Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בערך, הנוסח המלא היה "לא מתאים, אחי"

:lol:

ובחזרה לנושא- שמתי לב שאלה שעושים "ריגשי" כשאתה הולך זה בדיוק אותם בוסים שאתה שמח לעזוב, הבוסים הטובים שבאמת רצו בטובתי איחלו בהצלחה בהמשך הדרך (עם כוונה אמיתית)

פורסם

^^

בדיוק. בפועל לא יהיו לו רחמים כלשהם שימנעו להעיף אותך כשיצטרך או ירצה.

אסור להיות מושקע רגשית ו-over נאמן לעבודה כלשהי. סך הכל אתה עושה על זה בשביל עצמך, ואם מצאת משהו טוב יותר - תלך.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זהו הודעתי,לא התעצבן. אמר שזה קצת מעצבן שהוא משקיע בגיוס עובדים ושאני מודיע בדקה ה 90 אבל בסדר...

שוב תודה לכולם.

Miata ND2

פורסם

מזל טוב!

שיתייחס יותר בכבוד לעובדים שלו, אם לא רוצה שיברחו לו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חושבים שאין מה לחפש בחוץ, בגלל זה בוכים, אבל ממשיכים לאכול את הקקטוס.

פורסם

שמנמניאק, אתה אולי לא מכיר או לא יודע אבל יש מקומות שמוקפים רק קקטוסים. ואין לאנשים ברירה אלא לאכול את מה שיש.

לפות"ש- לפני כמה חודשים עבדתי בחברה עם תנאים יחסית טובים לאזור. הייתי מפעיל של מכונה חדשה במפעל והייתי בערך היחיד שהכיר אותה על בוריה. מסיבות שונות הייתי צריך לעזוב, מה שדיי דפק אותם. לשמחתי היה לי קשר מעולה עם המנהלים וכשאמרתי להם שטובתי האישית קודמת לטובת המקום הם הבינו לחלוטין ושחררו אותי עם מכתב המלצה. יהיו עוד מקומות עבודה שתצטרך לעזוב, תמיד כדאי לעזוב בצורה נעימה כי לעולם לא תדע אם תפגשו שוב, וחשוב להשאיר רושם חיובי.

פורסם (נערך)
זאת אחת הסיבות שאני לא אוהב ולעולם לא אוהב לעבוד , גם אם התנאים יהיו דה בסט ומשכורת בשמיים.

מישהו פה אמר שזה לא כמו צבא, זה אשכרה התנהלות כמו של צבא.

חייב לעשות לפי הספר, חייב להגיע בזמן, חייב להודיע על כל דבר, חייב להתנהג יפה, חייב לאכול תלב הרבה פעמים במקום להתפוצץ מילולית אבל אז תאבד את מקום עבודתך. הלוואי והיה אפשר להרוויח מיליונים מהבית.

אושריקו,

הבעיה הזאת שיש לך עם עבודה, השריטה הזאת שיש לך לטויוטה, המשיכה הזאת לתוספות מוזרות\הזויות\מיותרות\שצריך להרוג את מי שהמציא אותם, יחסייך עם המין השני ועוד שלל בעיות\תופעות\מוזרויות, לכולן יש פתרון זהה, זה נקרא להתבגר.

כשתתבגר, פתאום תבין למה צריך לעבוד (לא רק בשביל כסף), פתאום תגלה שטויוטה זה יצרן בסדר גמור אבל יש עוד הרבה לא פחות טובים והרבה אחרים שטובים עוד יותר, אתה תבין שזרקת הרבה כסף על תוספות שחלקן יראו טוב יותר על עץ אשוח בחג המולד מאשר על רכב, כל רכב.

באותו הקשר תבין שדמוי סאנרוף זה מאוד.......

באמת שניסיתי לברור את מילותיי אבל אין דרך טובה יותר לתאר את זה- זו התוספת הכי מטופשת שאי פעם מישהו אשכרה היה מוכן לשלם עליה כסף אמיתי ולא כחלק ממתיחה או בדיחה.

כשתתבגר, אולי תבין שעד עכשיו היית מתוסכל מיחסייך עם בנות המין היפה כי היית עסוק בלרדוף אחרי בחורות שנעו על הספקטרום שבין פצועות עם שריטה עמוקה לכאלה שבכלל עזבו את הארץ, בשלב הזה בשאיפה יהיה לך רכב נורמלי (כמו שלך למשל, רק פחות 500 קילו בצורת הרבה מנורות, דמוי סאנרוף ושאר שטויות) שיאפשר לך להיות בקרבת סוג נוסף של בחורות, כאלה שנרתעות מרכב כזה שנראה ערסי....

רכב "נורמלי" גם אולי סוף סוף יביא לסיום המפגשים התכופים שלך עם משטרת ישראל.

בקיצור, קבל את הדברים ברוח טובה, הם אמנם מתובלים בקצת הומור אבל אל תפגע ממה שכתבתי, השורה התחתונה של דברי היא שתיהיה אופטימי.

חוץ מהדמוי סאנרוף, שם אין אופטימיות ואולי כדאי, רק כדי שתוכל להיות רגוע ושקט, לבדוק שזה לא מדבק או חלילה תורשתי.

חלילה בעוד 20 שנה הבן שלך יתקין דמוי סאנרוף, אתה כבוגר תראה את זה כמו שרובנו רואים את זה עכשיו, זה יהיה מזה מוזר\מאכזב\קשה למצוא הורים מאמצים לילד בן 20.

:)

פותח השרשור,

הדילמה שלך מובנת, התפטרות זו סיטואציה שלעתים גורמת לאי נעימות.

Having said that,

בלי סנטימנטים, תעשה מה שטוב לך.

