Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבק של הפסקל דהה. היכן להשיג דבק שיתאים למכשיר על מנת להמשיך להדביק על השמשה ?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

צור קשר עם שירות הלקוחות שלהם וישלחו לך את הפלסטיק עם המדבקה בדואר,כך לפחות אני עשיתי.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

דבק דו צדדי אדום של 3M מאוטו דיפו.

25 ש"ח לגליל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מרחובות רמת ישי זה בצפון לפי מה שקראתי בגוגל..

פורסם

אין מרכז שרות שממש קרוב אליך (אבל מה אכפת לך - תעשה טיול לרמת ישי...).

יש בצומת ראם, קניון איילון ברמת גן (אם אתה עובד במרכז). או מחלף נחשונים

אחרת - להתקשר ולבקש שישלחו.

טלפון

: 03-9081111 או 6116*.

http://bit.ly/2goHZMV

פורסם

או צומת ראם (שזה גם צומת מסמיה נכון) או להתקשר אליהם.

תודה שבת שלום :)

פורסם

אני שמתי את הפסקל על הדשבורד מצד ימין כך שזה יושב על הדשבורד עם חתיכת דו"צ קטנה שמונעת מהפסקל לרוץ על הדשבורד לכיוון הנהג.

זה שזה מונח על הדשבורד ולא תלוי באוויר עושה את העבודה של הדבק לקלה יותר.

פורסם

תגידו, בשביל חתיכת דו"ץ בחינם אתם מוכנים לנסוע את המרחקים האלה?

תקנו דו"ץ אדום וזהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא תמיד, הפסקל שלי היה בתא האמצעי מתחת לזרוע הנהג, לצערי במספר פעמים לא נקלטתי (חהחה) ונשלח אליי מייל שעליי לבדוק את תקינותו של הפסקל.

היה לי דבק אדום דוצ' כמו שיש והוצע בהומו דיפו של 3M, עושה את העבודה טוב יותר מכל דבר אחר.

• תוכן חדש...