Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ אתכם האם יש לי מה לעשות?

השבוע עצרה אותי שוטרת, על דיבור בטלפון בזמן שלא דברתי בטלפון.

מה יש לי לעשות? שוב הדוח לא מוצדק כי לא הייתי בטלפון.

פורסם

נסעת והחזקת את ההגה בשתי ידיים, ומשום מקום צצה שוטרת שטענה כי התעסקת

עם המכשיר הסלולרי?

אל תתקמצן על פרטים, תרשום בדיוק איך הכל קרה.

בנוסף, תוכל להעלות לפורום צילום של הדו"ח (בטשטוש פרטים אישיים)?

פורסם

תהיה בטוח שהשוטרת הנחמדה הזאת הייתה מנשקת אותך ואומרת לך סע לשלום ברגע שהייתה רואה אחלה מצלמה.

גועל נפש...

יכול להיות שהחזקת משהו\זרקת משהו בתוך הרכב וזה היה נראה כמו פלאפון אולי? נשמע הסבר הזוי אבל בשביל שוטרים מסויימים זה לא ממש הזוי.

פורסם

אין דו"ח על דיבור בטלפון, אלא על שימוש בטלפון. לצורך העניין - אם פות"ש לא החזיק הגה ב-2 הידיים, ובאחת מהן החזיק טלפון וחיטט איתו באף/ הפעיל וויז/תפס פוקימונים/ניסה לשים אותו בכיס - הדו"ח מוצדק

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
תהיה בטוח שהשוטרת הנחמדה הזאת הייתה מנשקת אותך ואומרת לך סע לשלום ברגע שהייתה רואה אחלה מצלמה.

גועל נפש...

יכול להיות שהחזקת משהו\זרקת משהו בתוך הרכב וזה היה נראה כמו פלאפון אולי? נשמע הסבר הזוי אבל בשביל שוטרים מסויימים זה לא ממש הזוי.

מעטים הרכבים שיש בהם מצלמה שמצלמת גם את פנים הרכב.

לפני כמה שנים גם לי היה מקרה דומה בתוך העיר, אני פונה ימינה ו"מזנקת" לכיוון שלי שוטרת, עוצרת אותי וטוענת שדברתי בטלפון. כמובן שלא היו דברים מעולם, בכל מקרה לא דברתי ו/או החזקתי את הטלפון ביד, מהסיבה שיש לי מתקן לטלפון ודיבורית ברכב.

במקרה הזה "ויתרה" לי (עלק ויתרה, שהרי באמת לא עשיתי כלום).

אז למעשה לא צריך תירוץ בשביל שוטרים מסויימים, אלה סתם טמטום או עיוורון זמני, אם אני פונה ימינה כאשר שתי ידיי על ההגה, איך אני יכול להחזיק טלפון ביד הנוספת שאין לי... במקרה הזה ראתה שאני מתעקש על חפותי ושלחה אותי לדרכי, באותה מידה יכלה לתת לי דו"ח ואז הייתי מתקשה להוכיח את חפותי בבית משפט כאשר השופט ישאל אותי "לשוטרת יש משהו אישי נגדך? יש לה סתם סיבה לטפול עליך אשמת שווא?"

פורסם

תן פרטים כולל "נסיבות המקרה" (דברי השוטרת) מה אמרת ב"תגובת הנהג". אם לא היו דברים מעולם אפשר לצאת מזה אבל אם לא תספר את כל הסיפור אי אפשר יהיה לעזור לך.

• תוכן חדש...