Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרם Nivea בפחית מתכת 400 מ"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד כאשר אני בגרמניה אני קונה אותן ב- DM והמחיר הוא 3-4 יורו לפחית. אחלה מחיר לאחלה מוצר, שכאן בארץ עולה פי שלוש ולפעמים גם פי 4.

כעת המלאי נגמר וזוגתי שתחיה מתחילה לדאוג (התחלנו את הפחית האחרונה).

הבעיה היא שבאמאזון או איביי, כל מכירה אשר בה המחיר טוב - מדובר בחומר שתוקפו עומד לפוג או טו טו.

אשמח לדעת היכן לרכוש ברשת חומר טרי במחיר טוב.

פורסם

ירחמיאל. הבעיה מוכרת לי . בזמנו הצלחתי למצוא בדרום תל אביב חנות שמכרה פחית 400 מל ב 25 שח, זול מאוד.

הם כבר לא מוכנים למכור ליחדים, אבל אם תנסה באחד מהמשווקים של הקוסמטיקה שם, אולי יסכימו למכור לך.

גם אני קונה רק בחול, בעיקר אירופה. המחיר בארץ שחיטה.

אין לי תשובה לתת לך אבל מבין את בעייתך. בהצלחה.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

תודה לוקי. תוכל בבקשה לתת שמות רחובות שם בדרום ת"א, שיש בהם משווקי קוסמטיקה? אקפוץ לשם בהזדמנות עם הקטנוע ואחפש.

טורבולנס, חבל על המילים: תנסה פעם אחת ותבין. חומר איכותי ביותר.

פורסם

איפה אתם מורחים את זה?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אאוץ', עד שאתה לא בודק או שומע על זה בפורום, אתה לא מבין ששוחטים אותך. :-(

אשתי משתמשת כבדה, אשמח למקור טוב. אמזון גרמניה אולי?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
http://www.berlinbuy.com/he/ תנסה אותם. הם מתחייבים לספק מה שתבקש. יש לי ניסיון טוב איתם

תודה רבה. הרגע הכנסתי שם הזמנה למערכת שלהם.

ניראה מה יהיה. המחיר אגב - מעולה. נאלצתי לרכוש 6 יח' של 400 מ"ל ע"מ להגיע למינימום ערך הזמנה שהם דורשים אבל זה בסדר כי אנחנו צרכנים כבדים. יוצא אפילו יותר זול ממחיר ב - DM.

פורסם

פעם ראשונה ששמעתי על האתר. אמין?

אשמח אם תעדכן כשיגיע לך. האם בזמן והאם היו בעיות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יש לך לינק למוצר המדובר אצלם?

http://www.berlinbuy.com/he/%D7%A7%D7%A8%D7%9D-%D7%A2%D7%95%D7%A8

שים לב שאני מדבר על סימון ה- 400 גר' (יש גם פחיות קטנות יותר)

פעם ראשונה ששמעתי על האתר. אמין?

אשמח אם תעדכן כשיגיע לך. האם בזמן והאם היו בעיות.

אחזור ואעדכן, כמובן.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי לעדכן.

ובכן, חוץ מזה שהחבילה הייתה בדרך שבין דואר ת"א לדואר רמת גן למעלה משבוע (יותר זמן ממה שלקח לחבילה לעבור את אלפי הק"מ בין גרמניה לאירץ הקוידש), וחוץ מזה שהיא שכבה שם ב- ר"ג יומיים מבלי שקיבלתי נייר הקורא לי לבוא (או SMS, או יונת דואר, משהו...), לאחר יומיים שראיתי באתר שזה בסניף, ניגשתי וקיבלתי החבילה ע"ס הרשום באתר שלהם.

קצת התאכזבתי. מישהו שם בגרמניה פשוט הכניס הפחיות לתוך קרטון ושלח. כמו שזה נשמע - ככה זה גם ניראה והגיע. כל הפחיות היו עם "מכות בשילדה", מעיכות, וחמש מתוך השש היו עם מיכסה פתוח. חלק מהמשחה כמובן נמרח טוב טוב מבפנים, התפזר.

שלחתי להם דוא"ל זועם עם תמונות.

עכשיו ניראה מה יהיה.

פורסם

מאכזב אבל צפוי. המדינה היחידה שבה יודעים לרפד חבילות כמו שצריך, הן אנשים פרטיים והן חברות ענק - זאת ארצות הברית. לא יודע מאיפה זה מגיע, החינוך הזה...

כל משלוח בריטי או גרמני שאיננו מאמאזון לא נשלח אליי מרופד כראוי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ולנו לא מגיע תמונות?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...