Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I20 מודל 2015

vladclar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש משהו שאני לא הבנתי בליסינג 0 קילומטרים.

הם מפרסמים נגיד מחיר 88 אלף. אם אני בא ומשלם את הכל מזומן, זה המחיר שאני משלם. אבל אם אני משלם מקדמה, סכום חודשי ואת היתרה בעוד 3 שנים, אני צריך לבחור "חבילה " של קילומטראז', לשלם אותה 30/36 חודשים ובסוף את מחיר המחירון של הרכב למועד התשלום האחרון - 12%. כאשר חיברתי את כל הסכומים , המחיר הכולל יוצא גבוה מאוד, כמו המחיר הרשמי של היבואן.

כאשר שאלתי אותם, למה זה לא מקדמה+ תשלומים חודשיים + יתרה מהמחיר המקורי (בריבית והצמדה כלשהי ), ענו לי - לא, אדוני היקר, בגלל שלא ברור מלחתחילה, האם אתה קונה את הרכב בסוף, קודם אתה משלם לנו ליסינג פרטי 3 שנים, ואחרי זה מחירון הרכב ( מה שיהיה בסוף התקופה בהפחתת אחוזי ליסינג פרטי ).

לכן, ממה שהבנתי, המחיר המפתה הוא רק לתשלום מזומן, מלא ומיידי. בשיטת הבלון משלמים מחיר מלא של הרכב ( כאילו קנית מהיבואן ) ומקבלים יד 2 אחרי ליסינג.

מה אני מפספס?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אצל היבואן, יש לחץ על הדגם הספציפי הזה "לדחוף" כמה שיותר ללקוחות (ומי שאין לו בעיה עם הביצועים וצריכת-הדלק שלו - מדובר באוטו סביר בהחלט).

לדעתי היא אכן יכולה להשיג במחיר טוב יותר - אם יהיה לה זמן, ובעיקר, אם היא לא תראה למוכר שהיא לחוצה לקנות.

בהצלחה

פורסם

אין לה זמן ובעיקר אין לה רצון או כוח נפשי להתעסק בזה, מעבר לכמה ימים בודדים- העיקר לקנות רכב במצב טוב וממקום בטוח ( אחרי התאונה הסתבר לה , באיחור של 6 שנים, שהסיריון היתה לפניה בליסינג, והביטוח ישלם בהתאם ). כנראה העניין סגור מבחינתה, והעיסקה תצא לפועל. בפרספקטיבה של 5-6 שנים הבאות, ההפרשים בין הרכישה הזאת לאופציות אחרות נראים זניחים. גם לא צריך לשכור רכב ביניים, לא צריך לשרוף זמן ואנרגיות בחיפושים של רכב אחר כדי לחסוך כמה אלפים בודדים. בעוד 5-6 שנים הרכב הזה ( יד 2 פרטי מ 2015 ) לא יהיה שווה משמעותית פחות מאשר 2016 יד 2 אחרי ליסינג ממוני. כנראה ההפרש של 7-8 אלף שקלים יישמר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...