Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלטה לאחר תקלה במנוע i10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

סיפור קצר ושאלה מה אתם היתם עושים, מה אפשר לעשות.

אחי קנה לפני כשנה יונדאי i10 מחברת ליסינג במסלול 0 ק"מ, יעני רכב חדש יד ראשונה רשומה על ליסינג. לפני כשבוע נדלקה נורת תקלה במנוע... לאחר בדיקה מעמיקה הוחלט בחברה להחליף מנוע לרכב. יש לציין כי הרכב עבר רק 17,000 ק"מ. על פניו הכל מעולה, יש תקלה החברה לוקחת אחריות ומחליפה. השאלה מה אתם היתם עושים. אני חושב שכדאי להיפתר מהרכב זא"ת להחזיר אותו לחברה ולקחת חדש או להחתים אותם על חוזה שהם יקנו את הרכב בעתיד. אלו הם רק מחשבות שלי... מה אתם ממליצים?

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

האמת, אם הייתי הולך לקנות רכב משומש חדש יחסית שהוחלף בו מנוע, הייתי חושש. הרי לך תדע אם זה באמת פגם בייצור, או הזנחה פושעת, שימוש לא נכון.

אני חושב שצריך לדרוש התחייבות לטרייד אין במחיר מחירון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נגיד בעוד שנתיים אני מפרסם הרכב ביד2... רכב ליסינג( לך תסביר שקנית אותו חדש) שהחליפו לו מנוע( עכשו תסביר שהכל בסדר) מי היה מסתכל על ההודעה הזו?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
אין לך הרבה אופציות.שיחליפו מנוע .מה לא טוב בזה?

להפך..יש כאן רווח מסויים במידה ותקבל מנוע חדש לגמרי וזה אתה צריך לדרוש.

מנוע חדש ב... 17 אלף ק"מ?

קראת עד הסוף את השאלה?

פורסם

תשמע, מצד אחד shot happens ובשביל זה יש אחריות.

מצד שני, כמו שאמרת, מי יסתכל על המודעה הזאת בכלל?

החברה לא חייבת לך שום דבר פרט לכתב האחריות. אבל בהחלט הייתי מנסה לראות אם אפשר להוציא איזו אופציה לטרייד

פורסם
בהחלט, לא להתפשר על שום דבר אחר.

תפיסה מעולה לחיים, לך על זה! אל תתפשר, ever. יוביל אותך קדימה! במיוחד כשמישהו אחר שלא נושא באחריות הכלכלית בסוף מציע לך את זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אפשר לא לציין את זה במודעת מכירה.

מוסך היבואן יכול לתת לך אישור בכתב, שהמנוע הוחלף במסגרת האחריות?

אז לקונה שיגיע, להסביר שהמנוע הוחלף במסגרת האחריות עקב פגם בייצור, בצירוף אישור מוסך מורשה.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היום הגיעו לינדאי והוצא פיתרון שהם חותמים שהכל חדש ומוכנים במידה רבה עוד היום לקחת את הרכב ולעשות טרייד אין, אבל הרכב כאמור נקנה בעיסקת ליסינג יד ראשונה 0 ק"מ זא"ת על פי מחירון פחות 25%... נכון הרכב גם נקנה בהנחה אבל עכשו ההפרש לחדש ממש רחוק. חייב לציין כי אין לי שום בעיה או תלונה או משהו נגד יונדאי. הם בסדר ועשו מה שהתחיבו.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

יכול מאוד להיות מהסיבה שאולי, אולי, הרכב עמד במגרש כמעט שנה ולאחר מכן, נסע עוד שנה שלמה בתנאים מסויימים ונוצר מצב של חוסר החלפתה או רענון השמן שנתיים ומשם החלו הבעיות?

סתם השערה פרועה לגמריי מבלי לדעת איפה הבעיה בכלל, הכל יכול להיות מסיבות של שמנים ועד לסיבות של כשל מכאני של בוכנות או חלקי מנוע כאלו ואחרים.

פורסם

לא באמת הסבירו.. פעם ראשונה נידלקה נורה ולא מצאו התקלה איפסו המחשב ולאחר שבוע שוב נדלקה נורת תקלה כתומה של המנוע. אמרו משהו דחיסה, אפשר לנסות לתקן אבל היבואן מאשר מנוע חדש.. לא יודע.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

גם לחבר החליפו לא מזמן מנוע בi10 משנת 2015, 1.2 אוטו'.

אותו סיפור - נורת תקלה, נאמר לו שמדובר בכשל בשסתומים. הוחלף למנוע חדש במסגרת אחריות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...