Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב לא שלו בכלל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
הבריחה שלהם לא השפיעה כהוא זה על מצבו של חברם.

נניח דקרתי בנאדם, ולצערי החטאתי את הלב והוא שרד את הפגיעה והתחיל לברוח.

בזמן הבריחה איתרע מזלו והוא החליק על קליפה של בננה, דפק את הראש ברצפה ומת.

עובדתית, הדקירה לא הרגה אותו (אלא המכה בראש).

אבל ניתן לטעון כי המעשים שלי תרמו, ולו במעט, לתוצאה העגומה...

אני לא משפטן, ואני מניח שאתה מעלה את הארגומנט הזה כי במשפט יש לו משקל גדול.

אני לא בקיא מספיק במע' החוקים והמשפט - אבל מאוד לא אוהב את סוג הארגומנטים האלו, שמפרידים בין כוונה לבין תוצאה.

כשהם הפקירו אותו, הם לא ידעו האם עצם ההפקרה כן/לא תהרוג אותו... הם הפקירו אותו כי וואלה זה מה שהתאים להם.

ב-מ-ק-ר-ה יצא שעצם ההפקרה לא הרגה אותו.

האם זה אומר שצריך להקל עליהם?

אולי בית המשפט חושב שכן, אני חושב אחרת...

ולמי ששכח / לא מכיר- היה את המקרה הזה של הנערים שפוצצו במכות ישראלי מבוגר, אחרי שהוא העיר להם כשהם קיללו את אשתו וביתו. (עריכה: אריק קרפ)

הם הכו אותו בטירוף (תבינו באיזה טירוף - האישה והילדה ברחו מהאזור כי הבינו שרוצחים אותו ואותן כנראה בהמשך), הוא ברח מהם לכיוון הים, וטבע.

ההגנה שלהם טענה: אין לנו קשר למוות שלו, הוא טבע, זב"שו.

גועל נפש.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בעיני פחות חשובה הסמנטיקה של האם זה רצח או הריגה. המקרה של קרפ, לפחות לפי הכרעת בית המשפט, לא עמד בקריטריונים של רצח אלא ״רק״ הריגה. אבל היה ברור לכולם שמדובר בפשע מתועב בלי קשר להגדרה ה״חוקית״ שלו. יותר חשוב ומשמעותי הוא מה העונש שנקבע.

מה שבאמת עושה לי בחילה היא המחשבה שהח***ת האלה ישתחררו מבית הכלא עוד 10 שנים (אחרי שליש על התנהגות טובה). אני בן אדם שקול בד״כ, אבל הסיפור הזה של קרפ ממש ערער אותי - כזכור, הכל התחיל בזה שאחד הנאשמים דרש מקרפ ש״יסדר״ לו את בתו או אשתו. הם לא אהבו את ההתעלמות שנתקלו בה וכתגובה היכו אותו כמעט למוות. קשה להאמין שקיימים אנשים כאלה.

פורסם (נערך)
גם המנוח והפצועה אשמים מאד.

כי עלו עם שיכור לרכב והם בעצמם היו ''מתודלקים''

אני בעד עונש חמור לנהג שיכור,לדעתי,

גם לה מגיע עונש.

בדיוק מה שחשבתי כאשר קראתי היום על המקרה.

איך אב צעיר מרשה לעצמו לעלות כך לרכב עם נהג שיכור. יודע מה, כבר עלית כדי לא להיות תקוע ביער והחבר מתחיל לנהוג כמו מטורף... תתעקש שיעצור בצד וקח מונית.

טוב נו, מסכן הוא והילד שגדל בלי אבא, וכמובן האמא.

סיפור עצוב ועונש מוצדק.

שמעתי ברדיו לא מזמן שמקדמים במערכת המשפט שינוי במרחב ההבחנה בין הריגה לרצח בדיוק כדי שיהיה ניתן להחמיר עם אותם רוצחים שכיום מואשמים רק בהריגה. יהיו כמה דרגות של הריגה או משהו בסגנון, אפשר למצוא על זה באינטרנט.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
הרכב לא שלו בכלל

ישה - על פי טמקא הרכב היה בבעלותו

אחד קורא בטמקא אחד קורא את הכרעת הדין של בית המשפט

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שמעתי ברדיו לא מזמן שמקדמים במערכת המשפט שינוי במרחב ההבחנה בין הריגה לרצח

איכשהו כל ההצעות חוק האלה באות בתזמון מושלם עם היבחרות טראמפ לנשיאות ארה"ב. כאילו מישהו שיחרר להם את הידיים.

אולי יום אחד גם לנו תהיה ממשלה ימנית.

רגע... [emoji15]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אור

קרא את הכרעת הדין

תראה את טענות ההגנה הנוספות יעמדו שערות ראשך.

קרא גם את המשך הודעותי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אין פה קשר לימין או שמאל אלא להגיון בריא.

נזכרתי במקרה שעליו דנו ברדיו, חייל שנדקר למוות במועדון לילה תוך כדי קטטה עם עבריינים.

העבריין לקח סכין מהבר של המקום ודקר את החייל בליבו, ולא הורשע כמובן ברצח כי לא היתה כוונה תחילה, משהו כזה...

בכל מקרה, זה הרי ביזיוני, לא היתה כוונה תחילה ? הוא לקח סכין בכוונה תחילה, הוא דקר בכוונה תחילה.

שינוי החקיקה יאפשר להחמיר מאוד עם כל אלו שלא רצחו בכוונה תחילה אלא רק "בטעות".

פורסם

רוצח מביא את הסכין מהבית במטרה לרצוח את פלוני

מואשם בהריגה זה אחד שתופס את הסכין תוך כדי מריבה והורג את פלוני שעד לפני דקה הוא לא הכיר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

ההבחנה ברורה, ועדיין, הבנאדם (נקרא לו כך לצורך הדיון) דקר מישהו בחזה... קצת קשה להגיד במפורש שהוא לא התכוון להרוג אותו או שזה לא עלה במוחו הקודח.

בכל מקרה, השינוי מגיע כדי להפסיק עם העונשים המגוחכים לאלו שלדוגמא דוקרים והורגים (לא זוכר מה העונש לאותו עבריין, אנסה לבדוק מאוחר יותר).

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

פורסם

עין תחת עין

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

התמונה שהועלתה (ונמחקה) היא של האלמנה ואם ביתו היתומה של ההרוג בתאונה ולכן לא במקום לדעתי להתחיל להעביר עליה דאחקות!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...