Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה ההבדל בין תדיראן A לאלפא?

הA על הנייר חזק יותר.

מה לגבי אלקטרה? יש איזה דגם שלהם שעדיף?

מה לגבי בלומברג? מציעים 5 שנות אחריות.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

איני יודע מה הנתונים, אבל אצלי מותקנים מזה שלוש שנים שלושה מזגנים מסדרה A של תדיראן ואני מרוצה מהם.

בסופו של דבר אין כבר תוצרת הארץ, הל יבוא מסין (אלי בלומברג מטורקיה - מדובר במותג טורקי).

נמתין לאיציק נ. מומחה הפורום בתחום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תדיראן אינוורטר 120A. קצת יקר, אבל זה יתקזז עם חשבונות חשמל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא בטוח, בממוצע תחסוך 100 שקל בשנה, תכפיל את זה ב10 שנים, חסכחת 1000 ש"ח,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255709,00.html

לא בטוח שתשאר איתו 10 שנים, טכנולוגיית האינוורטור לא הכי אמינה, תקלה כרטיס האלקטרוניה תעלה מעל 1000 ש"ח,

והלך כל החסכון :

http://www.stips.co.il/ask/33298/%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%96%D7%92%D7%9F-%D7%9E%D7%96%D7%92%D7%9F-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%94

http://www.archijob.co.il/archijob_forums/printmessage.asp?id=12958&Fnumber=29&SunId=0

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=760394

תקרא בזאפ על החוות דעת,

אני הייתי בסרט הזה של מה לקנות, בסוף מלאתי גז במזגן ועובד יפה, למזלי יש לי שעונים וגז, מלאתי לבד ב2 מזגנים ישנים בבית לפני בערך חצי שנה, ועד היום עובד מצויין, מזגנים בני מעל 10 שנים, אחד של LG והשני של תדיראן אני חושב ,

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

יש לי ארבעה מזגני תדיראן A (אחד 120, שניים 160, אחד 300). הם מעולים, שקטים וחזקים. האינוורטר אומר שהמזגן שקט, חסכוני ולא מעמעם את החשמל בכל הבית בכל פעם שהמדחס נכנס לפעולה. בנתיים המזגנים מאוד אמינים, השלושה הקטנים אצלי כבר שנתיים (לאחרונה עברו איתי בית). ה300 שונה מהקטנים יותר - שלט אחר, עיצוב שונה (מאוד נאה לטעמי). אני מאוד מאוד מרוצה עד עכשיו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי - איני זוכר מה מספרי הדגמים המותקנים אצלי (צריך לחפש את הקבלות), אבל השלטים, למרות שבעלי מראה שונה, מתאימים באופן צולב. צריך לשים לב שאם השתמשת בשלט כדי להפעיל מזגן אחד צריך ללחוץ בשלט פעמיים על מנת להפעיל את האחר (בלחיצה אחת השלט עובר למצב של מזגן כבוי), וכך גם בכיבוי המזגן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שמבחינת תמורה למחיר, טורנדו הכי טובים, יש להם מזגנים עם דירוג אנרגטי ונתונים טובים בסה"כ, וגם כן 5 שנות אחריות.

ההורים שלי החליפו מזגן אלקו שעבד במשך 18 שנים בטורנדו ומרוצים.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

התקנו בחדר{חדר גדול} תדיראן אינוורטר 1.25 כחסוס והוא מקפיא את החדר תוך מעט מאד זמן ובנוסף שקט מאד .

מחיר הקניה שלהם יותר יקר אבל יחזור בצריכת החשמל. התקנו רק לפני כחודשיים אז לא יכול להגיד בינתיים לגבי אמינות

פורסם
אני חושב שמבחינת תמורה למחיר, טורנדו הכי טובים, יש להם מזגנים עם דירוג אנרגטי ונתונים טובים בסה"כ, וגם כן 5 שנות אחריות.

ההורים שלי החליפו מזגן אלקו שעבד במשך 18 שנים בטורנדו ומרוצים.

לפי כמות התלונות בנושא, חכה עד שתצטרך שירות בטורנדו...

פורסם

בסוף קניתי אלפא 10.

המחיר שלהם יחסית זהה.

רציתי A10 - אבל האחריות שלו הוא לשנה פלוס שנתיים בתוספת 199₪.

לאלפא חמש שנות אחריות. אז שיהיה אלפא

פורסם
לפי כמות התלונות בנושא, חכה עד שתצטרך שירות בטורנדו...

מסיבה זו קניתי תדיראן. ואז הייתי צריך שירות...

היום הייתי קונה מזגן לפי היצרן ולא לפי היבואן וזה ש*אמור* לתת שירות. אם אלקטרה זה מידאה, הייתי הולך על אלקטרה.

:turn-l:
פורסם

מתעלק על השרשור חברים, 2.5 כ"ס לסלון . תדיראן / אלקטרה? דגמים מומלצים?

תודה!

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

• תוכן חדש...