Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה גר בישראל ומשלם מיסים, אתה כבר תורם לאנשים שמקבלים כימו. כאן זה על חשבון המדינה.

גירסה ישראלית של שובר שורות תהיה מאוד משעממת.

af39d5aec9fada27def05519eb2927fa.jpg

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

היום היא נסעה לשבוע - נסיעת עבודה.

התקשרתי לאמא שלה ככה לשאול אם היא רוצה להצטרף אלי שאני אחליף את הרכב שלה.

אמא שלה שיתפה אותי שהן כבר דיברו על זה בעבר (אישתי סיפרה לה שהצעתי להחליף לה את הרכב) והיא עוד אז הביעה התנגדות לנושא.

מזה יצא שהלא - הוא כנראה לא אמיתי.

היתה שאלה בנושא עלות הטסלה לעומת המיני, להחליף את הרכב שלי בטסלה זה 40 אלף דולר בערך לעומת להחליף את הרכב שלה במיני שזה 10 אלף דולר.

אני יותר ויותר מתקרב לרעיון של החלפת היהלום בטבעת אירוסין שלה שזה משהו שכן דיברנו עליו.

בנושא תרומות, אנחנו בהחלת אוהבים לתרום ועושים זה בשמחה (עזר מציון\FIDF וכו).

בנצי, קפה מתי שתרצה - אני מאד גמיש.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
.

מזה יצא שהלא - הוא כנראה לא אמיתי.

.

בקריאה ראשונה מבלבל

בקריאה שניה

מזה יצא שהלא - הוא (כנראה) באמת לא (אמיתי.)

והאשה תשמח שההחלטה המשותפת ( שלה ) מכובדת על ידך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
בנצי..... אני מאד גמיש.

גם אצלך הוא הציב את זה כדרישת סף?

בנושא היהלום.

להוציא כסף כדי להחליף אבן אחת באבן אחרת גדולה יותר נשמע לי כמו המהלך הכי חומרי ומיותר שאפשר לעשות.

מילא היה לאבן הזאת איזה שימוש, מטרה, סגולות... משהו, אבל זו פאקינג חתיכת זכוכית דחוסה מאוד.

נ.ב

https://www.youtube.com/shared?ci=ZzKIP1zWfbo

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אז אפשר לדחוס פחמים של מנגל, ולמכור אותם בטון כסף?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תביא לי אייפון 7 ומקדחה עם מקדח בעובי 3.5 מ"מ, אני עושה לך את זה עכשיו.

(לא מבטיח שהשקע או האייפון יעבדו)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בנושא היהלום.

להוציא כסף כדי להחליף אבן אחת באבן אחרת גדולה יותר נשמע לי כמו המהלך הכי חומרי ומיותר שאפשר לעשות.

מילא היה לאבן הזאת איזה שימוש, מטרה, סגולות... משהו, אבל זו פאקינג חתיכת זכוכית דחוסה מאוד.

נ.ב

https://www.youtube.com/shared?ci=ZzKIP1zWfbo

אפשר להתווכח אם מיותר או לא להחליף יהלום לאחר גדול או קטן יותר, כל אחד והראייה שלו.

לגבי הסרטון שצירפת- חלק מהדברים שנאמרים בו אכן נכונים, דה בירס "המציאו" את הקטע של טבעת אירוסין, אמנם לא בדיוק המציאו כי זה היה קיים עוד לפני אבל הם אכן עשו את הבאז השיווקי שבמידה מסויימת הפך את טבעת האירוסין לחלק די אינטגרלי בהצעת נישואין.

מצד שני, האמירה שיהלומים לא שווים כלום ולא ניתן יהיה למוכרם בעתיד- קשקוש.

בדומה לאוצרות טבע אחרים כמו למשל נפט, בטווח הקצר יכולות להיות תנודות שליליות בשווי יהלומים, לרוב זה יקרה בעת משבר כלכלי משמעותי שפוגע בביקוש ומוביל לירידה בשווי היהלומים.

מצד שני, אם תבדוק מחירי יהלומים על פני פרק זמן ארוך תגלה שלא רק שערכם עולה במרוצת השנים, ישנם סוגים כאלה ואחרים של יהלומים שערכם עלה בעשרות ומאות אחוזים.

יהלום זה ממש לא זכוכית דחוסה, זה אוצר טבע שעובר דרך ארוכה מאוד עד שמגיע לתכשיט- כרייה, הליך לא פשוט שלעיתים מ-2 טון אדמה יוצאת אבן בודדת של קרט, ניקוד והכנה לניסור\ליטוש וכו'.

כל ההליך עד לקבל יהלום מלוטש ארוך ומאוד יקר.

בקיצור, לא בדיוק זכוכית.

יחד עם זאת, בהחלט יתכן שלא תוכל לקבל את מלוא שוויו של יהלום שרכשת אם וכאשר תרצה למכור אותו, שהרי נניח ורכשת לפני שנה יהלום שעלה לך 3000$.

בהנחה ושווי השוק של אותו יהלום לא השתנה, כמובן שלא תוכל לקבל את שוויו המלא שכן אותו יהלומן שאליו תפנה רוכש יהלומים במחירים נמוכים מאלה שאתה כלקוח קצה תקבל.

אבל עדיין, היהלום הזה בהחלט יהיה שווה כסף.

למעשה, אם תרצה למכור יהלומים אני אשמח אם תפנה אלי.

;)

פותח השרשור,

במידה ותיהיה מעוניין אתה מוזמן לפנות אלי בענייני יהלומים\תכשיטים, אשמח לעזור (יש לי קשרים טובים גם בארה'ב במידת הצורך).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לי דווקא נשמע שכסף הוא לא עניין גדול אצלכם לפי הסכומים שאתה מזכיר, מכאן שמתנה חומרית כזאת או אחרת היא לא התשובה כנראה.

תטיס את ההורים/אחים/אחיות/חברות קרובות (תבחר אופציה אחת או יותר) לשבוע פינוק אצלכם עם כל הפינוקים ללא ידיעתה.

לא יודע מה התדירות שאתם נפגשים עם האנשים הקרובים אליכם אבל נראה לי יפתיע וירגש .

פורסם

^^^

אהבתי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...