Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי פורום יקר,

הזמנתי כרטיסים לגרמניה למשך כשבוע - אנו ננחת במינכן, נסע לברכטסגאדן ואז ליער השחור ונוותר על ברלין (הנסיעה ארוכה וגם הטיסה ממינכן).

מספר שאלות לי אליכם ומאוד אשמח אם תוכלו לסייע לי:

1. בסופו של דבר אנחנו נהיה רק שני אנשים מכיוון שהשלישי ביטל וכמו כן כאמור הנסיעה לברלין בוטלה - האם כדאי למדרן לרכב כמו פולו במקום גולף?

2. במינכן יש את המפעל של ב.מ.וו - האם ניתן להיכנס אליו ללא תיאום מראש? איך זה הולך שם, מישהו היה?

3. בברכטסגאדן אנחנו נהיה גם בקן הנשרים (בית הנופש של היטלר), האם יש מקומות בהם כדאי לבקר לאחר מכן באזור?

4. המלונות עדיין לא הוזמנו: האם יש לכם המלצות באזורים הללו? אנחנו רוצים שתהיה במלון בריכה מקורה וגם חניה לרכב, את כל השאר נוודא בהמשך. לא צריך משהו יוקרתי ויקר יתר על המידה.

5. אנחנו רוצים לשלב ביקור במחנה ריכוז / השמדה באזור (אחד או יותר, עוד לא הוחלט), יש לכם המלצות פרט לדכאו? (סבי וסבתי היו ניצולי שואה וזה חשוב לי, הם לא עלו מפולין).

6. מקומות נוספים בהם כדאי לבקר באזורים הללו (לרבות מינכן, היער השחור, ברכטסגאדן)?

המון תודה חברים,

גיא.

פורסם

תשמע, רק בבוואריה אפשר לטייל בלי בעיות שבוע. אתה רוצה להספיק את כל זה בשבוע ? הייתי מוותר על היער השחור ומתמקד באזור בוואריה.

ד"א, אני מתכנן טיול של כמה ימים בבוואריה, זה כרגע המסלול שלי:

ממינכן ל Neuschwanstein Castle, אחרי זה ל Zugspitze (יכול להיות באותו יום) ואחרי זה מזרחה לקן הנשרים ואגם מדהים ליד (Obersee)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

אתה נוסע לאיזור זלצבורג. קח את ההמלצות לגבי זלצבורג - היו כאן הרב הפעמי, לאחרונה לפני שבועות בודדים. את היער השחור השאר לפעם אחרת. יומיים בעיר זלצבורג, יום במכרות המלח ומערת הקרח, יום בקיצשטינהורן וסכר קאפרון, יום בכימזה או בצוג-שפיץ - וסגרת תוכנית טיול לשבוע.

נסיעה מברטסגאדן ליער השחור תגזול - נסיעה מנהלית בלבד - שני חצאי ימים אם תהיו זריזים, יותר סביר שכמעט יומיים. לבלות שליש מהחופשה על האוטובבאהן? חבל על הזמן. בואריה ואזור זלצבורג נפלאים.

אה. שכחתי. אפשר לבלות 3-4 ימים במינכן, והזמן נגמר. בשליפה: הכפר האולימפי וומוזיאון BMW. יום שלם במוזיאון הטכני. חצי יום בעיר הסרטים, אם זה מעניין אתכם. כמובן בילוי במרכז העיר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני וחבר נטייל באיזור במהלך החגים הקרובים (6 ימים). טסים בקו החדש של טראנסאוויה, נוחתים וחוזרים ממינכן.

בינתיים, הזמנתי רכב קטן, מלון באיזור גארמיש ומלון בארדינג, ללילה האחרון לפני הטיסה חזרה מוקדם בבוקר.

התכנית היא לטייל באיזור גארמיש- אובראמרגאו- מיטנוולד, צוגשפיצה, הר ואנק (WANK), האגמים באיזור (איבסי, לאוטרסיׂׂׂ), פארטנכקלאם.

המטרה היא לבלות כמה שיותר בטיולים רגליים ונינוחים בטבע ולהמנע מערים גדולות.

אולי, ביום הראשון, עם הנחיתה, נטייל קצת באוקטוברפסט (אני כבר הייתי לפני כמה שנים, החבר לא; לא שותים אלכוהול).

