Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

אשמח לשמוע אם מישהו יודע עלויות, פחות או יותר, של הרכבת מנוע ושלט רחוק לשער הזזה קיים.

השער עצמו קיים פשוט אין לו מנוע, כל מה שצריך זה מנוע עם הפעלה מרחוק.

אני לא בדיוק סגור על התשתית חשמל לחלק הזה בכניסה לבית, אבל יכול להיות שאין כזו (אבל השער קרוב מאוד לארון חשמל אם זה משנה).

עד היום כשהזמנתי בעלי מקצוע לקבל הצעת מחיר בנושאים שאני לא מבין בהם קיבלתי הצעות מחיר הזויות, לכן מעדיף לעשות בדיקה מראש :wink:

אם מישהו יודע פחות או יותר, או אפילו יותר טוב - מכיר מישהו מומלץ אשמח לשמוע

פורסם

תתחיל מהזמנת בעל מקצוע ובדיקה האם הדבר אפשרי בכלל. אחר כך תשווה תפוחים לתפוחים. סוג מנוע, עוצמה, מודם סלולרי, טיימר וכדומה.

אי אפשר בדברים האלה להגיד סתם כי כל שער והמנוע המתאים. אולי יש לך שם סתם פח ואולי שער משוריין של 10 טון.

פורסם

אצל ההורים שלי עשינו שער חשמלי (הזזה) כולל עיניות + 4 שלטים + מנורה מהבהבת בכ-2400 ש"ח +-.

לא כולל חציבה או חשמל היה כבר הכנה במקום.

לגבי מישהו מומלץ, מאיזה אזור אתה?

• תוכן חדש...