Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלויות מופחתות כתוצאה משכר זול יותר, גישת מיסוי מקדמת השקעות זרות, שינוע זול ומהיר יותר, הכל בסדר, רעידות אדמה קצת פחות, אבל אם חשוב לך הענין הזה, אז מקבל וזוכר פוקושימה, חג שמח שיהיה.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אושריקו, אתה קנית פעם רכב ב100 אלף שקל?

קל מאוד להגיד שב2016 אתה מוכן ליסוע ברכב פרימטיבי.

כשתבוא להוציא את הסכום של רכב חדש נדבר... אז סמוך עליי תרצה את כל הפינוקים.

הדרישות של נהג שמוציא 100 אלף שקל על מכונית שונה מהדרישות מנהג שמוציא 20 אלף או 50 אלף.

השאלה היא כזו: מה טוב לאדם שמוציא 20 אלף שקל מהשוק הנוכחי, יפני או צרפתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

והתשובה היא שזה לא משנה. הוא צריך להתעסק במציאת הרכב השמור והפשוט ביותר מבחינה מכאנית שנכנס ב20 אלף שלו.

תוסיף על זה שלא לכל מי שמוציא 20 אלף על רכב מחפש בדיוק את אותו הדבר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
והתשובה היא שזה לא משנה. הוא צריך להתעסק במציאת הרכב השמור והפשוט ביותר מבחינה מכאנית שנכנס ב20 אלף שלו.

תוסיף על זה שלא לכל מי שמוציא 20 אלף על רכב מחפש בדיוק את אותו הדבר.

עכשיו אשאל אותך שאלה אחרת:

רכב מתוצרת X החלפים יותר יקרים מרכב מתוצרת Y. אגב גם לרכב מתוצרת X הוא יותר נפוץ בכביש, ויתכן הוא יותר נפוץ בלוח מכירות ליד 2. אז, עדין תתמקד על רכב מתוצרת Y?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם רכב Y עונה לי על הדרישות בצורה טובה יותר מרכב X, אז כן.

מחירי חלפים וסחירות הם לא השיקולים היחידים בקניית רכב.

פורסם
אם רכב Y עונה לי על הדרישות בצורה טובה יותר מרכב X, אז כן.

מחירי חלפים וסחירות הם לא השיקולים היחידים בקניית רכב.

אם החליפים ועלות ההחלפה יותר יקרה משמעותית מרכב אחר, כשהתקציב הוא נמוך מאוד (ביחס לקנית רכב), עדין תרצה את הרכב הנוח והיקר יותר בטיפולים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם התחזוקה יקרה יותר אבל התמורה שאני מקבל מהרכב מצדיקה את הפרשי המחירים (בשבילי), למה שלא אקנה?

לא תמיד יש קשר בין מחיר הקניה לעלויות האחזקה בשביל הרוכש.

מי שיכול (ומעוניין) להחזיק מרצדס בת 15 לא צריך להעניש את עצמו במכונית מיני בת 3.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
אם התחזוקה יקרה יותר אבל התמורה שאני מקבל מהרכב מצדיקה את הפרשי המחירים (בשבילי), למה שלא אקנה?

לא תמיד יש קשר בין מחיר הקניה לעלויות האחזקה בשביל הרוכש.

מי שיכול (ומעוניין) להחזיק מרצדס בת 15 לא צריך להעניש את עצמו במכונית מיני בת 3.

אבל כאן מדובר על סכום של 20 אלף שקל. לא 60 אלף שקל. זה הבדל שמים וארץ בדרישות לדעתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה 60 אלף שקל? מרצדס בת 15 עולה בסביבות ה20 אש"ח. אותו דבר גם סוזוקי אלטו בת 4.

מחיר קנייה זהה, דרישות שונות לחלוטין.

פורסם
למה 60 אלף שקל? מרצדס בת 15 עולה בסביבות ה20 אש"ח. אותו דבר גם סוזוקי אלטו בת 4.

מחיר קנייה זהה, דרישות שונות לחלוטין.

אשמח אם תאיר את פני:

מה דרישות של קונה שיקנה מרצדס בת 15? לעומת שיקנה מאזדה 3?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נוחות, פאר, עיצוב, אבזור עשיר ביחס לשנתון ולמחיר, ביצועים, הנאה מנהיגה, רכב שונה בנוף, מותג עם תדמית מסויימת.

*וזה תאיר את עיני, להאיר פנים הכוונה להיות נחמד :)

פורסם

אנשים חושבים שאם במודעה יהיה כתוב שכל הרכב הוחלף, אנשים ירוצו לקנות... הם לא מבינים שבעצם הם מגלים לנו פה שמדובר ברכב גרוע מאוד שהולך לעשות עוד הרבה צרות.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
אני כמעט בטוח שזה שמוכר את המאזדה קורע לה תצורה או שעשה איתה תאונה לפי איך שהוא מתאר.

אשמח ללמוד איך הגעת לתובנות האלה על סמך מודעת המכירה.

מקריאת ההודעה אני דווקא חושב שאולי בכלל מדובר ברכב שמור במיוחד עם בעלים פדנטים שמתחזק את הרכב ברמה גבוהה.

גם הרכב שלי יש גיר חדש, בולמים חדשים, בלמים קדמיים חדשים, חלקי מתלה שונים חדשים, תושבות מנוע וגיר חדשים, משאבת דלק חדשה ועוד, וזה ברכב שעוד לא עשה 70k ק"מ.

ולא, הוא לא כבר אף תאונה, צבע מקורי לחלוטין, והוא אכן ננהג חזק אבל מטופל ברמה הכי גבוהה שיש.

אבל הכי קל לזרוק באויר השערות מופרכות שלעיתים מעידות על בורות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...