Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CIVIC או GOLF או MAZDA2? תקציב עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב אמין מאוד יחסית לשנתונים, בתקציב עד 30K, עדיפות לאוטומט, שיהיה קצת מפנק למרות התקציב הנמוך. צריכת דלק לא חשוב, מרווח לא חשוב.

פולקסווגן גולף

רכב שנראה עדיף מבחינת נוחות הנסיעה ורמת האבזור שהוא מציע יחסית לתקציב, אפשר להשיג אפילו אקזמפלרים מ2008 עם קילומטראג' יפה.

הבעיה היא ששמעתי שמבחינת אמינות הרכב עלול לאכזב, שהגיר עלול להיות בעייתי, ושאפשר ליפול לתיקונים יקרים מאוד.

הונדה סיוויק 5 דלתות

הרכב המועדף עלי, יש למשפחה שלי סיוויק 2012 בגרסא האוטומטית וזה רכב מוצלח מאוד.

בתקציב שלי אוכל להשיג 2006, הבעיה היא שאני מוצא רק אקזמפלרים עם 200,000 ק"מ ומעלה, ושאני לא יודע מה אמינות הגיר הרובוטי.

מזדה 2

הבחירה הסולידית, בתקציב שלי אוכל למצוא מזדה 2 2008 ברמת גימור dynamic עם ק"מ נמוך, נשמע כמו הרכב הכי אמין ברשימה, שזה מה שהכי חשוב לי למעשה, אבל פחות מפנק מהסיוויק והגולף.

מה כדאי? אשמח לשמוע חוות דעת והצעות נוספות :-D

פורסם

מאזדה 2 היא סופר-מיני והשאר משפחתיות.

פרט לכך , ניתחת נכון את האופציות וההחלטה שלך מה יותר חשוב לך.

מנסיון של אחרים : גולף יקר לאחזקה

פורסם
מאזדה 2 היא סופר-מיני והשאר משפחתיות.

פרט לכך , ניתחת נכון את האופציות וההחלטה שלך מה יותר חשוב לך.

מנסיון של אחרים : גולף יקר לאחזקה

איך האמינות של הגולף? שמעתי עליה המון דברים לא טובים שגרמו לי לשים אותה אחרונה יחסית להונדה והמזדה

ואין לי מושג לגבי האמינות של הגיר הרובוטי בהונדה, ועד כמה רכב כזה יכול להיות קניה טובה עם 200,000 ק"מ.

פורסם
צריכת דלק לא משנה? פורד מונדאו 2009. אולי תמצא טיטניום מ-2008.

יותר מפנק מזה לא תמצא

מונדאו רכב ענק שיהיה לי קצת קשה להסתדר איתו בעיר צפופה ובחניות

• תוכן חדש...