Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 250 אלף שקל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני בחיפושים אחר רכב כרגע,

אני מעוניין ברכב עם בידוד רעשים מעולה ויכולת ריסון יחסית טובה של מהמורות בכביש (יותר מתלים רכים, פחות ספורטיבי)

אשמח להצעות מהניסיון שלכם :)

פורסם
חדש? משומש? סופרב עם מתלם אדפטיביים רכב נוח, כנ"ל לגבי טויוטה אוולון.

חדש עדיף.

הסופרב והאבלון יותר שקטות בתא נוסעים מאשר האודי A4 או לקסוס IS?

פורסם
מציע לך לבדוק את השברולט אימפלה.

אמנם אין לה מתלים מתוחכמים אבל היא עדיין מאוד שקטה ונוחה.

הרבה הציעו על האימפלה, הבעיה שהיא ענקית, האם היא עולה בבידוד רעשים על האודי A4\לקסוס IS? ובנוחות?

פורסם

הגודל שלה הוא באמת קצת מאתגר, לגמרי מתאימה לחובבי הז'אנר האמריקאי.

אני לא יכול להשוות בצורה ישירה כי אין לי ניסיון מספק עם שלושתן, מה שכן אף אחת לא תהיה נפילה בתחום הזה.

ממליץ לך בחום לתאם נסיעות מבחן כמה שיותר צמודות ברכבים האלה, רצוי אפילו באותו היום, כדי שתוכל לעמוד על ההבדלים.

פורסם

שלום,

יש לנו כמה הצעות מעניינות עבורך כמו קדילאק SRX 2014 או שברולט טראוורס 2016 חדשה. יש עוד אפשרויות.

אתה מוזמן להיכנס לאתר ולהתרשם, או פשוט לקפוץ אלינו לנתניה ולבחון כמה מההצעות שיש לנו.

אמיר

buy & drive

פורסם

אני באופן אישי אתרום לשרשור בכך שאגיד כי האימפלה מרגישה הרבה יותר טוב מהסופרב על הכביש

עם יתר הרכבים אין לי נסיון כלל

פורסם

הדרישות שלך לא מספיק ממוקדות. רוב רובם של הרכבים בגזרת התקציב שלך מציעים נוחות נסיעה טובה ובידוד רעשים מוצלח (אם מתעלמים מדגמים ספורטיביים), אתה חייב להיות ממוקד יותר בדרישות שלך. בתקציב הזה אפשר לרכוש קרוסאובר ענק כדוגמת הטראוורס, גרסאות מאובזרות וחזקות למדי של מכוניות מנהלים, גרסאות כניסה של קומפקטיות פרימיום, מכוניות סאלון עממיות כדוגמת האימפלה או המקסימה... וזה עוד לפני שמתחילים לדבר על יד שנייה.

פורסם

תודה, אוסיף ואומר שאני לא מעוניין בקרוסאובר/ג׳יפ.

-עדיפות לאוטו יותר קצר מהאימפלה (לא מעניין אותי המרווח ברכב)

-שיוט אדפטיבי יהיה מאוד שימושי ומהנה בנסיעות אם כי זה לא הכרחי במידה ויש רכב טוב משמעותית בנוחות+בידוד שאין לו שיוט כזה.

-ברמת האבזור, יש הרבה פרטים שלא משנה לי אם יהיו ברכב או לא, כמו גג נפתח, חיישני ומצלמת חנייה..

פורסם

אפשר גם לחשוב על יונדאי סונטה אם בקרת השיוט האקטיבית חשובה כל כך.

היא שקטה ונוחה, מאובזרת לא רע בדגם לימיטד (למרות שזה פחות חשוב לך) וכבונוס היא גם תשאיר עודף נאה מאוד מהתקציב שלך.

• תוכן חדש...