Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים נסעו היום (שישי) בבוקר עם חברים לצימר ברמת הגולן ואני נשארתי לבד בבית יחזרו מחר בערב. יש לי דודה לקנות מחר בבוקר ג`חנון מוכן איפה באזור רחובות אפשר לקנות במחיר טוב ג`חנון מוכן ? לצערי לא הספקתי בצהריים לקנות כי כל המוכנים נגמרו במאפיות של התימנים ברחובות (מטעמי תימן /ג`ראפי/דהרי)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמעתי להמלצתכם נסעתי לדור אלון בנס ציונה וקניתי 3 חתיכות ג`חנון לקחו לי 60 שקל כולל רסק סחוג ביצים

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

בתאבון. סיפור על ג'חנון:

לפני 4 שנים בזמן שהותי במוסך בחולון הסתובב זקן שמכר ג'חנונים. זה היה הג'חנון הטוב ביותר שאכלתי והצטערתי שהוא נעלם וקניתי רק אחד.

לא ראיתי אותו עד שלפני חודש בזמן שהותי במכון טסטים בחולון הוא שוב עבר, רק שהייתי שבע והצטערתי שאני לא יכול לקנות ממנו.

בקיצור אם מישהו רואה אותו שיתקשר אליי דחוף ;)

Miata ND2

פורסם

המחיר מטורף, כמו אצל כולם.

פעם אחת יצאנו בבוקר ספונטני עם חברים כך שלא הספקנו להכין בערב של לפני.

עצרנו בדרך וקנינו 4 ג׳חנונים עלה אז גם משהו כמו 75-80 שקל.

מאז אני אומר לאישתי גם אם נראה לך שלא בטוח יוצאים לטיול תכיני, אני מעדיף לזרוק ולא לקנות במחירים האלו ג׳חנון.

אז אם יוצא לכם לאכול את זה יותר מחד פעמי ( בטיולים עם ילדים זה נוח) במחיר הזה קונים תבנית ביצים, סיר ושלוש חבילות ג׳חנון .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מגרה.

וואלה? כל מה שצריך זה חתיכת נייר כסף ו3 ביצים כדי לגרות אותך? חסכוני :-P

פורסם
5256856[/url]]שמעתי להמלצתכם נסעתי לדור אלון בנס ציונה וקניתי 3 חתיכות ג`חנון לקחו לי 60 שקל כולל רסק סחוג ביצים

ריגשת. תודה על העדכון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הבעיה עם ג'חנון שהוא בד"כ מכיל כמויות לא הגיוניות של מרגרינה (מרגרינה=רעל).

לא ברור מדוע כלכך קשה למצוא ג'חנון שעשוי מחמאה ולא ממרגרינה, זה גם יותר בריא וגם יותר טעים.

מישהו מכיר מקום שאפשר למצוא בו בצורה קבועה ג'חנון חמאה?

פורסם
הבעיה עם ג'חנון שהוא בד"כ מכיל כמויות לא הגיוניות של מרגרינה (מרגרינה=רעל).

ועדיין תוחלת החיים של תימני ממוצע היא 120.

• תוכן חדש...