Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שהרבה מחפשים פה את המגבת האולטמטיבית לייבוש רכב . הייתה לי את הUBER שאחרי כמה שימושים נקרעה לי ( יכול להיות משימוש לא נכון במכונת כביסה ) למרות שהייתי מצפה ממגבת במחיר כזה שתחזיק כל כביסה. אז הזמנתי מגבת שמצאתי באיביי בגודל 96*56 של חברת טיירול . הגיעה לי תוך 3 שבועות. וטפו טפו אצלי חודש כבר ואחרי 2 כביסות ועדיין מחזיקה.

זה הקישור שהזמנתי ממנו :

http://www.ebay.com/itm/Car-Cleaning-Towel-Microfibre-X-LARGE-SIZE-/172480714639?hash=item2828a6d78f:g:txIAAOSwa~BYdALL

פורסם

איתמר עם כל הכבוד מגבות המחיר כזה ממש לא מומלץ לשים במכונת כביסה,הן ממש מאבדות מהתכונות שלהם בעקבות הסחיטה ושימוש באבקת כביסה שסוג של סותם את הסיבים.

מגבות כאלה כמה שזה קאדר זה כביסה ידנית עם נוזל כביסה. אני אישית משתמש במגבות של הקוריאני ועוד כמה שרכשתי מאורן, חוץ מלאבד צבע הכל תקין איתם, עושות את אותה העבודה כמו שעשו מתי שקניתי אותן(מאז ומעולם כובסו ידנית)

פורסם

אני לא סוחט אותם במכונת כביסה. אני חושב שכל מגבת שתעבור סחיטה תאבד מהאיכות שלה. בנוסף משתמש רק בנוזל כביסה גל ולא באבקות כביסה למינהם. סתם הרגשתי צורך לשתף משהו שאני מרוצה ממנו עד כה ביחס למחיר.

פורסם

אני משתמש בנוזל כביסה ייעודי למטליות מיקרופייבר של CG עם סחיטה הכי חלשה. המגבות אצלי מחזיקות כבר שנה בלי בעיות מיוחדות.

קניתי את הנוזל בגלון מאמזון

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

חברים,

גם בחנות הסטודיו שלנו ניתן להשיג כל מוצרי דיטיילינג כולל אביזרים

מהמותגים שאנו מיצגים בישראל מגרמניה ומבריטניה

,כל עוד חנות אינטרנטית לא עלה לאוויר,אז רק ניתן לבקר פיזית

אצלנו מקבלים הדרכה והדגמה חינם על כל מוצרים שאנו מוכרים

חנות הסטודיו נמצאת בפ"ת לתיאום:0544257236

תודה,יעקב אלטר

https://www.facebook.com/ALT.D.S/

• תוכן חדש...