Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כמעט קניתי את האוטו הישן של המשפחה.

205 אדומה, כשקיבלתי רישיון משום מה החלטתי שאני צריך למצוא ולקנות אותה. באמת מצאתי אותה ממש במפתיע ואפילו די קרוב לבית.

האמת לא היה כזה נחמד להיכנס ולהתיישב בפנים, היא לא בדיוק מה שזכרתי.

בסופו של דבר המוכר רצה להיפטר ממנה ומכר לבן אדם שכבר בא עם כסף ביד (שעה אחרי שאמרתי לו שאנחנו סוגרים).

אגב, בסופו של דבר קניתי את הקליאו מאדם אחר באותו מקום (ממש באותו חניון ראיתי את שתיהן בפעם הראשונה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את הקורולה אושריקו שלי מכרתי לפני 6 שנים. לפני איזה 3 חודשים אחד הבנים שלי ראה אותה בטכניון (זיהוי לפי מפסר רישוי), יש לי תעוד בואטסאפ. כנראה שאפילו נראית לא רע בגיל 18.

למי שהזכיר רנו 14 - יש לי על זה הרבה סיפורים. אבל צריך לצאת לחדר הכושר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את קסנטיה שעפה לטרייד אין, ראיתי כחודש אחר כך עם כבלי התנעה זרוקים במושב האחורי. יותר לא ראיתי אותה.

את דייהו נובירה שהייתה להורים שלי, יצא לי לראות כמה פעמים, אפילו לדבר עם הבן אדם. הוא אומר שקנה את זה בכמה אלפים כדי לנסוע בתוך חדרה. בהתחשב בעובדה שהיא עפה לסוחר ב1200 ש"ח, כל הכבוד לאותו הסוחר, שעוד הצליח להרוויח עליה.

את המונדאו ראיתי עדיין במגרש ליסינג, אחרי שבועיים ואחרי שטיפה, כשבאתי לקחת את העברת בעלות על הקורולה.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הפולקסוואגן פולו 2001 שהייתה לי (ונמכרה בסביבות 2007) נראתה לפני איזה חצי שנה ... מוזנחת, שחוטה, דהוייה ולמכירה. זיהיתי על פי מספר הרכב.

האמת שאחרי התלאות שעברתי איתה לא הייתי קונה אותה בחזרה גם בצחוק, למרות שכשמכרתי אותה - היא הייתה כחדשה (אחרי שיפוץ גיר, החלפת יחידת מצערת, סטרטר, משאבת נעילה מרכזית ועוד ירקות).

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

את הרכב הראשון שלי (סיטרואן סקסו 1997) החלפתי בשנת 2000 בטרייד אין של הלובינסקי מול פיג'ו 206xs חדשה.

אחרי כחמש שנים רכבתי על אופניים בתל אביב ולפתע ראיתי את המכונית הישנה שלי חונה בשפרינצק. היא הייתה חבוטה ושרוטה, ההיפך הגמור מהמצב בו הייתה אצלי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
את הקורולה אושריקו שלי מכרתי לפני 6 שנים. לפני איזה 3 חודשים אחד הבנים שלי ראה אותה בטכניון (זיהוי לפי מפסר רישוי), יש לי תעוד בואטסאפ. כנראה שאפילו נראית לא רע בגיל 18.

למי שהזכיר רנו 14 - יש לי על זה הרבה סיפורים. אבל צריך לצאת לחדר הכושר.

ספר לנו מהן חוויותיך מרנו 14

פורסם (נערך)

את הפאביה ראיתי איזה 3 פעמים באזור התעשיה בנתניה, מניח שהבנאדם עובד שם, היא חונה בערך באותו מקום כל פעם.

הייטי חלפה לידי פעם אחת מאז שמכרתי

הרכב הראשון של המשפחה בארץ, אסטרה שנת 90 ומשהו שנמכרה עם גיר מושבת למגרש בשנת 2000 ומשהו אנחנו רואים מדי פעם נוסעת בחדרה, רק שעכשיו היא בצבע אחר ויש כל מני מדבקות אריות ואותיות סיניות מסביב, לא ברור כמה ידיים עברה או מה מצבה המכאני.

