Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
הבעיה שאל הגימור האיכותי הזה הייתה מחוברת מונדאו.

וגם לא היה כזה איכותי. עד הקו של הרדיו היה פלסטיק רך ונעים, מתחת לזה פלסטיק זול של קופסאות גלידה. הדובדבן בקצפת היה גימור דמוי עץ.

שמע כמו שידוע כאן , יש לי 3 מונדאו, אחד 2002 שהיה פשוט חרא של אוטו והלך לפח

מאידך גם 2007 דור קודם ו2011 דור נוכחי ,

את ה-2007 אני מחזיק שנתיים וקצת והוא עשה אצלי כבר 70 אלף קילומטר (!) , טיפול פעם בשנה לפני טסט ונוסע בלי שום תקלה. לפני 10 אלף הלך הגיר (הילוך שני לא השתלב, חוץ מזה נסע)

אז האמינות שלו מלבד הגיר מושלמת

המונדאו 2011 אני מחזיק אותה רק חצי שנה כבר עשתה 13 אלף ואמינות מושלמת (חוץ מחלון שנפל)

מנגד המונדאו 2002 האכילה אותי בולבול אפריקאי פשוט הייתה זוועת עולם אין משהו שלא התקלקל אין חודש שלא היה מושבת

החזקנו אותו שנתיים גם עשה 70 אלף אצלנו אין חלק שלא הוחלט שם , בסוף שפכה מנוע עם 220 אלף קילומטר

אז או שיש רכבי לימון או שזה באמת תלוי בתחזוקה קודמת

אבל מבחינת הנאה ו"כשהוא עובד" , אתה לא יכול להשוות את המונדאו לכל פח יפני גם משנת 2017

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה נוסע 35K ק"מ בשנה ועושה טיפול פעם בשנה, בקרוב מאד גם הרכבים שלך יהפכו ללימון. אולי זה לא יקרה אצלך אלא אצל הבעלים הבא (כמו שקרה לשמן הממזר, בטח הוא קנה רכב ממישהו כמוך...) אבל הרכבים האלה יגמרו כלימון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם אתה נוסע 35K ק"מ בשנה ועושה טיפול פעם בשנה, בקרוב מאד גם הרכבים שלך יהפכו ללימון. אולי זה לא יקרה אצלך אלא אצל הבעלים הבא (כמו שקרה לשמן הממזר, בטח הוא קנה רכב ממישהו כמוך...) אבל הרכבים האלה יגמרו כלימון.

במונדאו החדשה אני מקפיד להצמד ללוח טיפולים אבל הישנה תמשיך לקבל טיפול פעם בשנה לפני טסט

פורסם

אושריקו, אתה קנית פעם רכב ב100 אלף שקל?

קל מאוד להגיד שב2016 אתה מוכן ליסוע ברכב פרימטיבי.

כשתבוא להוציא את הסכום של רכב חדש נדבר... אז סמוך עליי תרצה את כל הפינוקים.

פורסם

לא הבנת. ברור שזה חלום אבל אם החלום אומר שהרכב הזה יעשה צרות כמו במשפחת הואגיות אז אני מוכן להתפשר. לפעמים רכב תחת אחריות לא להיט אם עדיין יש בעיות שונות ומשונות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם (נערך)
אני לא אסע בקורולה טורקית גם אם יאיימו עליי עם אקדח. אל תכליל.

מבחינתי מותג שבנה את עצמו בארץ המקור שלו צריך להישאר שם, לצערנו זה לא קורה יותר אבל עדיין.

היום, לא תוכל לקנות בארץ קורולה לא טורקית. המפעל הטורקי מייצר בשביל כל איזור EMEA (אירופה, מזרח התיכון, אפריקה).

אושריקו, אתה קנית פעם רכב ב100 אלף שקל?

קל מאוד להגיד שב2016 אתה מוכן ליסוע ברכב פרימטיבי.

כשתבוא להוציא את הסכום של רכב חדש נדבר... אז סמוך עליי תרצה את כל הפינוקים.

