Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סביר להניח שאם תנתק מהמצבר את כבל המינוס לדקה, זה יתאפס.

אם קיימת תקלה, זה יידלק שוב תוך 200 ק"מ לכל היותר (וכמובן ייתכן שמייד) ותחבר סורק לדעת מהי.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

אז ככה,

לפני שבוע הראש מנוע שלי הלך. המשאבת מים נתפסה וגרמה לרצועת טיימינג להקרע, שמתי את הרכב במוסך מורשה של פיג'ו, הם פתחו את הראש מנוע כדי לאבחן את התקלה, אחרי שהם נתנו הצעת מחיר, העברתי את האוטו לטיפול של הראש במוסך אחר. במוסך האחר נאמר לי שאין שום תקלה, והנורה נדלקה בגלל שהם פירקו את המנוע שהמצבר היה פועל (מה שהדליק את הנורה) והוא אמר לי שפשוט צריך לאפס את העניין.

אני לא רוצה לשלם סתם על בדיקה, נאמר לי שיש גם סורק שמחברים לסמארטפון ואפשר לאבחן תקלה, אבל אני סומך על מה שהמוסכניק אמר לי, אני רק רוצה לדעת איך מאפסים את הנורה הזאת.

פורסם

המוסכניק שלי אמר לי שכל מי שיש לו ידע מינמלי בחשמל יכול לעשות את זה, אבל ללכת לחשמלאי יעלה לי סתם 200 שקל.

פורסם (נערך)

אין צורך בידע בחשמל, לפחות לא בחיבור הסורק ושליפת קוד התקלה.

תזמין לך אנג'י:

http://engie.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%91-%D7%90%D7%A0%D7%92%D7%99/

ותתקין TORQUE PRO על האנדרואיד שלך.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

טוב, אז קניתי את הרכיב של אנג'י. הטלפון מזהה, אבל באפלקציה של torque אני לא מצליח להתחבר לרכיב, מישהו יודע מה לעשות?

פורסם

זה מה שעשיתי, הוא גם מזהה אותו, אך לא מתחבר. מחקתי את הטורק, ועכשיו שמתי לב שהוא עולה 18 שקל בוגל פליי, יכול להיות שהם פשוט חסמו כל מי שלא שילם?

איזו אפליקציה אחרת יש? או שאני פשוט אחזיר ואזכה על האנגי? (אם הוא לא יודע לאפס תקלות אין לי מה לעשות איתו)

• תוכן חדש...