ביום האחרון רציתי לבקר במרכז הקלאסי החדש של BMW, לא רחוק מהמוזיאון, אבל הם עדיין סגורים למבקרים.

יכול להיות שאבקר, שוב, במוזיאון וב-WELT (החבר לא חובב רכב).

מקווה שמזג- האוויר לא יאכזב ונזכה לכמה ימים שמשיים.

נכון לעכשיו, אני עדיין מתלבט האם המקומות הללו יספיקו כדי למלא 6 ימים או, שמה, נאלץ לעבור לאוסטריה ולטייל באיזור זיפלד ואינסברוק.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

תוסיף את הכימזה עם שני האיים שבו, עם הארמונות.

אזהרה קטנה וחשובה: מזג האויר יכול להיות הפכפך ולקלקל תכניות. להכין plan B במקומות מקורים.

מבחינת מרחק נהיגה - קח את כל המלצות של טיולים לזלצבורג, מדובר במשהו כמו שעת נהיגה או טיפה יותר, והאיזור יכול לספק לך יופי של תעסוקה במקרה שהתכניות שלך יתבררו כדלילות מדי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה קצת חופר, אבל קרא את זה: (מזהיר שהימים הראשונים לא רלוונטים עבורך)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?556552-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%92%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%AA-%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A3

הייתי בגרמניה במאי - יוני השנה בנוסף לכך. מינכן נחמדה אבל לא הייתי שורף עליה יותר מדי זמן.

מוזיאון BMW מעולה ויש חניה.

שווה אולי לעשות גיחה לשטוטגרט יום אחד למוזיאונים של פורשה ומרצדס.

על אוסטריה לא הייתי מוותר וקן הנשרים לעשות רק ביום עם ראות טובה, אבל שווה בטירוף.

האלשטט לא פחות מדהימה, אבל הייתי מוותר על הסיור במכרות המלח. לא התרשמתי.

רכב - לא הייתי מתפשר על פולו. גולף לא יקרה יחסית וזה מה שאני שכרתי בטיול האחרון, בסוף קיבלתי קשקאי דיזל מאובזרת לא רע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פאסאט04 - הבחור הזמין לינה בגארמיש-פארטנקירכן (אחד הבנים שלי נהג לספור את האותיות בשמות המקומות על השלטים הכחולים), ויש לא מעט מה לעשות באיזור. אבל זה תלוי מזג אויר. הביקור בכימזה שהזכרתי קודם התקלקל לי בגלל סופת גשם שהחלה בפתאומיות, למזלי לקראת סיום הטיול. אבל בכל זאת עמדתי 30 דקות בגשם סוחף בהמתנה למעבורת מאי הנשים לנקודת המוצא. מאותה סיבה ויתרתי על הצוג-שפיצה.

במקרה יום גשום זלצבורג וסביבתם יכולים לספק פעילויות - מרכז העיר, ארמון הלברון, והסביבה - מכרה המלח, מערת הקרח (אם כי יש שם טיפוס שעלול להיות לא נעים בגשם).את הביקור בסכר קאפרון שילבתי בעליה ל-Kitzsteinhorn (סופת שלג ב-31 ביולי), אבל, שוב, אתרים אלה, בעקר הסכר, עדיף לעשות במזג אויר טוב, וחוץ מזה הם קצת מרוחקים ממלונו של פות"ש (מצריך בדיקת מסלולי הנסיעה. חלק גדול מהכבישים הם כבישי הרים צרים, אם כי איכותיים).

פורסם
פאסאט04 - הבחור הזמין לינה בגארמיש-פארטנקירכן

ההמלצה שלי כוונה ל-stio, לא ל-Monopusto.

בכל מקרה, (כמעט) תמיד ניתן לבטל הזמנת מלון עד כמה ימים לפני המועד, ללא חיוב.

פורסם

פאסאט04, באיזור זלצבורגלנד טיילתי פחות מחודש אחריך ומכיוון שאני כזה עצלן, לא העלתי רשמים והכי חשוב- לא הודתי לך על ההמלצה שלך ללינה; גם אנחנו שהינו שם ונהננו מאוד מהכנסת האורחים, ארוחת הבוקר, החדר והכי חשוב- הנוף המדהים מהמרפסת. באמת שלא צריך יותר. שוב, המון תודה.

