Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מצורפת למטה תמונה של תיקונים שעבר רכב לאחר פגיעה מאחורה, רציתי לדעת העם יש נזק לשילדה/קצה שילדה (המוסך טוען שאין), והעם לדעתכם יש פה ירידת ערך- הרכב תוקן ללא מעורבות של ביטוח.

הרכב תוקן במוסך מורשה עם חלקים מקוריים.

תודה

ללא שם.jpg

פורסם

נראה שזו הייתה פגיעה קלה. ירידת ערך רשמית צריכה להיות כאן (אחוזים בודדים), אבל הפגיעה הזו היא לא deal breaker אם שאר הרכב במצב טוב.

קח בחשבון שביום המכירה עלולות להתעורר שאלות בנוגע למכה הזו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מדובר ברכב שלי, ואני מעוניין למכור אותו. מנסה להימנע מאי נעימויות בזמן המכירה. איזה שאלות יכולות לעלות? הרכב שמור מאוד. ק"מ מאוד נמוך.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

יש לך 2 אפשרויות:

א. לגשת לפחח שיאמר מה משמעות הנזק אם יכול.

ב.לגשת לבדיקת שילדה בלבד במכון בדיקה שעולה 40-50% פחות ממחיר בדיקה רגילה ושם יכתבו הכל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם הרכב שלך אתה כנראה יודע מה קרה בתקרית. פשוט להצהיר על זה בפני הקונה ולדאוג לרשום את זה גם בזכרון דברים. אם יש תמונות זה לבטח יכול לסייע להסביר מה קרה ומה חומרת הנזק.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש לך 2 אפשרויות:

א. לגשת לפחח שיאמר מה משמעות הנזק אם יכול.

ב.לגשת לבדיקת שילדה בלבד במכון בדיקה שעולה 40-50% פחות ממחיר בדיקה רגילה ושם יכתבו הכל.

הפחח שתיקן את הרכב במוסך מורשה אמר שאין שום נזק לשילדה, אבל רציתי גם לשמוע עוד דעה. פשוט בחשבונית רשום תיקון של מגן אחורי ואני לא יודע מה זה והעם יש קשר לשילדה. את רוב הנזק ספג המגלש האחורי.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...