Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מיני חדשה בתוכה אריזת מתנה בתוכה בנצי מחזיק זר פרחים ואריזת מתנה בתוכה אביזר מין.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

זה כמו לחתוך את העוגה, ולשכוח שיש חשפנית בפנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

~

פתח לה יוזר בפורום והשתמש בכסף ע"מ לשחד את ההנהלה תמורת גישה לאוף טופיק.

לחלופין - שובר מתנה ליום כיף אצל המנתח הפלסטי, במהלכו היא תוכל לשדרג את כל מה שבא לה.

פורסם
~

פתח לה יוזר בפורום והשתמש בכסף ע"מ לשחד את ההנהלה תמורת גישה לאוף טופיק.

לחלופין - שובר מתנה ליום כיף אצל המנתח הפלסטי, במהלכו היא תוכל לשדרג את כל מה שבא לה.

מניח שזה נאמר בהומור, אבל במקרה ולא - זה יכול להעליב אותה גם קצת :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
נשואים וותיקים עזרתכם תתקבל בברכה.

קצת רקע למה אני צריך עזרה.

בינואר אישתי תחגוג יום הולדת, מסביב אני מאד שמח שהיא לאחרונה קודמה בעבודה ובסך הכל החיים שלנו מאד מאושרים.

אישתי נוהגת לפנק אותי ולרוב אינה מתנגדת לשגעונות שלי (רכב,קניות וכו).

לא מזמן קנינו בית וסיכמנו (כלומר היא סיכמה) שלא נקנה דברים יקרים בתקופה הקרובה.

ככה זה עובד בד"כ

רצה הגורל (והרבה עבודה קשה שלי) והצלחתי לסגור את העסקה הגדולה ביותר בחברה שלי וכתוצאה מזה קיבלתי בונוס גדול מאד (6 ספרות).

הצעתי לאישתי שהיא תיקח את הרכב שלי יום אחד ואני אקח את שלה ואחזור עם מיני קופר חדשה בצבע אדום (זה משהו שהיא מאד רצה זה זמן רב).

היא הזכירה לי את הסיכום שלנו ואמרה שהיא לא מסכימה בשום פנים ואופן ואקנה לה רכב חדש.

באותה נשימה היא כמובן לא מתנגדת לזה שאני אחליף את הרכב שלי לטסלה שעולה יותר מהמיני שהצעתי לה.

האם ההחלפה עולה יותר או הטסלה אובייקטיבית עולה יותר מהמיני. למה התכוון המשורר?

לכן, אני מבקש את עזרת הפורום מה לקנות לה.

תקציב לא באמת בעייתי צריך להראות כאילו לא הוצאתי המון.

בהעדר אופציה אחרת חשבתי להחליף לה את טבעת האירוסין ונישואין.

חופשה בחול כבר מתוכננת (נסיעה להוואי בינואר ושבוע בשוויץ \ אנגליה במרץ).

הרצון הוא באמת לפנק אותה ולא לקנות לה משהו בשביל שאני ארגיש בנוח לקנות רכב חדש עבורי.

הערות באדום

מניח כי הבית נרכש בעזרה של משכנתא.

מקטין בחלק / רוב הסכום שאתה מייעד למתנה את המשכנתא

ורוכש לה דגם מיני מוקטן, ומתנה צנועה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שלח אותה ליום פינוק ושופינג, ואת שארית הכסף להשקיע בבית (ככה אני עשיתי אם אשתי, רק שלבסוף אני הוא זה שהיה צריך לעבוד על הבית ולא בעל מקצוע).

ברגע שאתם מגיעים לשוויץ שלח הודעה, נמצא לכם מקום טוב לאכול

פורסם
הערות באדום

מניח כי הבית נרכש בעזרה של משכנתא.

מקטין בחלק / רוב הסכום שאתה מייעד למתנה את המשכנתא

ורוכש לה דגם מיני מוקטן, ומתנה צנועה.

רומנטיקה של רו״ח [emoji13]

פורסם

לפעמים לא של פעם, הוא לא לא של עכשיו.

הייתי מביא את הרכב, עם אפשרות.. החזרה.

(ליסינג או השכרה לחודש, ובמידה והלא הוא בונקר אמיתי, מחזיר)

לא הייתי מחליף טבעות, לא מחליפים זיכרונות, אנחנו לא מחשב :wink:.. אפשר להוסיף.

אבל השאלה האם זה הדבר המתאים לה.

וכמו שרשמו.. פרח ומתנה זה נחמד, פה רך גישה ומחמאות הם המתנה החשובה.

(וכאן יש מה ללמוד מהשכן, מילים טובות חיוך ופירגון)

וגם, כל הכבוד על ההשקעה בעבודה, וחיפוש הרעיון למתנה נחמדה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
רומנטיקה של רו״ח [emoji13]

אכן

אבל מותאם לרצון הגברת, כך לפחות לפי פות"ש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם להערכתך היא באמת לא רוצה את הרכב, אל תקנה (למרות שאני מאמין שהיא "תתרגל" לרעיון בקלות). הרעיון השני הוא יום (או סופ"ש) שלם של שופינג ללא הגבלת סכום..."קני ככל שתרצי" (לא מכיר אישה שלא תאהב את זה).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם אתה גר בישראל ומשלם מיסים, אתה כבר תורם לאנשים שמקבלים כימו. כאן זה על חשבון המדינה.

גירסה ישראלית של שובר שורות תהיה מאוד משעממת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני הייתי עושה ככה מחפש אפילו מחבר לוקח רכב שנראה מזעזע של זקנות בנות 80 ואומר לה קניתי לך רכב. ואז היא לא למה קניתה רצינו לשמור את הכסף ברגע שהיא תראה את הרכב הישן . תגיד לה שלא השקעת הרבה עכשיו או שהיא תוריד לך כיסא לראש או שהיא תקבל מה שרכשת .ולמחרת תעיף את הרכב הישן ותשים את הרכב החדש עם סרט כזה יפה וגדול .זה כל הכיף .אצלי בחתונה אישתי לא ראתה את החליפה שלי אז דאגתי שכל חבר שהיא תשאל שיגיד חליפה בצבע ורוד מה זה היא חטפה עצבים .זה היה כל כך מצחיק בסוף קניתי חליפה שחורה בכול זאת אירוע שמח לחתן

• תוכן חדש...