Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול הונדה סיוויק 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב , לקחתי את הרכב לקומפיוטסט גילו

מיתלה אחורי : מרווחי יתר + תותבים פגומים .

מיתלה קידמי : מרווחי יתר + גומיות אבק לתפוחי מתלה + תותבים פגומים

מישהו שמבין בזה יכול להגיד לי במילים אחרות איזה חלקים אני אמור להחליף וכמה בערך יעלה לי הטיפול הזה ?

ובנוסף לכך בטיפול 15,000K איזה חלקים צריך להחליף חוץ מ

קיט טיימינג, משאבת מים, שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, פלאגים וחגורת אלטרנטור ( טיימינג צריך לעשות ) וכמה הטיפול הזה גם אמור לעלות בערך

תודה על העזרה .

פורסם

לגבי מתלה קידמי - להערכתי מדובר בבקסות משולשים קרועות (מחלה של הדגם) ובגומיות אבק של תפוחי הגה קרועות.

ז"א צריך להחליף בוקסות למשולשים ותפוחי הגה.

לגבי מתלה אחורי לא יודע איזה חלק שם מועד לפורענות.

"קיט טיימינג" זה דבר לא מוגד. הוא יכול לכלול רצועה, מותחן, משאבת מים, אטם מכסה שסתומים ושני מחזירי שמן.

יכול לכלול רק רצועה ומותחן.

או רצועה בלבד כיוון שאין הוראת יצרן להחליף מותחן ומשאבת מים בכל החלפת רצועה. מחזירי שמן גם לא מחליפים אם הם לא נוזלים.

אטם מכסה שסתומים רצוי להחליף כיוון שנדרש לפרק מכסה שתמומים בשביל לפרק מכסה טיימינג עליון. עדיף לא להחזיר את האטום הישן.

בנוסף, למה שרשמת - פילטר מזגן. נמצא מאחורי תא כפפות, החלפה פשוטה. מורכב משני חלקים. אם אתה מהמקפידים, אז גם פילטר דלק - נמצא בתוך משאבת דלק, החלפה כל 100.000 ק"מ.

ברקסים כמובן לפי מצב.

אם הגיר אוטומטי אז שמן גיר כל 60 אלף או 6 שנים החלפה חלקית של כ 3 ליטר.

נוזל קירור כל 6 שנים גם.

יש הסטוריית טיפולים לאוטו?

• תוכן חדש...