Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מה הטווח מחירים להחלפת רצועת תזמון + משאבת מים ברכב סיאט איביזה 1.4 - 2012?

קיבלתי כמה הצעות ממוסכים, ואשמח לדעת בערך כמה יכול להעלות לי כל העסק הזה :-)

שקלתי בהתחלה לקנות את החלפים ולהגיע למוסך לצורך ביצוע העבודה אך אף מוסך לא נותן אחריות עבור החלפים והעבודה.

פורסם
אצלך זה 2 רצועות או רצועה אחת לטיימינג?

האמת שאני לא יודע,

לפי דעתי יש גם שרשרת וגם רצועה...

אך איני בטוח לגבי זה

פורסם

1. האם כוונתך הייתה שאף מוסך לא נותן אחריות, במידה שמגיעים עם החלפים שנרכשו במקום אחר ?

2. מדבריך ניתן להסיק שכבר עשית סקר שוק. אם כך הדבר, מהו המחיר הממוצע שקיבלת (בגין העבודה והחלקים) ?

3. האם ביררת גם במוסך רון? והאם רון הסכים שתגיע עם החלקים ? - אם לא ביררת שווה להרים טלפון ולשאול..

פורסם
1. האם כוונתך הייתה שאף מוסך לא נותן אחריות, במידה שמגיעים עם החלפים שנרכשו במקום אחר ?

2. מדבריך ניתן להסיק שכבר עשית סקר שוק. אם כך הדבר, מהו המחיר הממוצע שקיבלת (בגין העבודה והחלקים) ?

3. האם ביררת גם במוסך רון? והאם רון הסכים שתגיע עם החלקים ? - אם לא ביררת שווה להרים טלפון ולשאול..

1. אכן

2. לא ממש, עשיתי סקר שוק באינטרנט אך לא מצאתי מחירים ׳רלוונטיים׳ לשנת 2016, כל התגובות שמצאתי היו בשנות 2013-2014 לא יודע כמה ואם בכלל השתנה משהו מאז.

3. כמובן, רון נתן לי הצעת מחיר של 1,300₪ רק עבור רצועת תזמון כולל עבודה וכולל מעמ. ובמידה ואני מביא חלפים אז 600₪. (אחלה מחירים).

הבעיה שיש לי לוח זמנים צפוף מאוד והנסיעה למרכז טיפה בעייתית, לכן אני מעדיף לעשות את זה קרוב לבית.

פורסם

עיצתי - תמצא לך את היום ותגיע למוסך רון. איכות העבודה חשובה לא פחות מהמחיר, וכאן מדובר במוסך מתמחה ברכבים האלה, שיודע את כל הדקויות. זה לא טיפול שעושים בתדירות גבוהה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמה רוצים במוסך "ברעם" או "ריטס" על אותה העבודה?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כמה רוצים במוסך "ברעם" או "ריטס" על אותה העבודה?

לא בדקתי, לכן שאלתי כאן לפני.

מה יכול להיות הטווח מחירים שיכולים להגיע לטיפול כזה

פורסם

קיבלת הצעה ממוסך רון , עכשיו תבדוק במורשה יבואן בב"ש ותראה מה ההבדל.

לצערי אני לא מכיר מוסכים פרטיים שמומלצים לרכב שלך, והחלפת טיימינג דורשת יותר מיומנות וידע בדגם הרכב מאשר טיפול החלפת שמן.

פורסם

אוקיי, אז היום הוחלפו להן 2 רצועות תזמון של החברה Getz ומשאבת מים של Vaico.

כל העסק הזה עלה לי 1,600₪.

מה דעתכם חברים?

פורסם

נשמע כמו מחיר הוגן, החלפים עולים בערך 600-700 ש"ח אם אני זוכר נכון מהאיביזה הקודמת שלי, 1000 ש"ח עבודה על טיימינג עם משאבת מים זה מחיר סבבה לגמרי.

איפה עשית בסוף?

פורסם

הטיימינג 2 רצועות הוא טיימינג יחסית פשוט ונוח לעשייה ולא מצריך כלים מיוחדים מלבד 2 מקדחים בקוטר הנכון לתפוס את גלי הזיזים כך ש 1000 שח עבודה בלבד לטעמי זה יקר...אבל רק לטעמי.

פורסם
נשמע כמו מחיר הוגן, החלפים עולים בערך 600-700 ש"ח אם אני זוכר נכון מהאיביזה הקודמת שלי, 1000 ש"ח עבודה על טיימינג עם משאבת מים זה מחיר סבבה לגמרי.

איפה עשית בסוף?

קפצתי לביקור אצל ההורים באשקלון ועל הדרך ביררתי אצל בחור נחמד בשם ויקי,

הוא מתמחה בשיפורים וברכבי VAG.

מוסך Spool אם שמעת.

הטיימינג 2 רצועות הוא טיימינג יחסית פשוט ונוח לעשייה ולא מצריך כלים מיוחדים מלבד 2 מקדחים בקוטר הנכון לתפוס את גלי הזיזים כך ש 1000 שח עבודה בלבד לטעמי זה יקר...אבל רק לטעמי.

האם כמה החלקים הללו עולים בשוק?

לא חושב ש- 1,000 ש"ח עלתה העבודה.

אולי החלקים יקרים?

• תוכן חדש...