Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי סוויפט 2008.

אני מתקשה להבין איזה נוזל קירור אני צריך.

במוסך המורשה מתעקשים על סתם נוזל קירור ירוק.

האם יש הבדלים? יצרנים שונים? מה לרכוש?

תודה

פורסם

חשוב שיהיה נוזל קרור איכותי ולא סתם "פטל".היות ולא מחליפים נוזל קרור לעיתים תכופות תשקיע בטוב ביותר.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם

YORAM0101,

היום ישנם סוגים שונים. את חלקם מחליפים כל 3 שנים, חלקם כל 5 שנים וחלקם גם כל 10 שנים.

נוזלי הקירור שונים במרכיבים שלהם ולכן, לכל רכב או סוג רדיאטור נדרש משהו אחר ואין באמת "הטוב ביותר", תכלס יש.. ב AMG אולי ;).

הוא צריך לרכוש את הנוזל המתאים לו, מחברה טובה, בין אם זה מרוכז או מהול מראש.

במידה ולא ידוע מתי פעם אחרונה בוצעה החלפה והנוזל קיבל צבע לא סימפטי, לבצע שטיפה עם צינור או מחזור שטיפה עם מים מזוקקים.

יש לשים לב להוראות במהילה, מים מזוקקים/רגילים בהתאם לבקשה של היצרן של אותו הנוזל.

פורסם
היי

יש לי סוויפט 2008.

אני מתקשה להבין איזה נוזל קירור אני צריך.

במוסך המורשה מתעקשים על סתם נוזל קירור ירוק.

האם יש הבדלים? יצרנים שונים? מה לרכוש?

תודה

כמה שמתאים למורשים של סוזוקי למלא שתן ירוק במחיר 40 ש"ח לגלון.

פורסם

קודם כל, מי קבע שזה סתם ומי קבע שזה שתן? מן הסתם זה לא יהיה של חברת "על" או גרמני אבל ככל הנראה ורוב הסיכויים, מדובר על נוזלי קירור של חברות ישראליות אשר לפי טענתן, נא לשים לב... לפי המדבקה, תואם לתקנים הנדרשים לרכבים השונים, אז מה הבעיה?

לא אתה ולא אני מדענים כימיים או אף אחד מאיתנו כאן לא בדק את זה במעבדה ואת היעילות באמת כך שבואו נפסיק עם פיזור דברים לא מדוייקים או חלילה, לא נכונים על סמך תחושה שחבר כלשהו של הבן דוד המבין אמר מתישהו בארוחה המשפחתית.

אם פותח השרשור היה מעולה תמונה של הנוזל, את השם שלו, מה הם התקנים הנדרשים לרכב שלו והאם הנוזל עומד בתקנים ואת סוגו, היינו יודעים.

לצערי? גם פותח השרשור קבע כי מדובר בשתן ונוזל לא ברור כלשהו, תמוהה לחלוטין.

• תוכן חדש...