Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לצערי קרה לי אירוע לא נעים ונשרט לי הכנף האחורי השמאלי עם מעיכה ממש קלה .

השריטות הן די משמעותיות ככה שאין מנוס מצביעה .

מאחר ומדובר ברכב יחסית חדש (שנה וחצי על הכביש) וצבע יחסית מיוחד הלכתי לפחח במוסך מורשה במוו בחיפה לקבלת הצעת מחיר.בלי להכנס למספרים מדוייקים מדובר בכמה אלפי שקלים.

כמו כן הוא אמר שהצבע "הינו צבע קשה" לדבריו ולכן זה יקח כמה ימים התהליך של הצביעה.

אני חייב לציין שנושא הכספי פחות משחק תפקיד והכי חשובה מבחינתי איכות העבודה.

האם למישהו מכם יש ניסיון עם מחלקות פחחות של במוו עדיף כמובן של חיפה ?

לפי מה שקראתי בדף המוסך המרכזי הם מחוייבים להשתמש בחומרים מקוריים של היצרן ?!

כיצד ניתן לוודא זאת , שהצבע הוא אכן מקורי ?

האם ניתן לדרוש בקבלה שירשמו קוד צבע היצרן המדוייק ששימש לתיקון?

כיצד בודקים עבודה ולמה לשים לב?

תודה !

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ככלל לא צובעים אוטו במוסך מורשה של היבואן אם רוצים עבודה איכותית. אבל לא יודע לגבי המקרה הספציפי של המוסך של במוו.

ממליץ למצוא מקום שיעשה צבע נקודתי ולא יצבע את כל החלק. אני עשיתי תיקון כזה ב"עולם הרכב" ברמת השרון למשל. ראיתי שגם בf1 בהרצליה פיתוח עושים עבודות כאלה ודייטלינג ושיש שמה תמיד מכוניות מאוד יקרות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

נכנסתי לתיקון וצבע במוסך היבואן.

לא השקיעו-סימני צבע על פלסטיק שחור.

פס קישוט תחתון נפצע בפירוק השאירו את זה ככה, ביקשתי שיתקנו עשו לי פרצופים ואמרו לי לבוא בפעם אחרת.

באתי ביום אחר תיקנו ומצאתי שריטות שניסו להסתיר ע"י חומר כלשהו ליד הדלת האחורית-ככל הנראה עבדו בלי חשק ובזלזול.

English cake

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

LIORWOHL מסכים אתך לחלוטין.

לאחר חיפושים רבים ופניה לשני מוסכי יבואן הרגשתי שאף פעם לא מסבירים לי על התהליך שיבוצע.

בנוסף הרגשתי ממש חוסר הכפתיות שלא נדבר על רשימה ארוכה של דברים שרצו לפרק מהאוטו כדי לבצע תיקון (לך תדע איך אחר כך הכל יחזור חזרה).

לבסוף ביצעתי תיקון ברמת השרון במוסך שכנראה אתה מתכוון אליו . הבחור שעובד שם לא ממש מחפש חשיפה לכן לא אפרסם אותו פה.

הוא עשה עבודה נקודתית ואמר שלא צריך לצבוע את כל החלק וצריך תמיד לשאוף להשאיר כמה שיותר צבע מקורי ולא ללכלך את הגומיות בפנים.

הסביר לי על החומרים שבהם הוא משתמש , ציין את יצרן הצבע שהוא עובד איתו ואת הלקה .(היצרן הינו איכותי ביותר והוא יצרן OEM להרבה חברות כולל רכבי יוקרה)

אני לא יודע אם F1 עושים בעצמם את התיקונים אבל הבחור הזה עושה תיקונים בישבילם לפי מה שהבנתי וגם עבור עוד יבואן רכבי יוקרה .

לסיכום אני בהחלט ממליץ ללכת למוסך פחחות מקצועי ולא ללכת ראש בקיר עם מוסכי היבואן למרות שיכול להיות שגם הם עושים עבודה טובה.

אבל אני קיבלתי תחושה לא טובה במוסך יבואן

שבת שלום

• תוכן חדש...