Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום שבוע טוב,

סתם שאלה מעניינת אותי, מה הסיכוי לפגוש את מכונית לפי מספר רישוי שלכם לשעבר משוטט אי שם בכבישים שמכרתם אותו אחרי הרבה זמן? ואיך הרגשה לראות את מכונית לשעבר שלכם?

עריכה אחרונה על ידי mikish99
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני הרבה שנים, ראיתי רכב שמכרנו לסוכנות נמכר ביד 2 עם התחייבות למנוע, גיר ושילדה. לרכב הייתה תאונה רצינית והייתה מכה בשילדה. הייתי בשוק..

פורסם

כנ''ל,מכרנו פעם קרניבל שבורה מהחיים לאדם שהתברר כסוחר בפועל. לאחר כמה ימים ראיתי אותה מפורסמת בכ10 אלף ש''ח יותר אחרי שעברה פחחות והשבחה.

יש לי חברים מהמרכז שרואים את הרכב הישן שלי קבוע על הכביש,מעורר געגועים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יצא לי לראות את הרכב שבגללו נרשמתי לפורום בזמנו,לפני כ 10-12 שנים,סובארו שחורה שנת 88.

אצל חשמלאי בסביון.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

פעם מכרתי פולו Sdi עם 240 אלף קילומטרים למישהו מבני ברק, וראיתי את הרכב כל יום, במשך 3 שנים עומד בחניה. אחרי זה ראיתי את אותו הרכב, אבל עם מדבקה של חברה כלשהי.

רכב אחר נמכר למישהו מצפון הארץ לא ראיתי יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

את הRUNX שהייתה אצלנו עד 2011 יוצא לי לראות מטיילת דיי מוזנחת - עם מדבקה של מכון אגזוזים ענקית על הפגוש וחיישני רוורס לבנים ברכב כחול.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

את הקורולה 1994, שמכרנו ב-2001 פגשתי ב-2013 חונה באזור בנק ישראל, בירושלים, כשהיא מוזנחת להפליא.

את הפיקאסו 2001, שהחליפה את אותה קורולה ונפרדה מאיתנו בתאונת טוטל לוס ב-2004, פגשתי ב-2015 מבלה במצפה התת ימי באילת. היא דווקא נראתה במצב דיי שמור.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

1)הראשונה שמכרתי היתה רנו 14. לא ראיתי אבל כל שבוע קבלתי תזכורת בדמות דוחות שהגיעו אלי עד ששלחתי העברת בעלות למשטרה.

2)סיאט מלגה שמכרתי , ראיתי ליד העבודה

3)רכב ליסינג שתווכתי בין הקונה לליסינג ב2004 נוסע עד היום. אחי רואה אותו מדי פעם עם לוגו

4)מיצובישי l300 שמכרתי , ראיתי מדי פעם נוסעת ולבסוף עם שלט למכירה

פורסם

לאבי הייתה משאית אינטרשונל של שנות ה-90. לאחר 15 שנה ראיתי אותה אחרי המכירה.

גם משאית קטנה GMC אדומה נמכרה למישהו מהסביבה, ולפני שנתיים פגשתי אותה.

אמנם אני לא נוהג על משאיות, ובטח לא הייתי במשאית כמו שאבי היה בה. אבל בכל זאת, זה סוג של כיף לראות את הרכב נוסע ובועט.

פורסם

די נדיר,

אבל את הגטס שהייתה לי מכרתי לקרסו טרייד אין, יצא לי לראות אותה כמה פעמים, היא גם נמכרה לבאר שבעי כנראה.

בקניון הנגב, בצאלים (באחד מהמילואים), בתחנת דלק בבאר שבע וכו'.

יותר הזוי - הקורולה הרובוטית שהייתה להורים הלכה לכלמוביל טרייד אין. הרכב משרת מישהו שגר רחוב מעלינו במרחק של 100-150 מטר מאיתנו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היה לי פעם טנדר טיוטה. התקנתי לו ארגז כלי עבודה מאולתר שהיה אחד המכוערים, אבל עשה את העבודה. הטנדר נמכר למישהו מאיזור המרכז. אחרי 10 שנים בערך ראיתי אותו חולף על פני באיזור אלון תבור. זיהיתי אותו לפי אותו ארגז מכוער...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אין מצב שאני לא מסובב את הראש אחרי כל I30/626/היילקס/מאזדה 3 בצבעים שהיו לי ולמשפחה.

ל-626 וההיילקס היה ערך סנטימנטלי מיוחד בשבילי ולצערי לא יצא לי לפגוש אותן על הכבישים.

המאזדה 3 ירדה מהכביש כאובדן גמור אבל אני עדיין בודק את הלוחיות תמיד לראות שלא החזירו אותה לחיים איכשהו.

• תוכן חדש...