Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום הגעתי ל135,000 קילומטר בסיאט איביזה שלי(שנת 2011, מנוע 1400, גיר רגיל) ועשיתי טיפול 15.

בטיפול הוחלף שמן מנוע ושמו שמן מסוג ACDelco 5W30 Supreme Plus סינטטי מלא שעומד בתקנים 502.00 ו505.00.

האם השמן מתאים לרכב? איך השמן מבחינת איכות?

אשמח לעזרה, תודה מראש.

פורסם

אם הוא עומד בתקן אז הוא סבבה, מבחינת איכות - אנע הייתי משקיע בקסטרול מגנטק / אדג'. Acdelco הוא שמן סביר לא יותר מזה.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

כמו שרשמתי לך - האיכות שלו סבירה אבל לא יותר מזה.

אני עם קסטרול לא מושך יותר מ10k (רוב הנסיעה שלי היא עירונית).

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

אתה יכול למשוך איתו עד הטיפול הבא כל עוד מדובר בשמן סיננטי מלא ובתקן של רכבך .

התפתחה בפורם קהילה של אנשים שלא מכירה בשמנים איכותיים חוץ מקאסטרול,וולוליין ומוטול.

איכות החברות האלו היא יחסית טובה במיוחד מוטול,רדליין וRoyal Purple.

ACDELCO מייצרת את השמן ממה שזכור בבלגיה חברה שהיא יצרנית השמן המקורי של קונצרן GM.

אני לא רואה שום דבר פסול בה אלא אם כבודו יציג קבלות על איכות השמן הירודה שלהם.

פורסם

ACDELCO שמנים טובים מאוד, ללא קשר גם עם שמן קסטרול מומלץ לא למשוך מעבר לשנה - לא משנה כמה ק"מ עשית אפילו אם זה רק 7 אלף. זה רשום גם בספר רכב לפי הוראות משטר טיפולים בתנאים קיצוניים (במיוחד בואגיות). (נסיעה עירונית, דימומים רבים והנעות קרות, פקקים, נסיעות קצרות (מתחת לחצי שעה בכביש מהיר). היצרן מדגיש שיש לקצר לחצי את תדיורת הטיפולים, דהיינו כל 6 חודשים או 7.5 אלף ק"מ.

הזול עולה ביוקר

פורסם
כמו שרשמתי לך - האיכות שלו סבירה אבל לא יותר מזה.

אני עם קסטרול לא מושך יותר מ10k (רוב הנסיעה שלי היא עירונית).

סבירה ?

מאיפה המידע ?

יש לך קישור להפנות אותנו לקרוא ?

• תוכן חדש...