Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^ גם אנחנו נזהה אותה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב הראשון שהיה לי (רנו מגאן בגרסה הכי מאובזרת) נמכר לשכן שגר מולנו וזה היה מבאס לראות אותו בכל יום, כי זה היה אחלה אוטו אבל לא היתה הצדקה כלכלית להחזיק 3 מכוניות אז. חייל שחוזר פעם בשבועיים יכול להסתדר עם הרכב של ההורים.

את הרכב השני שמכרתי (אופל אסטרה) ראיתי חבוט ומסריח באיזו תחנת דלק בצפון. זיהיתי אותו רק לפי הג'אנטים כי כשמכרתי אותו הצבע לא היה מקולף ולא היו חסרים פסי קישוט ופלסטיקים.

את הרכב האחרון שמכרתי (גולף דור שני) עוד לא יצא לי לראות ודי מסקרן אותי מה קורה איתו בימים אלה. אני מקווה שכמו שהמוכר הבטיח, הוא קיבל מנוע עוצמתי יותר והבחור נהנה ממנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וולוו 244 שלפי מחירון שוויה היה 10,000 מכרתי ב 15,000 אחרי שנה בערך נפגשנו בתחנת דלק והוא שאל אותי אם יש לי עוד מכונית למכור...

טויוטה RUNX ידנית שמכרתי תוך שעתיים מרגע שפורסמה, מעל מחירון, נמכרה למישהו שגר לא רחוק ממני, במשך שנים ראיתי איך לאט לאט נוספים לה קמטים. את הרוכש דווקא פגשתי באקראי כמה פעמים לא במכונית. אני בטוח שהיה קונה ממני שוב.

את שאר המכוניות לא ראיתי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עצוב לשמוע על רכבים שמורים שאחרי זה מגלים שלא דואגים להם. זה קצת כמו להפרד מהחברה ולראות אותה אחרי כמה שנים שמנה ומוזנחת בזרועותיו של איזה ערס.

• אחראי פורום
פורסם

תעדיף למצוא את חברה שלך עדיין כוסית ובזרועות גבר יותר מוצלח ממך?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לפני שנתיים מכרתי סיוויק, הבחור שקנה אותה גר בערך 3 ק"מ ממני, ראיתי את הרכב כמה פעמים ונראה שהקונה ממשיך לשמור עליו.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

לי היה משהו קצת אחר- שנתיים שאחרי שמכרתי את הבימר שלי ישבתי עם אישתי בפיצריה ופתאום היא הופיעה והוחנתה ממש בפתח הפיצריה.

בהתאם לנהוג פה היא לא היתה עם אותו מספר רישוי כפי שהיתה ברשותי ולמעשה זיהיתי אותה הודות לכמה שינויים ויזואליים שהבדילו אותה מאחרות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

את הרנו 5 שהייתה לי ראיתי לפני 5 שנים, פעם אחרונה היא בכלל לא הייתה במצב שמכרתי אותה.

חבוטה מכול צד והרוסה לא איך שמכרתי במצב ממש שמור.

מאז לא ראיתי אותה אולי נהפכה לפחית קולה לצערי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

סיפור מעניין שהיה לנו במשפחה.

בערך ב 98 נמכרה ה 306xsi של אחי לחברת הביטוח (תאונת חזית עמוד ונזק רציני למנוע ולשילדה).

כעמור שנה ראיתי אותה בבת ים נהוגה ע"י בחור צעיר. עקומה, עם טמבון קדמי של 1600 ונשמעת רע.

חודש לאחר מכן יוצר איתנו קשר חוקר של חברת הביטוח ושואל עם כמה מפתחות מכרנו את הרכב כי ברכב דווח כגנוב והם חושדים שהבעלים משקר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ראיתי את האקסנט שלי שנה אחרי... אבל המוכר גר בצד השני של העיר וראיתי אותה ברחוב שלי, חונה, ו6 שעות לאחר מכן בדיוק יוצאת מאותה חניה (מרחק 1.5 קמ מהבית שלי)

הסיכוי של 2 המקרים באותו יום די קטן לדעתי אבל מאז לא ראיתי את הרכב גם לא ליד הבית של הקונה.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

את האופנוע שלי, הארלי ספורטסר 1989 ששחררתי מהסוכנות, מכרתי בשנת 1995, לפני שנה ראיתי אותו שוב במפגש של הארלים

עבר ניתוח די רציני

IMG_20151211_112712.jpg

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מה הסיכוי ?

אני אחד לכמה חודשים רואה את הטנדר טאטא שהיה של סבא שלי לפני בערך עשור. הטנדר היה אצלנו לאגדה.

אני מת לקנות את הטנדר בחזרה לסבא שלי לסגירת מעגל.

פורסם

את האיטלקית הראשונה (פיאט) מכרתי ודי עקבתי אחריה , לאחר כמה חודשים ניתקלתי בה במקרה באתר של פירוקיה , לאחר תאונה די קשה, התבאסתי בשבילה , אבל אולי היה עדיף למען הכיס של בעליה. את האיטלקיה השניה , מכרתי למישהו מהשרון , מספר פעמים זכיתי לראותה חולפת מולי בנתניה , לאחר כשנה סיפר לי שהלך לה הגיר ושיפץ אותה, אך מכר אותה למישהו מנתניה ומאז אבדו עיקבותיה. את הצרפתיה (פגו 206) , נמכרה למישהו בפתח תקוה, שמכר אותה מסתבר מהר מאוד , מאז נעלמו עיקבותיה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...