Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2010 עם 160 אלף ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, במסגרת חיפושי מצאתי סיוויק סדאן 2010, יד 2, יד ראשונה הייתה ליסינג, עם 160 אלף ק"מ. הרכב בדגם אקזקיוטיב, מאובזר רק בלי הסאנרוף. מוליטימדיה שליטה מההגה, חימום בכיסאות וכדומה. שמור מאוד.

המחיר 41 אלף ש"ח, האם כדאי? הקילומטראג מפחיד אותי קצת, גם שלא יתחילו בעיות וגם אם וכאשר ארצה למכור עוד שלוש שנים נניח, אז כבר לא ירצו לדעת בו בגלל הקילומטרים.

מה דעתכם? הסיוויק מספיק אמינה שב160 אלף ק"מ הרכב לא יתחיל להתפרק לי?

Sent from my FRD-L04 using Tapatalk

פורסם

בדוק היטב את עניין הליסינג, יש לו אישור מחברת הליסינג שמדובר בליסינג ולא בהשכרה?

בשנתון הזה הגיעה כמות דיי גדולה של סיויקים כאלה בלי הסאנרוף (האבזור שציינת קיים ויש גם פנסי קסנון) וחלק לא מבוטל שימש כרכבי השכרה בחברת הרץ.

לגבי המחיר, כבר היום הוא נמוך, בעוד 3 שנים במקרה הטוב היא תהיה שווה 20 אלף שקל, מכירה של מכוניות בתקציב הזה תלויה בהרבה מזל אבל גם במצב המכני של האוטו, למעט עניין התושבות היקרות וגומיות מתייבשות אני לא מכיר עניינים מיוחדים עם הסיויק הזאת ואם היא טופלה כראוי עד היום ואתה תמשיך ככה אני לא חושב שתתקל בבעיות מיוחדות. לכן כדאי לבדוק את הרכב היטב כולל עניין הבעלות הראשונה, לקבל פירוט טיפולים ותיקונים מפורט ככל האפשר וכמובן לקוות לטוב :mmangel:.

אי שם ב-2010 קרוב משפחה שלי היה אחראי על צי של כמה עשרות רכבים מהשכרה תפעולית ועברו אצלו כמה סיויקים כאלה וגם יותר ישנים, הרכבים היו נשארים עד שנה או 100 אלף ק"מ, הרכבים עברו אצלו עשרות אלפי קילומטרים בתקופות קצרות אצל נהגים מרובים ובכל הארץ, כלומר תנאים לא קלים בכלל והפגינו אמינות מרשימה, נכון זה לא ממש חכמה כי אלה היו רכבים בני שנה-שנתיים אבל בתנאים האלה רכבים אחרים פשוט התפרקו.

פורסם

תודה על תגובתך.

אגב, למנועי הונדה יש מניעה להתקין מערכת גז? יש סכנה עם זה? שואל כי יש רכב שאני שוקל לקנות ויש בו מערכת גז.

יש איזו שהיא בעייתיות בפירוק והתקנה של מערכת גז?

Sent from my FRD-L04 using Tapatalk

• תוכן חדש...