Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן מה לעשות שגם האישה לפעמים נוסעת באוטו.

במקרה היה שם בחניה עמוד שנמצא שם כבר כ30 שנה

כמה אתם מעריכים את התיקון?

bfd856d23d75735bcb2bab456fa48198.jpg

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם

נו, אז מה אם האשה נוסעת ברכב? תאונה כזו יכולה לקרות גם לך.

לדעתי סביב 1,000 ש"ח במידה וצריך צביעת כנף ודלת אבל המתן לתגובות נוספות.

פורסם

המלצה חמה - קפוץ למוסך אלכס בראשל"צ.. יש שם גם פחח וגם איש PDR.

הם ביצעו עבודת פחחות טובה מאוד בגולף שלי.

הגעתי לאחר שראיתי את ההמלצות כאן בפורום ובמיוחד את ההמלצה של המשתמש PASAT04).

בהצלחה.

• ספונסר פורום
פורסם

אהלן,

לא רשמת מהיכן אתה.

הבעיה עם התיקון הוא 'צביעת הטשטוש' הגדולה שצריך לעשות על מנת להעלים את הנזק, וליצור מראה אחיד.

אם תאמר מהיכן אתה נוכל להפנות אותך לצבעי טוב שיתן לך הערכת מחיר.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה, אך יש לי שאלה בדיוק באותו נושא. האם אתם בעצם אומרים שכדאי לתקן תאונה (פחחות, טמבון וכו') אצל מוסך אלכס ברשל"צ מאשר במוסך המרכזי של צ'מפיון מוטורס? אני מדבר על גולף בת שנה וחצי. מה אם צריך להחליף טמבון? הוא יכול להשיג טמבון מקורי וחדש?

פורסם

רכב עד גיל שנתיים מחוייבים לתקן אותו בחלקים מקוריים מציע לך להפעיל פרמיה אם זה תאונה עצמית אם לא אז תיכנס למורשה יבואן ןתדאג שישימו חלקים מקוריים.

פורסם

ממליץ על פחחות במוסך גולי באזור התעשייה הישן בראשון.

עושה עבודה מעולה, יצא לי לתקן אצלו מספר רכבים ותמיד יצאתי מרוצה (ואני מאוד פדנט!).

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• תוכן חדש...