כל עוד יש את המינימום הדרוש (אביזרי בטיחות, חלונות חשמל, מזגן, רדיו עם USB ובלותות', שנשמע נורמלי, או מקום להתקין רדיו אפטרמרקט), לא הייתי מזמין יותר מזה.

לי יש כרגע קורולה SUN, וזה מה שהייתי מזמין, גם אם הייתי קונה חדש. חוץ מבקרת שיוט, לא חסר לי בה כלום (הבנתי שבחדשה יש גם את זה).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני לא אסע בקורולה טורקית גם אם יאיימו עליי עם אקדח. אל תכליל.

מבחינתי מותג שבנה את עצמו בארץ המקור שלו צריך להישאר שם, לצערנו זה לא קורה יותר אבל עדיין.

אושריקו אתה סתם סולד רק בגלל מיקום מפעל, האיכות והאמינות בטויוטה גבוהה מאד (ראה זאת בקורולה החדשה).

הרי הרובוטים שמכיבים את הקורולה הם אותם הרובוטים שיש ביפן ואין שום הבדל. אנשי טויוטה בחרו בטורקיה כי נוח לשווק משם לכל המזרח התיכון ואירופה, יותר משתלם להם כלכלית, וגם לצרכנים שמחכים לאונייה.

פורסם

את בקרת האיכות מבצע בן אנוש, ההבדל בין טורקי ליפני הוא כמו ההבדל בין ישראלי לגרמני .

טויוטה טורקית מורכבת בהכרח פחות טוב מדורות קודמים, החל מדלת תא מטען שלא נסגרת חלק, ועד דלתות עם רעש חלול .

מצד שני,סוס עבודה.

פורסם (נערך)

והנה יפנית עם לב צרפתי. http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/873/חדשות/טויוטה-פרו-אייס-(ProAce)--תואם-סיטרואן-ג'מפי

אני בטוח שיש שיגידו שהוא עדיף פי כמה על הג'אמפי.

אבל הסיבה האמיתית היא כשלון התעשייה היפנית לייצר מנועי טורבו דיזל שעדיין עומדים בתקנים המחמירים של זיהום באירופה.

היפנים לא מעתיקים טכנולוגיה , הם קונים.

אותו ניסןי מעניין אפשר לעשות על ה C1 והאייגו רק ששם הדוגמא הפוכה. רכב צרפתי עם לב יפני.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

צרפתיה שמורה ומטופלת עם נתונים טובים ולא חסר כאלה בשוק! אבל לא הייתי קונה מגאן 2!

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

Guest ספורטמוטורי
פורסם
אושריקו אתה סתם סולד רק בגלל מיקום מפעל, האיכות והאמינות בטויוטה גבוהה מאד (ראה זאת בקורולה החדשה).

הרי הרובוטים שמכיבים את הקורולה הם אותם הרובוטים שיש ביפן ואין שום הבדל. אנשי טויוטה בחרו בטורקיה כי נוח לשווק משם לכל המזרח התיכון ואירופה, יותר משתלם להם כלכלית, וגם לצרכנים שמחכים לאונייה.

פעם קראתי על ההחלטה הזו לגבי רוב היצרנים היפנים, הם מעדיפים להיות תלויים במפעלים שלהם שיתמקמו הרחק מהאזור הגאוגרפי הבעיייתי בסביבתם, מכיוון שביפן לא חסרים אסונות טבעיים, רעידות אדמה, צונאמי, ומה לא.

פורסם

המפעל בטורקיה הוא אחד מתוך כמה, ואם קורה לו משהו, אפשר בינתיים לספק סחורה ממפעלים אחרים.

אבל אם תרכז את כל הייצור שלך ביפן (איזור יותר מועד לפורענות מבחינת אסונות טבע, וקח גם את פוקושימה בחשבון), רעידת אדמה גדולה אחת תגרום לך להפסדים עצומים.

חוץ מזה, כח אדם בטורקיה משמעותית יותר זול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...