Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat 500 1.4 רובוטי

starik3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על פיאט 500 1.4 לאונצ׳

(יעני 500 ספורט) רובוטי

מבחינת ביצועים אמינות  אבזור איך הגיר הרובוטי ?

טיפולים יקרים ?

פורסם

לנו יש 500 רובוטית עם מנוע 1.2.

הרכב חביב ומהנה, די חדש אך לי יש פנדה ידנית עם אותה יחידת הנעה והאמינות מושלמת עד עתה.

הלאונצ' אמורה להיות מאובזרת למדי.

אשר לגיר הרובוטי? הוא רובוטי חד מצמדי.. האמינות שלו סבירה יחסית (תלוי באופי הנסיעה, בקילומטרז' וכיו"ב). אני לא אוהב אותו ולא שום רובוטי חד מצמדי אחר, אשתי התרגלה ומרוצה מאד..עניין של טעם..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מכונית חביבה,

זריזה מאוד יחסית למתחרות (ויקר מהן מעט).

בידוד רעשים ונוחות ממוצעים לקטגוריה.

הגיר הרובוטי לא חלק כמו פלנטרי, אבל אפשר להתרגל.

עשה נסיעוץ מבחן..

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

רכב כיפי לנהיגה, נוסע טוב התנהגות לא רעה ויציב עם צמיגים טובים בנוסף, נוח יחסית.

הרובוט עובד אחלה ובמצב ספורט מוריד ומעלה הילוכים בסל"ד גבוה כדי לשמור על מומנט, במצב חיסכון נוסע כמו סבתא ונוטה להעלות הילוכים מהר כדי לחסוך בדלק.

אחרי שמתרגלים לנסיעה במצב ידני זה עדיף כיף ונוח יותר לדעתי, כך גם אפשר לשמור על הקלאץ ולמנוע החלפת הילוכים מיותרים ששוחקת אותו.

הרובוט זו נקודה חלשה, לבדוק היטב לפני רכישה האם נוזל או פגום או לפחות הוחלף לחדש (לא שופץ!), אני כבר החלפתי לחדש + קלאץ' בסוף חייו וזה הגיע לסכום של 10K עגולים וכואבים.

צריכת דלק בסדר, בעיר כשהרוב על מצב ספורט אני מוציא בערך 1-13/14, במצב חיסכון אפרש להגיע גם ל 1-16 בעיר.

מחוץ לעיר בערך 1-18.

המנוע אוהב סל"ד גבוה ובמהירות של 100 קמ"ש תהיה על 3000 סל"ד, שומעים את זה בחלל הרכב בגלל זה גם רוב הזמן אני עם מערכת בווליום סביר.

מחירי הטיפולים סבירים, אני מטפל במורשה שם טיפול רגיל עולה 480 בערך, יצא גם כשהבאתי שמן והחלפתי פילטרים ושמן בלבד בסכום זעום של 180 ש"ח (השמן עלה 150).

טיימינג כ 1200 ללא משאבה.

וזהו בעקרון

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...