Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לינק לכתבה של טמקא:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4879606,00.html

אמ;לק: נהג שיכור ביצע תאונה עצמית ונכנס במעקה בטיחות.

אחד נהרג אחת נפצעה והתאומים ברחו מהרכב.

הנהג נידון ל-11 שנות מאסר

אחיו הנוסע שנה מאסר העקבות הפקרה.

דעתי האישית מגיע להם, הגיע הזמן להחמיר את הענישה במקרים של תאונות דרכים בשכרות בפרט שיש הרוגים.

מה דעתכם? מוגזם? לא מספיק?

רק נקווה שהעליון לא יקצר להם את העונש.

עריכה אחרונה על ידי eliran769
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש לא מוגזם.

ברגע שאדם שגרם לתאונה בורח במקום לסייע הוא עובר מרשלנות לנבזות ועל זה מגיע עונש כבד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מצדיק לרגע את נושא הבריחה מהמקום אבל:

1. מדובר בילדים ולא בהכרח מודעים להשלכות של המעשים

2. פאניקה - במקרה כזה שהרכב עולה באש ואתה שיכור אתה פשוט מ-פ-ח-ד וזה יכול להוביל להחלטות שגויות.

3. האם היה הבדל בתוצאה של הנפגעים בעקבות הבריחה? כניראה שלא.

שלא תבין אותי לא נכון, אני מצדיק את העונש גם אם לדעתי יכול להיות שהוא מוגזם.

העונש צריך להיות כבד ולו רק בשביל הרתעה ושאנשים יבינו שאם יעשו דבר כזה(לעלות על ההגה שיכורים, פגע וברח) צפוי להם עונשי מאסר כבדים.

פורסם

לדעתי עונש הוגן.

למי שטוען שהוא מוגזם, יש לזכור שהוא נהג בשכרות, שזה נסיבות מחמירות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מדובר בילדים. היו בני 21 בזמן התאונה.

השאירו חבר שלהם ברכב וברחו.

מקטרים שהענישה לא מספיק חמורה אבל כשיש פסיקה מחמירה צצים הרחמנים.

פורסם
לא מצדיק לרגע את נושא הבריחה מהמקום אבל:

1. מדובר בילדים ולא בהכרח מודעים להשלכות של המעשים

2. פאניקה - במקרה כזה שהרכב עולה באש ואתה שיכור אתה פשוט מ-פ-ח-ד וזה יכול להוביל להחלטות שגויות.

3. האם היה הבדל בתוצאה של הנפגעים בעקבות הבריחה? כניראה שלא.

שלא תבין אותי לא נכון, אני מצדיק את העונש גם אם לדעתי יכול להיות שהוא מוגזם.

העונש צריך להיות כבד ולו רק בשביל הרתעה ושאנשים יבינו שאם יעשו דבר כזה(לעלות על ההגה שיכורים, פגע וברח) צפוי להם עונשי מאסר כבדים.

1. עלו לרכב שיכורים במודע והרגו בן אדם (כבר מצדיק הריגה ולא גרימת מוות ברשלנות).

2. עלית לרכב במצב שאתה יודע שיכול להביא אותך להחלטות שגויות. סיבה נוספת להחמיר בעונש.

3. אולי כן ואולי לא. מה שבטוח זה שאם היו נשארים היינו יודעים את התשובה והתשובה הזו חשובה מאוד למשפחת ההרוג.

פורסם

לא מבין את הסלחנות לגבי שני אלה, גם בהתעלם (ולמה להתעלם?) מזה שהיו שיכורים ושהתאונה נגרמה באשמתם, דחיל ראבאק, חבר שלך לכוד בתוך רכב אחרי תאונה ואתה במקום להושיט לו עזרה בורח ומפקיר אותו למות, רק על זה מגיע להם 11 שנים בפנים ואני גם בטוח שזה מרכיב הענישה הכבד ב 11 שנים שחטף.

גם אם כל הגורמים היו נשארים זהים והתאונה הייתה מסתימת במוות (כפי שהיה) אבל היו נשארים במקום, מזעיקים עזרה ומנסים לחלץ את הפצוע (אולי אפילו בליווי איזה דו"ח רפואי להציג לשופט על הכוויות דרגה 3 והפיח בראות שספגו מנסיון החילוץ,) אני בטוח לחלוטין שחרף השיכרות וחרף התאונה שהסתיימה במוות, הענישה הייתה קלה בהרבה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מי שרוצה לקרוא את הכרעת הדין מוזמן תיק 30877-03-15 בנט המשפט

75 עמודים.

גזר הדין יועלה שם אני מניח תוך יום יומיים

הבריחה שלהם לא השפיעה כהוא זה על מצבו של חברם.

התאונה בנתיבי איילון, ולמרות השעה המאוחרת התנועה הייתה ערה ביותר.

לכן ניתן סיוע מיידי , ואמבולנס הגיע לזירה תוך כ 10 דקות.

מעניין שהמדינה לא האשימה אותו בנהיגה במהירות מופרזת ולא בנהיגה בשכרות אבל...

לנאשם 1

א) הריגה – עבירה לפי סעיף 298 לחוק העונשין, תשל"ז-1977 (להלן: "החוק").

ב) הפקרה אחרי פגיעה – עבירה לפי סעיף 64א(ג) לפקודת התעבורה, נוסח חדש, התשכ"א-1971 (להלן: "הפקודה").

ג) חבלה חמורה – לפי סעיף 333 לחוק הנ"ל.

ד) נהיגה ללא רישיון נהיגה (ריבוי עבירות) לפי סעיף 10(א) לפקודה.

ה) נהיגה ללא ביטוח (ריבוי עבירות) עבירה לפי סעיף 2(א) לפקודת ביטוח רכב מנועי.

