Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מחפש לקנות רכב,אמין לא משפחתי, צריכת דלק נמוכה יחסית(מודע לאופן הנהיגה שלי שהוא לא חסכוני בעליל)

בעיקרון הרכב צריך להיות מעל שנת 2011 כמה שיותר יותר טוב

מה שקריטי עבורי זה שהרכב נוסע 4 פעמים בשבוע ירושלים- נתניה משמע- נוסע המון!

אוטומט!

התקציב שלי הוא גג 60K בתקווה להשיג משהו זול יותר.

כמה קטנות ממני :

לא מבין גדול אבל יודע שכדאי לי מנוע Tsi 1.4

אני די סגור על גולף 2011 Tsi 1.4 trendline

יצא לי למצוא כמה מציאות אך עם מנוע dsg שהחלטתי לא לצאת להרפתקאות.

תודה! :-D

פורסם

בחישוב קל שלי זה יוצא 20-25 ק"מ בשנה.

ואחרי קריאה בפורומים שונים שמתי לב להצעות - לא בן אדם של טנדרים- בן 28 מחפש משהו וצעיר.

פורסם (נערך)
טויוטה פריוס 2011, בתקציב.

אמין חסכוני מרווח סחיר ומאובזר. חפש אחת כמה שפחות ק"מ.

[20-25 זה לא המון]

מה לגבי הגולף? לרדת? היא לא מתאימה לנתונים האלו?

מה גם שהטויוטה משפחתית ואני בעניין של משהו צעיר יותר/קטן יותר

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי otopoto
פורסם

אתה לא ממש ברור, אתה אומר שננעלת על גולף 1.4 אבל שהחלטת שלא לצאת להרפתקאה עם הגיר. הגולף 1.4 הגיעה רק עם DSG, לגיר יש את העניינים המוכרים שלו עם הקלאצ'ים ולעיתים גם עם מוח הגיר, אתה יכול לבדוק אם הרכב שאתה מתעניין בו כבר עבר בעבר טיפולים בנושא.

אם לא גולף אבל עדיין עם עיצוב מגניב וביצועים טובים אתה יכול לבדוק את הונדה סיויק האצ'בק מ-2009 ומעלה. היא לא זריזה כמו הגולף אבל הביצועים שלה לא רעים, יש לה עיצוב ייחודי מבפנים ומבחוץ והיא לא סובלת מבעיות אמינות מיוחדות.

אם מוותרים על קצת מרווח ויורדים לקבוצת הסופר מיני אתה יכול לבדוק את הרנו קליאו. העיצוב צעיר וייחודי, יש מנוע 1.2 טורבו וגיר רובוטי כפול מצמדים. לצד השלילה אציין שבידוד הרעשים ונוחות הנסיעה הם לא הצדדים החזקים שלה. אני לא בטוח שזה יפריע לך כי זה תלוי מאיזה רכב אתה מגיע היום, יכול להיות שהיא אפילו תהיה שדרוג עבורך.

פורסם
אתה לא ממש ברור, אתה אומר שננעלת על גולף 1.4 אבל שהחלטת שלא לצאת להרפתקאה עם הגיר. הגולף 1.4 הגיעה רק עם DSG, לגיר יש את העניינים המוכרים שלו עם הקלאצ'ים ולעיתים גם עם מוח הגיר, אתה יכול לבדוק אם הרכב שאתה מתעניין בו כבר עבר בעבר טיפולים בנושא.

אם לא גולף אבל עדיין עם עיצוב מגניב וביצועים טובים אתה יכול לבדוק את הונדה סיויק האצ'בק מ-2009 ומעלה. היא לא זריזה כמו הגולף אבל הביצועים שלה לא רעים, יש לה עיצוב ייחודי מבפנים ומבחוץ והיא לא סובלת מבעיות אמינות מיוחדות.

אם מוותרים על קצת מרווח ויורדים לקבוצת הסופר מיני אתה יכול לבדוק את הרנו קליאו. העיצוב צעיר וייחודי, יש מנוע 1.2 טורבו וגיר רובוטי כפול מצמדים. לצד השלילה אציין שבידוד הרעשים ונוחות הנסיעה הם לא הצדדים החזקים שלה. אני לא בטוח שזה יפריע לך כי זה תלוי מאיזה רכב אתה מגיע היום, יכול להיות שהיא אפילו תהיה שדרוג עבורך.

זה לא ממש נכון, יש גם גולף אוטומט לא כולם DSG

מה שכן שאר ההמלצות שלך עזרו לי מאוד,אגב אני מגיע מג'פ סוזוקי גרנד ויטרה 2008

תודה רבה!

פורסם

מה זאת אומרת לא ממש נכון אם היא באמת הגיעה או עם תיבה כפולת מצמדים (DSG) או גיר ידני?

גולף אוטומט אם כבר, זה לא גולף של השנתונים שאתה מחפש בהם או בתקציב, הן זולות בהרבה, אז תהיה מדוייק יותר.

פורסם
מה זאת אומרת לא ממש נכון אם היא באמת הגיעה או עם תיבה כפולת מצמדים (DSG) או גיר ידני?

גולף אוטומט אם כבר, זה לא גולף של השנתונים שאתה מחפש בהם או בתקציב, הן זולות בהרבה, אז תהיה מדוייק יותר.

מה?

גולף יש אותה גם באוטומט באותן שנים ולא רק DSG

תבדוק ביד 2 ראיתי כמה וכמה כאלה

פורסם

ביד 2 אנשים יכולים לכתוב מה שהם רוצים, תבדוק אולי יש שם גם גולף הייבריד.

גולף דור 6 עם מנועי בנזין הגיעה ארצה עם גיר DSG7 בלבד.

פורסם

מחזק, אין שידוך בארץ של המנוע הזה עם גיר אוטומט, רק DSG.

* הכוונה לגולף

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

אם אתה רוצה לצאת קצת מחוץ לקופסה...

לנצ'יה דלתא 2010-2011. רכב פרימיום עם עיצוב לא שגרתי ומנוע 1.8 טורבו ו 200 כ"ס. גיר אוטומטי פלנטרי. המחירון שלו נמוך והתמורה מצויינת

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תוכן חדש...