כמו שנאמר מעלי, מפירוקיה תוכל לצאת די בזול, ועם קצת מזל (בהנחה שהמראה בצבע הרכב) תוכל גם למצוא מראה בצבע המתאים, לגבי חנויות חלפים, באיזור שלך אני לא כ"כ מכיר תנסה את מה שהבחור מעלי המליץ.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

תנסה ב: המאגר. הם יושבים בראשון לציון, מניסיון אישי יש להם מבחר ממש גדול של חלקי חילוף במחירים סבירים

פורסם

לגבי מראה בצבע הרכב, אם החלק הצבוע במראה השבורה נשאר שלם ניתן להחליף עם המראה החדשה. אם לא - ספריי צבע...

במידה ומסתבכים בהרכבה אפשר לבקש עזרה בפירוקיה. עניין של שתי דקות בקושי.

פורסם
לגבי מראה בצבע הרכב, אם החלק הצבוע במראה השבורה נשאר שלם ניתן להחליף עם המראה החדשה. אם לא - ספריי צבע...

במידה ומסתבכים בהרכבה אפשר לבקש עזרה בפירוקיה. עניין של שתי דקות בקושי.

מה פתאום לא ספריי צבע, הולכים לפחח הוא לוקח את המס' צבע של הרכב ולפי זה צובעים. ספריי צבע זה חובבני

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

ברור שלא אשמת הקניון, אבל מה אכפת לי לשאול? יכול להיות שהייתי מופתע מהתשובה.

ramik, תודה על ההזדהות. מה שכן במקרה שלי זו היתה אשמתי ולא מישהו שדפק אותי. שילוב של עייפות אחרי טיסה + 3 ילדות שדורשות תשומת לב באוטו. מבאס אבל קורה...

אבדוק בכל המקומות שהצעתם למרות שבינתיים גם אני חשבתי על דבק אפוקסי. החיסרון היחיד הוא שלא אוכל לקפל את המראה.

המראה היא חשמלית אבל לפחות כיסוי הצסע שלה לא נפגע אז אם אצליח למצוא משהו לא יקר אני אחליף.

שוב תודה לכולם.

• תוכן חדש...