לנאשם 2

עבירה לפי סעיף 64א1 לפקודה הנ"ל – חובת נוסע להתקשר לגופי הצלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבריחה שלהם לא השפיעה כהוא זה על מצבו של חברם..

לשמוע את זה ממך...לא הייתי מאמין!

מי כמוך צריך להבין את ההבדל בין לשלוף את חבר שלך מרכב בוער ובין "אני בורח, שמישהוא אחר יזעיק אמבולנס".

בהחלט מה שנקרא או צל"ש, או טר"ש.

בכל מקרה, בטוח השפיע על העונש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מוגזם בהתחשב בעובדה שאת המאסר + שליש ינקו על התנהגות טובה.

מ11 שנה יישאר 7 שנים וטיפה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בגירה

מתוך הכרעת הדין

במושב האחורי של הרכב ישבו מקסים בוקטי ז"ל (להלן: "המנוח") שלא היה חגור בחגורת בטיחות

ובהמשך

באשר להזזת המנוח – אין מחלוקת על כך כי המנוח הוזז על ידי עוברי אורח שנחלצו לעזרת הנפגעים בתאונה. בסרטון ת/40 ליד נומרטור 01:43:45 נראים בבירור שני אנשים מזיזים את המנוח ממקום שכבו על הכביש, לאחר שהועף לשם מן הרכב.

ובהמשך

ב-ת/123 סיכם פרופ' הלפרין מנהל מח' מיון כירורגי יחד עם ד"ר אבוטבול, בטופס סיכום פטירה, את מהלך הטיפול הרפואי שניתן למנוח בביה"ח, החבלות שאובחנו וסיבת המוות כך: "חבלות ראש עם דימומים מהאוזניים, חתכים בקרקפת, חשד לשברים... כניסת אויר דו- צדדי עם חרחורים... בהסתכלות עם כונן טראומה טלפונית, עם רדיולוג דימומים מוחיים תת עכבישיים, סימני בצקת מוחית, שברים מרובים בגולגולת, בעצמות הפנים... הורד לחדר ניתוח, בכניסה להתעוררות – חיוור... לחצי דם ירדו בהדרגה עד לא נמדדים ובריקרדי. אישונים מורחבים דו"צ ללא תגובת קרנית, ללא רפלקס GAG. בשעה 03.30 נקבע מותו."

כלומר המנוח לא נפצע מהאש שפרצה ברכב מאוחר לתאונה.

כשכתבתי את מה שכתבתי בהודעה הקודמת רעדה לי האמת המקלדת

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה לא משנה אם יכלו לעשות משהו כדי לשפר את סיכויי ההשרדות שלו או לא. הנקודה היא שהם בחרו לא לנסות אפילו.

פורסם

אם לא היה מובן אני לא מצדד במעשה שעשו

הם תירצו זאת שרצו לבית החולים וולפסון כדי לקבל טיפול בעצמם, אבל הוכח שלמעשה הם רצו לברוח מזירת הפשע.

ועובדתית הישארותם בזירה לא הייתה משנה דבר, לגבי המנוח.

" לגופו של עניין, וכפי שנקבע בפסיקת ביהמ"ש העליון, עבירת ההפקרה משרתת מטרה מרכזית אחת ולידה שתי מטרות משנה. הראשונה מבטיחה מתן סיוע ועזרה מיידית לנפגע על מנת לשמור על גופו וחייו, כשמטרות המשנה הן: א. למנוע מנהג להתחמק מאחריות לתאונה. ב. להקל על רשויות האכיפה לברר את נסיבות התרחשות התאונה ומי נושא באחריות לה."

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

גם המנוח והפצועה אשמים מאד.

כי עלו עם שיכור לרכב והם בעצמם היו ''מתודלקים''

אני בעד עונש חמור לנהג שיכור,לדעתי,

גם לה מגיע עונש.

פורסם
לא מדובר בילדים. היו בני 21 בזמן התאונה.

השאירו חבר שלהם ברכב וברחו.

מקטרים שהענישה לא מספיק חמורה אבל כשיש פסיקה מחמירה צצים הרחמנים.

לא מבין את הסלחנות לגבי שני אלה, גם בהתעלם (ולמה להתעלם?) מזה שהיו שיכורים ושהתאונה נגרמה באשמתם, דחיל ראבאק, חבר שלך לכוד בתוך רכב אחרי תאונה ואתה במקום להושיט לו עזרה בורח ומפקיר אותו למות, רק על זה מגיע להם 11 שנים בפנים ואני גם בטוח שזה מרכיב הענישה הכבד ב 11 שנים שחטף.

גם אם כל הגורמים היו נשארים זהים והתאונה הייתה מסתימת במוות (כפי שהיה) אבל היו נשארים במקום, מזעיקים עזרה ומנסים לחלץ את הפצוע (אולי אפילו בליווי איזה דו"ח רפואי להציג לשופט על הכוויות דרגה 3 והפיח בראות שספגו מנסיון החילוץ,) אני בטוח לחלוטין שחרף השיכרות וחרף התאונה שהסתיימה במוות, הענישה הייתה קלה בהרבה.

דבר ראשון תנו לי להבהיר - העונש של 11 שנה מאסר ראוי ומתאים בגלל נהיגה בשכרות ובגלל שאדם נהרג.

אבל הפגע וברח הזה הוא לא ״קלאסי״ הרי הנהג השאיר את הרכב בזירה .

עם טיפה מחשבה צלולה(ופה אני ״מאשים״ את האלכוהול והתאונה הקשה ) היה מבין שתוך רגע היו תופסים אותו.

י

• תוכן חדש...