Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לא מצאתי שרשור בנושא.

לא מבין איך חברת ליסינג מתמחרת את עסקאות הטרייד אין. בכל ההצעות שקיבלתי על טרייד אין של הפיאסטה שלי יד 2 מליסינג (2011) תמורת רכב ליסינג חדש יותר (2014) מדברים איתי על המחיר שעלי להוסיף על מחירון הפיאסטה. לאחר חישוב יוצא שמפחיתים לי 30% או יותר מהמחירון של הפיאסטה. כיצד ניתן להתמקח? מה נחשב הפחתה הגיונית?

אם ארצה טרייד אין תמורת רכב מיד ראשונה פרטית אצטרך לשלם הרבה יותר. האם כדאי לשלם יותר הפעם כדי לצאת ממעגל הליסינג יד שניה?

פורסם

כמעט בכל טרייד אין שתלך אליו יגלחו לך מהמחירון, וייתנו לך מחיר בדיחה, כמובן שהם ״עושים לך טובה״ ועוזרים לך להפטר מהנבלה שלך- ציניות כמובן.

ניסית למכור באופן פרטי? תמיד קודם תנסה למכור לבד, רוצה הרבה טלפונים? קח את המחיר הכי נמוך ביד 2 לרכב כמו שלך, תוריד 500-1000 שקלים, ישראל ישראלי מזהה מציאה ומתקשר.

אם הרכב יושב בלוחות הרבה זמן ואין קונה, בתור מוצא אחרון אני ממליץ לך לקחת את המחיר שנותנים לך בטרייד אין, להוסיף 2000 שקלים, ולפרסם את הרכב במחיר הזה, אולי תקבל מחיר שחיטה + 1000/2000 שקלים, אבל אל תשכח שאתה מקבל כסף מזומן, ואיתו יש לך יכולת מיקוח גבוהה יותר מאשר שאתה בא עם רכב.

טרייד אין מתאים למי שבאמת אין כוח לקנייה ומכירה, ואין לו בעיה לשלם על זה כסף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
שלום, לא מצאתי שרשור בנושא.

לא מבין איך חברת ליסינג מתמחרת את עסקאות הטרייד אין. בכל ההצעות שקיבלתי על טרייד אין של הפיאסטה שלי יד 2 מליסינג (2011) תמורת רכב ליסינג חדש יותר (2014) מדברים איתי על המחיר שעלי להוסיף על מחירון הפיאסטה. לאחר חישוב יוצא שמפחיתים לי 30% או יותר מהמחירון של הפיאסטה. כיצד ניתן להתמקח? מה נחשב הפחתה הגיונית?

אם ארצה טרייד אין תמורת רכב מיד ראשונה פרטית אצטרך לשלם הרבה יותר. האם כדאי לשלם יותר הפעם כדי לצאת ממעגל הליסינג יד שניה?

מה הק"מ?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בשרשור ההוא מוסבר: המגרש ינסה למקסם רווחים. כל שיטה כשרה. תבין לבד.

תודה לכולם על התשובות.אנסה למכור לבד.

• תוכן חדש...