Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור, זה מה שאני אומר כאן.

אם צריך להזיז רכב מהמקום, אז סופגים.

הפנדה שלו הייתה שווה 46K במחירון, הורידו לו 13% שהם בדיוק 6K - אבל גם לא נתנו את ההנחה ההגיונית של 15% שנותנים אחרי מיקוח בסוכנויות. דהיינו על רכב של 80K אמורים לקצץ 12K, שזה למשל מה שמקצצים לקיה פיקנטו\ריו או לשלל היונדאי שמוכרים גם ככה לחברות הליסינג בכמויות (תמורת מחיר נמוך אפילו יותר).

לכן, בפועל מכרת את הפנדה שלך ב-28K.

פורסם

אתה אומר את זה מנסיון שמורידים על פיקנטו וספייס סטאר כ 12 אלף שקל אם קונים מזומן?

כי לי לא אמרו כזה דבר בזמנו אבל מעניין לבדוק היום.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיקנטו בטוח שאפשר להוציא 10% בלי בעיות. וזה על רכב שמוכר בלי סוף, גם לליסינג וגם לפרטי. יכול להיות שעם מיקוח נמרץ או רגע לפני סוף שנה אפשר גם 15%.

ספייס סטאר אני מניח שאפשר להשיג גם את ה-15% בלי מיקוח אגרסיבי.

בכל מקרה כשאתה מגיע עם טרייד אין, אפשר לשכוח מההנחות האלה - הם צריכים להרוויח והם חזירים ממש.

אני עדיין המום מההצעה שקיבלתי עבור הלנצ'יה - 20K לפני בדיקה (יענו 18K אחרי) ואפשרות לרכוש פיקנטו EX במחיר מלא במקום ב-72 אלף שקל.

בפועל מבחינתי זה אומר למכור את הלנצ'יה שהייתה שווה 38K במחירון, ב-10K.

פרסמתי את הרכב, 24 שעות אחרי מכרתי ב-24.5K. ז"א שהשארתי אצלי 14.5 אלף שקל שהיו אמורים להיות המרווח של סוכנות קיה...

תמיד שווה למכור לבד, גם אם זה במחיר נמוך מאוד - כי בסוף גם המחיר הכי נמוך יהיה יותר טוב ממה שנותנים לך בסוכנות הטרייד אין.

פורסם

לבד ברור שהכי טוב אבל יותר נוח עם טרייד אין נוח יותר.

אצלי הרווח היה הרבה פחות מאשר 14.5 כמו אצלך,עם טסט לפנדה הייתי מרוויח 4 אלף לעומת הטרייד שנתן 40.

לגבי גובה. הנחה על מזומן סיקרנת אותי ומחר אתקשר לסוכנות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין עסקת טרייד אין שנגמרת עם פחות מנזק של 8K עבורך. תהייה בטוח.

ברור שזה יותר נוח - אבל בינינו - אם מגיע בנאדם לקחת את הרכב תוך 24 שעות (וככה היה בכל פעם שמכרתי רכב בשנים האחרונות) - ומראש אתה מוכר במחיר נוח עבור האנשים - אז מה כבר המאמץ שאתה עושה שמצדיק הפסד של 8K מינימום?

אלא אם אתה מרוויח את זה במהלך כמה שעות, זה נטו הפסד כבד עבורך. אם אתה מחליף כל 3 שנים, זה יוצא שאתה זורק סביבות 30K לפח מדי עשור...ימבה כסף :)

פורסם
ההבדל בין שני המקרים הוא לא רק בכמה הקונה מוציא אלא גם מתי. במקרה של הפנדה לקונה יש 25K ביד, הוא מוציא אותם על הרכב, ובמשך 3 שנים אין לו הוצאה נוספת מלבד ההוצאות השוטפות. במסלול השני, C1 חדשה, הוא נאלץ לשלם את כל כספו עכשיו, ובנוסף נדרש להוצאה נוספת של כ-700 ש״ח בחודש ב-3 השנים הקרובות.

אז נכון שההפרש בטוטאל הוא כ-12.5K ש״ח (ממעבר קליל על מחירי פנדות ביד2, אני מעריך את זה יותר קרוב ל-15K). אבל במציאות מדובר על הוצאה של 700 ש״ח בחודש למשך 3 שנים. כנראה שעבורך מדובר בהוצאה זניחה, אבל להרבה מאוד אנשים מדובר בהוצאה לא קטנה ואפילו די גדולה.

That said, לדעתי המחיר המבוקש על הפנדה (25K) אמנם לא גבוה במיוחד אבל גם לא מחיר ״הזדמנות״, הייתי מנסה להוריד יותר או מחכה להזדמנות טובה יותר.

אתה צודק. לא התייחסתי לזה בתגובתי. ההפסד על ירידת הערך/החזר ההלוואה לא משנה איך קוראים לזה יצא מיד מכיס הרוכש החל מהחודש הראשון. במקרה של יד 2 לא.

צריך להיות כנים ולהגיד גם שבמקרה זה מסתכלים על סכום קבוע שיוצא מהכיס בכל חודש, בפנדה גם יצא כסף בתקופת הבעלות ההבדל שזה לא יהיה מתוכנן תמיד ועם סכום לא קבוע.

אני לא מזלזל בהוצאה קבועה של 700 שקלים בחודש. זה סכום לא מבוטל. מה שכן ביחס לאלטרנטיבה כאן זו לא עסקה הזויה שאנשים ירימו גבה למה נכנסת אליה. בכלל דברי לא כוונו כדי לעודד את פותח השרשור לקנות רכב חדש אלה על מנת להבהיר שאין בעסקה המוצעת שום דבר מיוחד עם האלטרנטיבות (יד 2 או חדש) הקיימות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

ביחס לפה אכן האופציה לא מזהירה כי הוא קרוב מאוד כבר לדגם החדש של הפנדה ולא מה שהיה לי.

אגב בדקתי לגבי גובה ההנחה,במיצובישי צריך לגשת לסוכנות בשביל הצעה אבל על הפיקנטו אתה מקבל כמה אלפים אבל ממש לא מתקרב ל 12 אלף,כך שאין סיבה שעל הספייס סטאר כן.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

כשאתה תהייה רציני ותגיע לסוכנות, אתה תקבל הנחות יפות. על פיקנטו מקבלים בלי הרבה בלגאנים הנחה של 10%, במעמד החתימה.

אני לא חושב שיש מה להשוות בכלל בין רכב שהוא מלך המכירות בארץ לבין הספייס סטאר. אני מניח שעל כל ספייס סטאר שמתגלגלת על הכביש יש 50 פיקנטו שמקבילות לה. כשאתה מוכר פי 50, המוטיבציה שלך לתת הנחה נוספת של 4K היא די אפסית.

פורסם

אולי על ספייס סטאר יש אפשרות ליותר אבל צריך להגיע לסוכנות ולשחק אותה מתעניין.

בכול מקרה ההנחות ההלו רלוונטיות למי שמשלם מזומן,אני לקחתי מימון.

פורסם

גם מימון זה מזומן :) החברה מקבלת הכל במקום - בד"כ אלה חברות מימון. אני התכוונתי לאיך שמתנהלת העסקה ללא טרייד אין.

לפעמים מקבלים תנאים מעולים שאין אפילו לעובדים מאוגדים ואז זה שווה ערך להנחת מזומן (שטרות).

• תוכן חדש...