Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי היום מאזדה 2 יד שנייה משנת 2011 לבדיקה.

ממה שהבנתי אין משהו רציני אבל הפגיעה בקצה שילדה והתיקונים שצריך לעשות ברכב + טסט שנגמר עוד חודש.

כמה אפשר להוריד מהמחיר שהוא דורש?

20170131_142438.jpg

פורסם

תבדוק קודם דוח שמאי,

מדובר על רמת גימור אקטיב או דינמיק?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מריח כמו ליסינג...

רכב מוזנח ולאחר תאונה,

אני הייתי מדלג הלאה לא חסר.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

עבור הלאה. אין כאן כנראה משמעות בטיחותית אלא רק מסחרית, אבל לא הייתי משלם על זה, כדי לא להיתקע איתו במכירה העתידית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תבדוק קודם דוח שמאי,

מדובר על רמת גימור אקטיב או דינמיק?

אקטיב.

איך בודקים דו"ח שמאי?

מריח כמו ליסינג...

רכב מוזנח ולאחר תאונה,

אני הייתי מדלג הלאה לא חסר.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

אכן היה בליסינג, נמכר והגיע לסוכנות רכב (אני בהתנהלות מול הסוכנות) מאישה שביצעה טרייד אין על אוטו חדש.

עבור הלאה. אין כאן כנראה משמעות בטיחותית אלא רק מסחרית, אבל לא הייתי משלם על זה, כדי לא להיתקע איתו במכירה העתידית.

אין לי בעיה לשלם על זה אבל פחות.

השאלה היא בכמה אפשר להוריד.

פורסם

לא חסרות מאזדות 2 שמורות ללא תאונות. ממליץ לדלג, זה לא רכב נדיר.

וזה גם רכב שניראה צריך להשקיע בו בשביל לנסוע. לא הייתי משלם יותר מחצי מחיר שוק על דבר כזה, אבל גם לא הייתי קונה דבר כזה בכלל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא חסרות מאזדות 2 שמורות ללא תאונות. ממליץ לדלג, זה לא רכב נדיר.

וזה גם רכב שניראה צריך להשקיע בו בשביל לנסוע. לא הייתי משלם יותר מחצי מחיר שוק על דבר כזה, אבל גם לא הייתי קונה דבר כזה בכלל.

אין לי בעיה להשקיע אם זה יגולם במחיר, המסוכניק שהראתי לו את טופס הבדיקה אמר לי שהרכב סך הכל במצב טוב.

עוד שאלה שיש לי, היא חוץ מבחינה מסחרית לתאונות האלה יש ערך כלשהו נוסף? כי הבנתי שמבחינה בטיחותית - אין.

פורסם

אני במקומך לא הייתי משקיע ממיטב כספי על מזדה 2 אקטיב- רכב עם כרית אוויר אחת (או שניים, לא זוכר בדיוק) ורמת אבזור נמוכה, עבר ליסינג אחרי תאונה עם משמעות מסחרית.

אם נעול על מזדה 2- חפש רמת גימור דיינמיק מפרטי.

פורסם (נערך)

תודה על העזרה, הבן אדם גם נשמע מאוד לא אמין ולמרות שהתחייב לי (בעל פה) שאם יש בעיה בגיר-שילדה-מנוע -הבדיקה עליו, הוא נפנף אותי ואמר לי שאי אפשר לסמוך על הבדיקה הזאת או איזה שטות אחרת.

גם אמר ופרסם ביד 2 שהאוטו לא עבר תאונות בכלל, ולמרות שהראתי לו את תוצאות הבדיקה הוא

עדיין אמר שזה רק פגיעות קטנות ולא הייתה שום תאונה.

"פרפקט קאר" בפתח תקווה - לא הייתי ממליץ... ואם כן אז ב7 עיניים.

עריכה אחרונה על ידי Hapoel
פורסם

גם אקטיב גם תאונה מאחורה,לא נשמע מעניין.

בכלל הייתי ממליץ לך להתמקד על דינמיק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...