Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים? מרתיע קצת... דברים קריטיים פה פוסלים? אני פשוט לא הכי מבין וכרגע אמרו לי ממש לרדת מזה וחבל על הכסף של הבדיקה מצד שני יכול ללכת הרבה הרבה יותר כסף...

phpT6cFYE.png

פורסם

האמת בשביל רכב בן 7/8 דווקא בסדר.

הייתי בודק את הרטיבות עם מדובר בהזעה קלה או שיש צורך באטם למשל.

הרעשים נשמעים כמו כסתח.

למה הוא רשם חיישן יש נורית מנוע?זיהום לא תקין?

בולמי זעזועים שווה לבדוק אם באמת נוזלים.

מבחינת מכות הייתה מכה מקדימה אך לא ניראה שיש משהו קריטי.

לגבי הרעידות זה מאפיין את הdsg,לכן הייתי בודק במורשה יבואן אם בוצע הריקול למצמדים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחיר אפשר לרשום,בשביל לדעת האם המחיר טוב,אני תמיד מציע לבדוק ביד 2 כמה עולים רכבים דומים וכמובן כמה הרכב עולה במחירון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שהיה מרתיע (אותי לפחות) שזה DSG על רכב משנת 2009 ואתה לא מציין פה אם הוחלף מכטרוניקס / קלאצים .

אם מדובר על DSG7 ישן, זה מתכון לצרות

• תוכן חדש...