Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW Golf 2007 2.0 FSI

Pvlofacer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

האם מישהו כאן מכיר טוב את הרכב ?

מעוניין לבדוק האם כדאי לקנות אחד כזה . שנת 2007 גיר אוטומט רמת גימור Generation .

מנוע 2.0 FSI .

האם יש לרכב מחלות ידועות מראש?

תודה לעוזרים

פורסם

לא מחלה אבל בכל זאת,רכב בן כמעט 10 והייתי בודק במיוחד את מצב הגיר(הילוכים שנכנסים בדפיקה או דפיקות בין ההילוכים).

מחלה ידועה בגירים הללו היא בלוק שסתומים בגיר שזקוק לשיפוץ (אין חוקיות לגיל הרכב /קילומטרא'ז אבל יש מספר שרשורים בפורום,ערוך חיפוש).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לא מחלה אבל בכל זאת,רכב בן כמעט 10 והייתי בודק במיוחד את מצב הגיר(הילוכים שנכנסים בדפיקה או דפיקות בין ההילוכים).

מחלה ידועה בגירים הללו היא בלוק שסתומים בגיר שזקוק לשיפוץ (אין חוקיות לגיל הרכב /קילומטרא'ז אבל יש מספר שרשורים בפורום,ערוך חיפוש).

הבנתי. יש בחור בצפון שמוכר כזה רכב . יד ראשונה 54K ק"מ בלבד גיר אוטומט ... ב40K נאה לי משהו כזה ...

אם זה ק"מ אמיתי זה אומר שרוב הזמן הרכב עמד ולא נסע . האם יש לזה חיסרון כלשהו ?

פורסם

תלוי,

אם הרכב חנה הרבה זמן(לדוגמא היה שנה ללא תזוזה) יש פה סכנה לחלק מהרכיבים.

אבל אם הרכב נסע מעט זה בסדר גמור - רק דבר אחד חשוב לבדוק, בעלי רכבים כאלה נוטים לדלג על טיפולים(כל שנה או 15K) כי "הרכב נסע ממש קצת" ואז יש סכנה לבוצה במנוע משמן ישן וכו' - לכן קודם כל לוודא שיש היסטורית טיפולים מסודרת ושהרכב עבר טיפול כל! שנה ולא כל X קילומטר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...