Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כחודש הגעתי למקום עבודה,בוא נאמר שלא קשה להתקבל אליו בכלל(לא דרוש שכל)

המנהל עם מזג חם מאוד,כל היום צועק ומדבר בעצבים. מצד שני הוא בסדר פחות או יותר שמדברים איתו אחד על אחד (לא יצא לי יותר מדי)

באותו שבוע שהתקבלתי הודעתי לו ששבוע הבא אני נוסע לחול,התעצבן קצת ועבר לו.

בכל מקרה,קיבלתי הצעה לעבודה טובה יותר.

אני מאוד אוהב את העבודה הנוכחית והיא מסתדרת לי,אני פשוט מסתכל על העתיד ועל ה v בקורות חיים שלי על עבודות "נחשבות".

לפני כשבוע הוא בעצמו אמר שאין לו בעיה שאנשים יתפטרו אם הם לא רוצים לעבוד פה(מתוך עצבים)

מצד שני שהיום אמרתי לו שאני יוצא לכמה שעות לסידורים (ראיון עבודה בפועל) אמר שזה בסדר גמור ואף הקצה לי רכב חברה ל"סידורים".

מאוד קשה לי ושוב,זה העתיד שלי,כמו שהוא הגיע "רחוק", גם אני רוצה.

אני גרוע בניסוחים ואני מאוד מפחד מהתגובה שלו,אני לא אוהב שצועקים עליי ובטח שלא ליד אנשים. אם מישהו יכול לעזור לנסח וגם לשנות לו משהו בצורת חשיבה (השפעה פסיכולוגית) אשמח לעזרה.

כן אני יודע שכל החפירה הזאת בשביל להגיד לבן אדם "אני מתפטר" ועדיין קצת כואב לי שאחרי הכשרה והשקעה בעובד חדש הוא עוזב

תודה לעוזרים

Miata ND2

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכי יפה שאפשר כתוב מכתב שבו אתה מודיע על הפסקת עבודה אתה לא צריך לתת סיבה ,אגב אתה לא מחויב לתת הודעה מראש פחות מחודש עבודה, אבל תן עוד כמה ימי "אקסראט" למעסיק להתארגן ,מחווה של רצון טוב.

סיים את העבודה בדרכי נועם.

פורסם

תגיד לו את שעל לבך- שמע, חשבתי על זה ארוכות והתלבטתי בין ... ל... והחלטתי ש... כי החלטתי שזה מה שמתאים לי בחיים.

אתה צריך לשרת עת עצמך, לא לרצות אותו.

פורסם

בתור מישהו שניהל 9 אנשים במשך שנה, ונאלץ לפטר 4 מהם בגלל קיצוצים בחברה, זה רק עבודה. תודיע לו שהחלטת שאתה עוזב מסיבות אישיות וזהו. הוא לא חייב לדעת למה וגם לא חייב לרצות בזה.

גם אם החברה לא הייתה צריכה אותך הייתה מפטרת בלי בעיה.

אם אתה רוצה להיות בנאדם, תגיד לו שאתה מוכן להשאר כמה ימים אם יש צורך.

בסיום השיחה שלח מייל או מכתב שמסכם את מה שהחלטתם בעל פה.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

בשבילך אולי זו רק עבודה אבל לא בשביל ה 4 שפיטרת. בשבילם זו פרנסה, סדר יום וביטחון.

אחד הדברים הכי חרא בלהיות מעסיק זה הצורך לפטר לפעמים עובד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בשבילך אולי זו רק עבודה אבל לא בשביל ה 4 שפיטרת. בשבילם זו פרנסה, סדר יום וביטחון.

בוא נשים בצד את הרגשות, החברה הודיעה לי שאני צריך לפטר 4, אז פיטרתי. זה שחור ולבן. צריכה לפטר, מפטרים.

תאמין לי שבמשך חצי שנה עבדתי מאוד קשה לגייס אנשים, ומי שחשבתי שתהיה לו בעיה למצוא עבודה אחר כך נלחמתי עבורו כדי שיקבל תנאי עזיבה טובים יותר, ודאגתי להתקשר לכולם לראות שהם מצאו עבודה, ומכתבי המלצה, אז בוא תרגיע...