כשמכרנו, הייתה על 230 אלף קילומטר, לפני למעלה מ10 שנים, מאמין שעשתה יותר מכפול מזה עד עכשיו.

עריכה: איך שכחתי, ג'ימני #2 אני רואה כל הזמן בקבוצות של הסוזוקים. מה שמזכיר לי שאני צריך לצאת משם..

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כשחושבים על זה,

את ה 306 שהיתה לי ב 95' ראיתי בתחילת שנות ה 2000 בהרצליה,

את שני הדיפנדרים שהיו לי הייתי/עדיין רואה לעיתים,

את הדיסקברי 3 דלתות שהיתה לי ב 2002 הייתי רואה לא מעט, לאחרונה ראיתיהו באיזה ערב שישי בכביש 4.

את הדיסקברי TD5 שהיה לי ראיתי כמה פעמים. באחת מהן הבחור בא לקנות ממני חלק של לנדרובר שייעדתי לאותו רכב בדיוק אבל בסוף לא התקנתי והוא נקבר במחסן עד שמצאתי אותו, פרסמתי, ומי שבא לקנות בא עם אותו רכב אחרי כמה ידיים.

את הפאג'רו שהיה לי מכרתי לבעלים של הפיצריה השכונתית אצלנו. אני רואה אותו כל יום.

את הלנדקרוזר 100 שהיה לי איתי כמה פעמים, וגם את הפראדו הקצר שמכרתי לבחור נחמד מפתח תקווה אני רואה מדי פעם.

מה לא ראיתי:

לא ראיתי את הוולקן 94 הכחולה, את הלאדה הניבה, את ה 309, את הלנצ'יה דלתא 82', את הדיסקברי 98', את הרנו סניק המקוללת, את ה'שברולט' ויונט, ואת הספורטאז' הקודם של אישתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

האפלאוז הראשונה נמכרה לחברת הביטוח, אז מן הסתם לא יצא לי לראות אותה יותר. את שתי ה-156 ראיתי אחרי שמכרתי, גם את האפלאוז השניה. את ה-146 ראיתי כמה פעמים עד השנים האחרונות גם כן, ונראה לי אם אראה אותה שוב, אשקול לקנות אותה בחזרה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• אחראי פורום
פורסם

להורים שלי היה מיצובישי L200 שנקנה חדש ב-92, החליף 2-3 ידיים באותה עיר ועד היום אני נתקל בו בבוקר,

נהוג ע"י איש זקן ונראה חדש לגמרי. אני משתעשע במחשבה לרכוש אותו שוב לעסק אבל אין לי באמת צורך בו.

לפני מיליון שנה מכרתי חיפושית אחרי זמן קצר מאוד בשל בעיות כלכליות. לא הספקתי לטעום ממנה בכלל.

נמכרה למישהו מהסביבה אז הייתי רואה אותה פה ושם ואז נעלמה.

7-8 שנים אחרי, אני רואה אותה למכירה ליד המשטרה בחדרה.

טלפון לבעלים, איש מבוגר ונחמד, התלהב מהמפגש המחודש, רצה מחיר סביר. אבל כמה שעות שדשתי בעניין הבהירו שאני כבר במקום אחר.

פגשתי לאחרונה באבארט 500 ובלאנטיס שהיו לנו ועל ה-147 שנרכשה ע"י חבר פורום אני מקבל עדכונים שכיף לי לראות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

^ גם אנחנו נזהה אותה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מכרתי קאוואליר ישנה עם חצי מיליון על השעון לחבר... הוא העביר לחבר אחר... ואשתו של חבר אחר נכנסה בי ברכב ליסינג (ג'טה) ברמזור באשקלון .

זאת סגירת מעגל.

• תוכן חדש...