Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מחפש רכב לנסיעות בין ערוניות, שנתון כמה שיותר חדש(עדיף חדש) אוטומט.

אני מתלבט בין, פיקנטו, ספארק, פאביה.

תודה!

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

פורסם

עוד קצת ותוכל לקחת 208 חדשה דיזל. רכב חסכוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הפיגו לא מתאימה כי הדיזל מגיע רק עם גיר ידני.

בתוספת קטנה יש לך את הסיאט איביזה,חדשה.

זריזה,נוחה ודי שקטה כך שאין בעיה לשייט איתה במהירויות גבוהות בבין עירוני,איבזור טוב למדי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מניסיוני האישי ממליץ לך על הפיקנטו, אני לא יודע הרבה מדי על הפאביה אבל עד כמה שידוע לי את הספארק הפיקנטו לוקחת בהרבה היבטים וזה לפני שלקחת בחשבון שיש לה7 שנות אחריות.

ממליץ לך לקרוא את הכתבה הזאת שנתקלתי בהלא ממזמן, היא מפרטת יותר יותר את מה שאמרתי אולי יעזור לך בהחלטה:

http://www.thecar.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7/

פורסם

באיזה היבטים הפיקנטו לוקחת את הספארק?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אישית חושב שהפיקנטו יותר נוחה, חסכונית ומוצלחת אבל אם אצטט מהכתבה את אחד המשפטים תראה מה רשמו:

"

אין לספארק יתרון משמעותי על פני צמד קוראניות שכבר התבססו היטב בשוק, וצפויות להשיג ערכי מכירה טובים יותר בעתיד.

ספארק בהחלט יכולה לתת קרב ראוי לפיקנטו, אבל אין לה כלים רציניים מספיק כדי לאיים על מעמדה."

פורסם

אז לפי המבחן השוואתי הספארק חיסכונית יותר,עובדתית גם יותר זריזה.

זה כבר שני נקודות שהם עובדה.

מבחינת נוחות זה כבר משהו אישי אבל לי הפיקנטו אף פעם לא הייתה נוחה גם בזמנו כשרכשתי את הפנדה ב2011 הפיקנטו נפלה על זה.

לכן איך אתה חושב שהיא חיסכונית אם במבחן השוואתי זה לא היה נכון?

ובמה אז הפיקנטו מוצלחת יותר?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הפיקנטו זה אחלה רכב (מנסיון של 2 כאלו) אהל לנסיעות בין עירוניות ארוכות זה קצת מתיש, מבחינת מנוע וגיר קטן עליה עבל בכללי לדעתי זה פחות מתאים.

מבין השלושה שהזכרת הייתי בוחר ללא סםק בפאביה שהיא רמה מעליהם.

תוסיף למשוואה את הסוויפט - אמנם טיפה מיושנת אבל זריזה חסכונית ואמינה.

• תוכן חדש...