בטיול עצמו, מזג- האוויר בגד בנו, לעיתים וקילקל תכניות (היה גם פקק בלתי מוסבר בדרך לזלצבורג- אני חושב שעמדנו במקום יותר משעה).

למרות הכל, החלק הזה של אוסטריה מדהים באופיו וכולל פעילויות ואטרקציות לכל גיל (מגלשות אלפיניות שולטטטות!).

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אני נוסע לגרמניה עם אחי ביום שישי הקרוב.

הטיסה היא לפרנקפורט וחזרה ממינכן. התכנון הוא פרנקפורט-היידלברג-קארלסרוהה-אולם-אלפים (קצת אוסטריה)-מינכן. נבקר בכל מוזיאוני הרכב שכולנו כבר מכירים מהשרשורים הדומים.

Alon_A,

שקול להכניס כמה פאסים באזור אוסטריה. בפרט להדרים לפאס של Hahntennjoch

המסלול שאני עושה:

חלק ראשון

חלק שני

(אולי אוותר על Oberjochpass)

תגידו, Neuschwanstein שווה את זה?

דובר כאן על אטרקציות באזור גארמיש, ובדיוק אתמול קיבלתי ממישהי מקומית המלצות לדברים באזור. המלצות למינכן אקבל בקרוב.

התרגום שלי:

ממליצה על Alpspix, זה פלטפורמת תצפית על פסגת Osterfelderkopf שעולים אליה עם רכבל Kreuzeckbahn.

מנזר Ettal ומנזר Andechs גם יפים לראות. האגמים שלנו גם שווים - Walchensee, Staffelsee וכו'.

קניון Höllentalklamm בGrainau Hammersbach או קניון Partnachklamm.

אם עולים על ה Wank גבוה אז יש תצפית מצוינת ואפשר גם לעלות לשם ברגל.

ארמונות המלך תמיד מפוצצים (באנשים). ב Zugspitze יש מנופים ובנייה ומשפצים את הרכבל.

היי פורום יקר,

הזמנתי כרטיסים לגרמניה למשך כשבוע - אנו ננחת במינכן, נסע לברכטסגאדן ואז ליער השחור ונוותר על ברלין (הנסיעה ארוכה וגם הטיסה ממינכן).

מספר שאלות לי אליכם ומאוד אשמח אם תוכלו לסייע לי:

1. בסופו של דבר אנחנו נהיה רק שני אנשים מכיוון שהשלישי ביטל וכמו כן כאמור הנסיעה לברלין בוטלה - האם כדאי למדרן לרכב כמו פולו במקום גולף?

באופן אישי הייתי נשאר עם גולף. ההפרש לא כזה משמעותי

2. במינכן יש את המפעל של ב.מ.וו - האם ניתן להיכנס אליו ללא תיאום מראש? איך זה הולך שם, מישהו היה?

מניח שבאתר של הסיור כבר ביקרת. עכשיו שלחתי להם מייל.

3. בברכטסגאדן אנחנו נהיה גם בקן הנשרים (בית הנופש של היטלר), האם יש מקומות בהם כדאי לבקר לאחר מכן באזור?

4. המלונות עדיין לא הוזמנו: האם יש לכם המלצות באזורים הללו? אנחנו רוצים שתהיה במלון בריכה מקורה וגם חניה לרכב, את כל השאר נוודא בהמשך. לא צריך משהו יוקרתי ויקר יתר על המידה.

13 דקות מברכטסגאדן ישנתי במלון Alpenresi בעיירה Ramsau ואני זוכר שהיה מוצלח ולא יקר. לא חושב שיש בריכה.

5. אנחנו רוצים לשלב ביקור במחנה ריכוז / השמדה באזור (אחד או יותר, עוד לא הוחלט), יש לכם המלצות פרט לדכאו? (סבי וסבתי היו ניצולי שואה וזה חשוב לי, הם לא עלו מפולין).

6. מקומות נוספים בהם כדאי לבקר באזורים הללו (לרבות מינכן, היער השחור, ברכטסגאדן)?

המון תודה חברים,

גיא.

• תוכן חדש...