Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אשמח לעזרתכם בשני נושאים:

1. כבר מספר חודשים שנשמעת נקישה מקדימה בהתחלת ניסעה, בלחיצה על הגז לאחר בלימה.

הייתי מספר פעמים ב- UMI אבל הם לא הצליחו לשחזר את הבעיה ואני עדיין סוחב את זה.

לאחרונה שמתי לב שמופיעים גם רעשי נקישה בנסיעה איטית, לקראת בלימה.

הבעיה מופיעה תמיד בזמן נסיעה שגרתית, אבל די קשה לשחזור כשצריך.

2. הרכב התחיל לרעוד בעמידה, לא משנה איזה הילוך משולב.

אשמח לעצות ורעיונות

התייאשתי מהמוסך המרכזי של UMI, לא מרגיש שיש מישהו רציני ומקצועי שבאמת רוצה לעזור.

תודה ראש,

אלכס.

פורסם

איזו שנה הרכב ? נשמע מתיאורך,שאחת התושבות אינה תקינה (תושבת מנוע/תושבת גיר).

כל מוסך יוכל לעזור לך אבל אם הרכב חדש ובאחריות,הייתי ניגש למוסך יבואן אחר ואם גם שם לא יעזרו-פונה במייל ישירות להנהלת החברה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במוסך זה היה לפני טיפול, הרימו את הרכב, לא יודע מה באמת בדקו ומה לא, התלוננתי על הרעשים האלה כמה פעמים, גם כשהרכב היה באחריות ועדיין לא עשו כלום עם זה. טענו שלא מצאו שום דבר.

אמרו לי פעם שאם היו תלונות במסגרת האחריות שנגררות גם אחרי תום האחריות אז יש סיכוי טוב לתקן את זה על חשבון האחריות, למישהו היה נסיון עם זה?

פורסם

הבנתי ממקור מוסמך לשעבר בUMI שהתושבות זה מחלה.. אגב זה נשמע מאוד תואם לתיאור שלך!

לכן אולי כדאי שבאמת ייבדקו וייתנו דגש לכך.. כדאי שתתעקש או שתילך למוסך אחר מבית UMI שהם ייתנו את החוות דעת שלהם

פורסם

אם התלונות נירשמו במחשב מאז מה טוב יש אחריות. אם לא נירשמו אתה יכול לדבר אל הלמפה. בכל מיקרה גש למישהו אחר ומיקצועי שירים את הרכב וייבדוק הכל מכל!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הנדון: הרחבת אחריות לתיבת הילוכים מדגם GF6 דור ראשון ) 1 GEN )

ברכב מתוצרת שברולט דגם קרוז משנות הייצור 3102 - 3101

לקוח/ה יקר/ה,

כבעליו )או כבעליו לשעבר( של רכב מסוג שברולט קרוז שמותקנת בו תיבת הילוכים מהדגם הנדון,

שביעות רצונך מרכבך חשובה לחברת ג'נרל מוטורס.

הרינו להביא לידיעתך כי במידה וברכבך מתקיים אחד מהאירועים המפורטים מטה, הנך מוזמן להגיע

לאחד ממוסכי השירות המורשים של חברת UMI לצורך בדיקתו:

 הרכב לא נוסע בעת שילוב להילוך אחורי או קדמי

 החלקת הילוך בעת החלפת הילוכים

 הילוך חמישי נתפס לאחר נסיעה ממושכת

 נורית שירות דולקת והופעת קוד תקלה P0776

לאחר שיאומת ע"י מרכז השירות כי ברכבך מתקיים אחד מהמצבים שתוארו, תתוקן תיבת ההילוכים

ברכבך ללא חיוב, ובלבד שהוא עומד בתנאי הרחבת האחריות המפורטים מטה, שנקבעו על-ידי היצרן.

תקופת האחריות המורחבת לתיקון איזו מהתופעות הנ"ל בתיבת ההילוכים ברכב הנדון, בלא חיוב, היא

תקופה של חמש ) 5( שנים או נסועה של 151,111 ק"מ, לפי המוקדם ביניהם, וזאת החל ממועד עליית

הרכב על הכביש.

אבחון ו/או תיקון תקלה שאינה נמנית על התופעות המתוארות לעיל במסמך זה אינו מכוסה במסגרת

הרחבת אחריות זו.

חשוב: אם ברכבך לא מתקיים אחד מהמצבים הללו, אין צורך להגיע למרכז השירות.

אם שילמת בעבר בגין תיקון או החלפת תיבת הילוכים שבוצעו ברכב הנדון בעקבות אחד מהמצבים

שתוארו, נבקשך ליצור קשר עם מרכז תקשורת לקוחות של UMI על מנת לבחון זכאותך להחזר כספי

כנגד הצגת המסמכים הנדרשים )חשבונית מקור, מסמכים מקוריים של פירוט התקלה והתיקון וכיו"ב(.

לצורך כך נשמח לעמוד לרשותך במוקד השירות של חברתנו יוניברסל מוטורס ישראל בע"מ, בטלפון

12-. 5923399 , שלוחה 5

. לתשומת ליבך בקשות להחזר כספי ניתן להגיש לא יאוחר מ- 11 במרץ 7112

חברת ג'נרל מוטורס מתנצלת מראש על כל אי נוחות שעשויה להיגרם, אולם נוקטת בפעולות אלה מתוך

רצון ועניין להמשיך ולשמור על שביעות רצונך ממוצריה.

בכבוד רב,

אגף השירות

יוניברסל מוטורס ישראל בע"מ

• תוכן חדש...