כמו שבעל עסק קודם דואג לאינטרסים של העסק אתה חייב לדאוג לאינטרסים שלך.

תהיה ענייני, אל תנדב מידע מעבר לנדרש ותסיים בצורה יפה ומכובדת.

תשאף שהכל יסגר באווירה נעימה כי אף פעם אי אפשר לדעת מה צופן העתיד ועם איזה אנשים או מקומות יצטלבו דרכייך בעתיד.

כשכיר ניהלתי 2 חברות גדולות בענף שלי, התפטרתי מהראשונה כדי לעבור לחברה השניה, בהמשך פוטרתי מזו השניה (פיטורים שמאוד הכעיסו אותי כי הם קרו עקב משהו שכלל אינו קשור אלי).

למרות שלא הלך קל תהליך ה"הפרדות" חרקתי שיניים וכיום שאני עצמאי, שתי החברות האלה הפכו ללקוחות שלי.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
שמנמניאק, אתה אולי לא מכיר או לא יודע אבל יש מקומות שמוקפים רק קקטוסים. ואין לאנשים ברירה אלא לאכול את מה שיש.

לא אומר שאין מצבים כאלה, אבל בהרבה מאוד מקרים שנתקלתי בהם, הקקטוס נמצא בעיקר בראש של העכבר שמנסה לאכול אותו, בלי לנסות לברר אם קיים בכלל קקטוס יותר מתוק ועם קוצים פחות מכאיבים.

פתאום תגלה שטויוטה זה יצרן בסדר גמור אבל יש עוד הרבה לא פחות טובים והרבה אחרים שטובים עוד יותר,

איזה? חוץ מלקסוס?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם
אושריקו,

הבעיה הזאת שיש לך עם עבודה, השריטה הזאת שיש לך לטויוטה, המשיכה הזאת לתוספות מוזרות\הזויות\מיותרות\שצריך להרוג את מי שהמציא אותם, יחסייך עם המין השני ועוד שלל בעיות\תופעות\מוזרויות, לכולן יש פתרון זהה, זה נקרא להתבגר.

כשתתבגר, פתאום תבין למה צריך לעבוד (לא רק בשביל כסף), פתאום תגלה שטויוטה זה יצרן בסדר גמור אבל יש עוד הרבה לא פחות טובים והרבה אחרים שטובים עוד יותר, אתה תבין שזרקת הרבה כסף על תוספות שחלקן יראו טוב יותר על עץ אשוח בחג המולד מאשר על רכב, כל רכב.

באותו הקשר תבין שדמוי סאנרוף זה מאוד.......

באמת שניסיתי לברור את מילותיי אבל אין דרך טובה יותר לתאר את זה- זו התוספת הכי מטופשת שאי פעם מישהו אשכרה היה מוכן לשלם עליה כסף אמיתי ולא כחלק ממתיחה או בדיחה.

כשתתבגר, אולי תבין שעד עכשיו היית מתוסכל מיחסייך עם בנות המין היפה כי היית עסוק בלרדוף אחרי בחורות שנעו על הספקטרום שבין פצועות עם שריטה עמוקה לכאלה שבכלל עזבו את הארץ, בשלב הזה בשאיפה יהיה לך רכב נורמלי (כמו שלך למשל, רק פחות 500 קילו בצורת הרבה מנורות, דמוי סאנרוף ושאר שטויות) שיאפשר לך להיות בקרבת סוג נוסף של בחורות, כאלה שנרתעות מרכב כזה שנראה ערסי....

רכב "נורמלי" גם אולי סוף סוף יביא לסיום המפגשים התכופים שלך עם משטרת ישראל.

בקיצור, קבל את הדברים ברוח טובה, הם אמנם מתובלים בקצת הומור אבל אל תפגע ממה שכתבתי, השורה התחתונה של דברי היא שתיהיה אופטימי.

חוץ מהדמוי סאנרוף, שם אין אופטימיות ואולי כדאי, רק כדי שתוכל להיות רגוע ושקט, לבדוק שזה לא מדבק או חלילה תורשתי.

חלילה בעוד 20 שנה הבן שלך יתקין דמוי סאנרוף, אתה כבוגר תראה את זה כמו שרובנו רואים את זה עכשיו, זה יהיה מזה מוזר\מאכזב\קשה למצוא הורים מאמצים לילד בן 20.

:)

פותח השרשור,

הדילמה שלך מובנת, התפטרות זו סיטואציה שלעתים גורמת לאי נעימות.

Having said that,

בלי סנטימנטים, תעשה מה שטוב לך.

כמו שבעל עסק קודם דואג לאינטרסים של העסק אתה חייב לדאוג לאינטרסים שלך.

תהיה ענייני, אל תנדב מידע מעבר לנדרש ותסיים בצורה יפה ומכובדת.

תשאף שהכל יסגר באווירה נעימה כי אף פעם אי אפשר לדעת מה צופן העתיד ועם איזה אנשים או מקומות יצטלבו דרכייך בעתיד.

כשכיר ניהלתי 2 חברות גדולות בענף שלי, התפטרתי מהראשונה כדי לעבור לחברה השניה, בהמשך פוטרתי מזו השניה (פיטורים שמאוד הכעיסו אותי כי הם קרו עקב משהו שכלל אינו קשור אלי).

למרות שלא הלך קל תהליך ה"הפרדות" חרקתי שיניים וכיום שאני עצמאי, שתי החברות האלה הפכו ללקוחות שלי.

למה ערכת ?

ראיתי את התגובה דרך הTAPTALK אבל לא מחבור שם אז לא יכולתי להגיב.

הצחקת אותי האמת, אבל אני אסכם בדבר אחד:

אני קצת שרוט.:lol:

• תוכן חדש...