ואני חוזר לנקודה המקורית שלי - כשחברה צריכה לפטר, היא תפטר. כשאתה צריך להתפטר תתפטר! הבחור כבר החליט שהוא רוצה ועכשיו מתלבט מה בדיוק להגיד?.... שיגיד את המינימום, החלטתי לעזוב. אם הייתה לו מערכת יחסים טובה עם המעסיק, היה יכול לשתף יותר. לא נראה שזה המצב.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

זה נטו ביזנס ולא עניין אישי, תסביר לו שאתה עוזב כי מצאת עבודה טובה שניסית להתקבל אליה כבר תקופה ארוכה, הוא יבין (או שלא) ושלום על ישראל.

דרך אגב, עשיתי אותו הדבר אתמול, הוא עשה לי מצפון, אבל כמו שאמרתי זה ביזנס, לא חברים, תסתכל על האינטרס שלך, כי אף אחד לא יעשה את זה.

פורסם

כמו שאמר קודמי, זה המשחק ואין סנטימנטים.

חלק מתהליך ההתבגרות.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
בוא נשים בצד את הרגשות, החברה הודיעה לי שאני צריך לפטר 4, אז פיטרתי. זה שחור ולבן. צריכה לפטר, מפטרים.

תאמין לי שבמשך חצי שנה עבדתי מאוד קשה לגייס אנשים, ומי שחשבתי שתהיה לו בעיה למצוא עבודה אחר כך נלחמתי עבורו כדי שיקבל תנאי עזיבה טובים יותר, ודאגתי להתקשר לכולם לראות שהם מצאו עבודה, ומכתבי המלצה, אז בוא תרגיע...

ואני חוזר לנקודה המקורית שלי - כשחברה צריכה לפטר, היא תפטר. כשאתה צריך להתפטר תתפטר! הבחור כבר החליט שהוא רוצה ועכשיו מתלבט מה בדיוק להגיד?.... שיגיד את המינימום, החלטתי לעזוב. אם הייתה לו מערכת יחסים טובה עם המעסיק, היה יכול לשתף יותר. לא נראה שזה המצב.

און ספק שכצריך לפטר אז מפטרים אבל כשמדובר באנשים זה אף פעם לא רק עבודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מסתבר שאני צריך להודיע לו גם מהיום להיום,משמע מחר מודיע ויותר לא בא,אחכ ראש השנה ואז חייב להתחיל שם.

שוב,אני מבין שצריך לשים "זין" ואני בתאוריה שם את זה עליו,בפועל פנים מול פנים קשה לי מאוד.

לא חושב שאוכל בלי הסברים,ממש לא נעים

תודה לכולם

Miata ND2

פורסם

זה לא נעים, אבל זו לא מערכת יחסים אישית. זה ביזנס.

מנהלים מפטרים כשהם חושבים שצריך ועובדים מתפטרים כשהם רוצים. בטח שעובד לא צריך להרגיש רע, כי הוא הצד החלש.

יכול להיות שהמנהל שלך הוא טיפוס שלוקח הכל אישי, זבש"ו.

תסביר לו יפה, יתחיל לצעוק, תקום ותלך.

וזה בסדר שיש לך מצפון. זו לא תכונה רעה בבן אדם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מותר לך להסביר, תזרום עם השיחה, ותזכור שאתה לא עושה שום דבר רע. מותר לך לרצות לנצל הזדמנות להתקדם. לי היה עובר שאחרי 5 חודשים התפטר ועבר עם כל המשפחה לברלין בדיוק כשהתחיל להיות ממש פרודוקטיבי. אנחנו עדיין חברים היום.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

.

זה ההבדל בין להיות מעסיק, כמו שאתה מתאר, לבין להיות מנהל שכיר.

מנהל שכיר יכול לתרץ (בעיקר לעצמו) שזו "החלטה מעליו".

לנו בתור מעסיקים ישירים, אין את הפריוולגיה הזו.

נוסף לכל הדאגות בזמנים קשים, יש לך גם את יסורי המצפון על העובד שאתה שולח לדרכו בתקופה שהיא גם ככה רעה בשוק,ויודע שהוא יתקשה למצוא עבודה אחרת.

אני מאשים את שר האוצר הרלוונטי כדי להקל על עצמי. :-P

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

חברים תודה רבה.

עוד שאלה למנהלים שעובדים במרץ ביום יום (משמע הרבה עבודה ולא יושבים בשקט)

באיזה זמן יותר נח לדבר,בסוף או בתחילת היום ?

מזכיר שמחר היום האחרון ואני מודיע מהיום להיום,אז ההיגיון אומר על הבוקר...

Miata ND2

• תוכן חדש...