Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מה לעשות.

אם היית מחליף מנוע ואחר כך מצליח להוכיח שהחליפו לך מנוע במקום לשמן את המובילים אז היה על מה לדבר.

פורסם
אז אכן השתמשתי בספריי סיליקון והפלא ופלא הכל תקין. החלונות עובדים מעולה.

אז מה שנותר לי להגיד על מוסך צ'מפיון זה שהם חבורה של גנבים!

אומנם זה כבר גולש מהנושא, אבל אני לא מתכוון לעבור על זה בשתיקה. כיצד יש לפעול במקרים כאלו?

בית דין לתביעות קטנות? כי אין מצב שהסיפור הזה נגמר בלי פיצוי שלהם

רשמתי לך את הפתרון מקודם.

במוסך יש הרבה פעמים אנשים לא הכיי מקצועיים ועם נסיון .אז הפתרון שלהם זה להחליף,ככה זה.

היום החברה מרוויחה ממוסך ולא ממכירת רכב, תקלה? החלפה בחלק חדש זה צורת עבודה לא שיטת מצליח כל 1 רוצה להרוויח כאן

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אצלי האיביזה עדיין באחריות, ולפני שבוע הידית של הדלת נהג נהייתה קשה (קליק נוקשה בפתיחה), לא חשבתי אפילו לגשת לצ'מפיון כי ברגע שהם יגעו זה כנראה ייגמר בנזק כלשהו, שמתי קצת wd40 וחזר להיות חלק. לפעמים שווה לנסות פתרונות "סבתא".

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

מלכתחילה הסיכוי ששני מנועי חלון קדמי יילכו ברכב שנת 2014 יהיה קלוש ביותר.

עקב המקרה, לא הייתי פוסל את כל המוסכים, בגלל חוסר ניסיון, או הטעייה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה לא נפתרה,יש ימים שהחלון עובד כמו שצריך ויש ימים ששוב הוא עושה בעיות.

ביקרתי שוב אצל הקרוב משפחה, אמר שלדעתו הבעיה היא לא במנוע ועלי לרכוש תכשיר של חברת armor all שהוא כמו ספריי סיליקון אבל יותר חזק. הוא לא זוכר שם מדויק אז קשה להבין בדיוק מה צריך לקנות. אם מישהו יודע למה הכוונה או מכיר חומר אחר אשמח להצעות.

כמו כן,האם לדעתכם הבעיה היא בסופו של דבר כן במנוע? ואם זה המצב,איך קורה שפעם הוא תקין ופעם לא?

תודה לעונים

פורסם (נערך)

ביקרתי שוב אצל הקרוב משפחה, אמר שלדעתו הבעיה היא לא במנוע ועלי לרכוש תכשיר של חברת armor all שהוא כמו ספריי סיליקון אבל יותר חזק. הוא לא זוכר שם מדויק אז קשה להבין בדיוק מה צריך לקנות. אם מישהו יודע למה הכוונה או מכיר חומר אחר אשמח להצעות.

כמו כן,האם לדעתכם הבעיה היא בסופו של דבר כן במנוע? ואם זה המצב,איך קורה שפעם הוא תקין ופעם לא?

תודה לעונים

שחר, בתור אחד שמכיר את החשמל באיביזה, והחלפתי כמה וכמה מנועים כאלה באיביזה.

זה אכן משהו שהוא מוכר כבעייתי, המנועי חלון מאוד רגישים להתנגדויות ואם לא מטפלים בזמן הם מתחילים להשרף וכבר אין דרך חזרה.

ממליץ לך לשמן עם ספרי סיליקון להפרדת תבניות של וירט מק"ט: 08932214(צירפתי לינק לאתר היבואן),

אם זה חוזר לך עדיין כל כמה ימים אז אין מנוס מהחלפת מנועים.

תשאל אותם איפה יש משווקים שלהם באיזור המגורים שלך

http://www.wurth.co.il/sylyqvn-s10-lhprdt-tbnyvt-500-ml-sabesto

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם
אני לא אמרתי שעכשיו אני הולך לתבוע. שאלתי מה יש לעשות במקרים כאלו.

נראה לי אבסורדי שמוסך של היבואן,מי שאמור להיות הגורם הכי ישר,אמין והגון, ככה מנסה לגנוב את הלקוחות שלו ללא כל מצמוץ.

מהסיפור הזה למדתי שכף רגלי לא תדרוך לעולם במוסך מורשה, אבל מרתיח אותי שלהם לא יקרה דבר מזה.

תודה לעונים

אז עכשיו המוסך המורשה בסדר?

מניסיוני מוסכים מורשים עוסקים יותר בהחלפת חלקים ובעיקר במכוניות חדשות יחסית. בעיות מסובכות יותר שדורשות יצירתיות, אילתור וחיסכון - את זה תמצא יותר במוסכים לא מורשים.

אם לי הייתה את הבעיה שאתה מתאר הייתי מפרק את כל מנגנון החלון, מנקה אותו ומשמן. אם זה פתר את הבעיה - מה טוב.

אם לא פתר, הייתי רוכש מנוע ב-eBay בעלות של כ-150 עד 400 ש"ח ומרכיב.

שווה לפנות לאחד המוסכים המומלצים בפורום ולהתיעץ איתם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הרכב הוא יד שנייה והתופעה התחילה עם החורף. ברגע שהבעיה הופיעה לא עשיתי כמעט שימוש בחלון,רוב הזמן אני נוסע לבד.

החלפה לא באה בחשבון אלא אם אקבל הצעת מחיר נורמלית (3000 שקל על מנוע חלון זה מוגזם ). בנוסף, אם זו תקלה ידועה סביר להניח שתחזור שוב לא?לא אוציא אלפי שקלים על תקלה שתחזור עוד פעם.

פורסם
אז עכשיו המוסך המורשה בסדר?

מניסיוני מוסכים מורשים עוסקים יותר בהחלפת חלקים ובעיקר במכוניות חדשות יחסית. בעיות מסובכות יותר שדורשות יצירתיות, אילתור וחיסכון - את זה תמצא יותר במוסכים לא מורשים.

אם לי הייתה את הבעיה שאתה מתאר הייתי מפרק את כל מנגנון החלון, מנקה אותו ומשמן. אם זה פתר את הבעיה - מה טוב.

אם לא פתר, הייתי רוכש מנוע ב-eBay בעלות של כ-150 עד 400 ש"ח ומרכיב.

שווה לפנות לאחד המוסכים המומלצים בפורום ולהתיעץ איתם.

לא יודע אם המוסך בסדר,הצעת המחיר שניתנה עדיין מוגזמת מאוד והחלון היה תקין עד ששוב התחיל לרדת גשם.

פורסם

דברים יעילים שהם לא משפט:

1. פניה בכתב לשירות לקוחות של צ'מפיון עם דרישה לדין וחשבון על המקרה.

2. אם התשובה לא מוצאת חן בעניך, פניה לרשות להגנת הצרכן.

3. מקביל לסעיף הקודם, פניה לאיגוד המוסכים.

פורסם
זה משנה איזה ספריי סיליקון אני קונה? יש המלצה לאחד?

וכל כמה זמן צריך לרסס?

מהרגעים שאני מתחרט שהטרחתי בכלל לעזור.

פורסם
מהרגעים שאני מתחרט שהטרחתי בכלל לעזור.

סורי אחי, דווקא התייחסתי להודעה שלך ושלחתי הודעה ליצרן כפי שאמרת עוד באותו היום שכתבת את ההודעה.

טרם קיבלתי מהם תשובה.

תקופת המבחנים הוציאה אותי מפוקוס.

• תוכן חדש...