Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הוצאתי רשיון a1. כבר מדגדג לי בידיים לרכב, אך התקציב שלי מוגבל כרגע ומתבסס בעיקר על למכור את הרכב שברשותי. כך שבסופו של דבר יהיה לי באזור ה12-13 לכלי.

אז ככה האם יש סוכניות לטרייד שכזה. בגדול היכולת שלי להוסיף על הרכב מצומצמת יחסית. (גולף 2003).

מה הייתם מציעים ? בהנחה ויש מקום כזה האם בכלל אמצא שם משהו בטווחי המחירים הללו?

או שמא לוותר כרגע ולצבור סכום נכבד יותר. שיהיה לי טוןח משחק רחב יותר.

חשבתי גם על לחסוך עוד כמה חודשים ולקנות אולי אופנוע דוש (250) יד שנייה או אפילו לונסין חדש למרות שכמעט ולא כותבים עליו באינטרנט וקראתי את מה שרשום. לא יודע אם זה טוב לא טוב שלא כתוב עליו הרבה. בכל אופן אשמח קצת ליעוץ כי אני חדש בתחום זה.

בברכה, שי.

פורסם

אתה יכול לגשת לאלבר מוטו לנסות לבדוק את אופציה.

יש שם נציג בשם אהרון שיושב בראשון לציון אבל אני בספק שמישהו יקח גולף משנת 2003 בטרייד אין.

פורסם

לדעתי אישימוטו בתל אביב מבצעיים טרייד אין כזה.

רק שים לב שהם לא בודקים את האופנועים שנמכרים אצלם. כך שחשוב לשלוח את הכלי לבדיקה. התעניינתי לפני חצי שנה באופנוע שנמכר דרכם ובבדיקה התברר שעבר החלקה רצינית עם עיוות משמעותי בשלדה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...