Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כשבועיים, עם תחילת הגשמים, החלה בעיה במערכת של החלונות האוטומטיים.

אם אני לוחץ לחיצה אחת כדי שהחלון ייסגר לבד (כשהחלון פתוח כולו), הוא עולה שליש גובה ואז יורד.

אותו דבר קורה גם בלחיצה ארוכה.

אחרי מספר ניסיונות זה חוזר לעבוד עד שזה קורה שוב. לפעמים גם במהלך הניסיונות הלחיצה בודדת לא עובדת כלל, כלומר החלון מגיב רק ללחיצה ארוכה.

זה קורה בשתי החלונות הקדמיים. באחוריים הכל תקין.

עוד מעט יש לי טיפול לפני טסט ואני אעלה את זה בפני המוסך, אם תוכלו להגיד לי כמה תיקון כזה בדרך כלל עולה כדי שלא ינסו להשחיל לי והאם זו תקלה שצפויה לחזור ולא נפטרים ממנה ועדיף לי להשאיר את זה ככה?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז היום הלכתי לטיפול לפני טסט ועל הדרך אמרתי להם שיבדקו לי את החלונות. חזרו אלי ואמרו לי שצריך להחליף מנוע לחלון וזה בעלות של 2990 שח לפני מע"מ ועבודה!!!

כמובן שסירבתי. זה המחירים עבור חלק הזה או שכדאי לבדוק במקום אחר? או שבכלל עדיף לי להשאיר את זה ככה כי תקלות חשמל נוטות לחזור.

פורסם

מציע קודם לשמן עם ספרי סיליקון את המסילות והגומיות ולראות אם זה מסדר את זה.

אחרת תביא מנוע מפירוק, קח בחשבון ופירוק והרכבה לדיפון דלת של איביזה זה לא זול.

בנתיים ממליץ שלא להתעסק עם החלונות מעבר למה שצריך,אחרת המנועים ישרפו ואתה תשאר עם חלון תקוע.

פורסם

לפי התיאור שלך זה נשמע שהמנוע מגיב ותקין. עכשיו צריך להבין למה הוא נעצר ונסגר:אופציה 1: יש באיביזה מנגנון שפותח את החלון כאשר הוא מזהה התנגדות יכול להיות שהגומיות במסילות בצדדי החלון תוקעות אותו והן צריכות ניקוי ושימון בספריי סיליקון. 2. אם יש רעשים חזקים של כבלים משתפשפים, ייתכן ונקרע או נהרס הכבל מתכת של מנגנון החלון בתוך הדלת, אם זה המצב יש קיט תיקון שכולל כבל וגלגלת פלסטיק חדשה במחירל כ 100 שח , אבל זה לא הרכבה קלה , למשל כמו http://www.ebay.com/itm/Window-Regulator-Repair-Kit-Seat-Ibiza-V-ST-6J8-Estate-Front-Left-/222353245304?hash=item33c5494478:g:UUgAAOSwxCxT6Ktz&vxp=mtr

,

פורסם

[quote=

קראתי את ההודעה שלך שוב ואתה מציין שזה התחיל לקרות ביחד בשני החלונות הקדמיים, אז קשה לי להאמין שזאת תקלה במגנון שקרתה בו זמנית בשני המנגנונים הקדמים, לדעתי ניקוי ושימון יעשה את העבודה

פורסם

אז אכן השתמשתי בספריי סיליקון והפלא ופלא הכל תקין. החלונות עובדים מעולה.

אז מה שנותר לי להגיד על מוסך צ'מפיון זה שהם חבורה של גנבים!

אומנם זה כבר גולש מהנושא, אבל אני לא מתכוון לעבור על זה בשתיקה. כיצד יש לפעול במקרים כאלו?

בית דין לתביעות קטנות? כי אין מצב שהסיפור הזה נגמר בלי פיצוי שלהם

פורסם

על מה אתה רוצה לתבוע אותם? על זה שהם לא יודעים לאבחן תקלות?

קיבלת הצעת מחיר מגוחכת, עשית בשכל וסירבת - אין לך על מה ללכת איתם למשפט או לבקש פיצוי.

פורסם
אז אכן השתמשתי בספריי סיליקון והפלא ופלא הכל תקין. החלונות עובדים מעולה.

אז מה שנותר לי להגיד על מוסך צ'מפיון זה שהם חבורה של גנבים!

אומנם זה כבר גולש מהנושא, אבל אני לא מתכוון לעבור על זה בשתיקה. כיצד יש לפעול במקרים כאלו?

בית דין לתביעות קטנות? כי אין מצב שהסיפור הזה נגמר בלי פיצוי שלהם

כמה שזה לא מפתיע אותי... אבל ברוך ה' הסתדר.

אין לך מה לתבוע אותם, מה כן זה ייתן לך סיבה מצויינת לא להתקרב לשם יותר.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

הם הלכו על שיטת המצליח. וזה לא שהם לא יודעים לאבחן תקלה, הם עשו זאת בכוונה.

כשהגעתי למוסל והראתי לבחור שקיבל אותי את הבעיה הוא בעצמו אמר שכנראה יש לכלוך במסילות שיוצר התנגדות ורק צריך לנקות.

הם לא ניסו את זה בכלל וישר התקשרו אלי להודיע שהלך המנוע.

אם היו מנסים אז כל המסגרת של החלון הייתה שמנונית כמו שהיא עכשיו

פורסם

אני לא אמרתי שעכשיו אני הולך לתבוע. שאלתי מה יש לעשות במקרים כאלו.

נראה לי אבסורדי שמוסך של היבואן,מי שאמור להיות הגורם הכי ישר,אמין והגון, ככה מנסה לגנוב את הלקוחות שלו ללא כל מצמוץ.

מהסיפור הזה למדתי שכף רגלי לא תדרוך לעולם במוסך מורשה, אבל מרתיח אותי שלהם לא יקרה דבר מזה.

• תוכן חדש...